|
![]() |
#22651 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22652 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22654 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Očito da si sam sebi pogubio. Ne znam komu si obratio nakon "ti pročitajte". Pričamo o istom nesretnom Vulkalu. O istoj firmi gdje pokušavaju proširiti uslugu a pritom zanemaruju svoje greške i prave se grbavi. Još malo i bit će veselo da svakome klima ne radi. Već vidim da svi okreću biznis sa klimom. Lakše je slušati meštara koju puni glupostima gdje okreće lova za punjenje. Nije sve u punjenju klime radi održavanja. Nakon dvije godine i nije izgubio dio plina. Nekome gubi i onda nije uredu. @jedi Ima svakakvih bisera koju izjavjuje dok ne pojavi ozbiljan problem. Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22655 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Vidim da se spominje clitač 197,taj auto je mrtav...jedan poznanik je izmjenio sve živo i mrtvo u motoru + mapiranje i svejedno ga je stock type r ep3 ostavio i to poprilično do 200...bilo je smješno za gledat,tako da je taj auto potpuni promašaj i waste of time,s tuningom je dobio puno konja,al u realnosti kad je stao nakon tuning s R-om je skužio da su konji očito samo nešto na papiru ![]()
![]() |
#22656 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22657 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Fala ![]() Kod mene se radi o 1.6 TDI, limuzinskoj verziji (naručena je) Ima lumbalnu potporu, što mislim da je super stvar. Bilo bi dobro da je 2.0 ali nema veze, za moje potrebe biti će i više nego odlično. Pitao sam ovdje za mišljenje jer me zanima najviše info oko te famozne potrošnje ulja. Kako uvijek oni koji koji su ludi za PSA grupacijom pljuju po VW i obrnuto, teško je doći do realnih informacija, pa me zato zanima iz prve ruke koliko je za očekivati na 15 000km koliko je servisni interval. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22660 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22661 | |
Premium
|
Citiraj:
Neš si krivo pohvatao ![]() Pitanje je koliko je realno za očekivati (iz iskustva) da će auto potrošiti ulja na 15 000 km koliko je servisni interval ? nije baš isto dali to bude 1L ili 3L jel ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22663 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Sve su redovito servisirane u ovlaštenom i za ovu jednu ne znaju uzrok (ili neće reći) zašto troši toliko ulja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22665 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Da, očito je kako naletiš... od tih sedam, jedna je limuzina, šest karavani... i na dva karavana zadnji ovjes škripi i lupka, na drugima ne... no ono što mi se definitivno ne sviđa na ovim novim 1,6 CR motorima je nedostatak snage iako su na papiru stari 1.9 i novi 1.6 motori podjednake snage... Da pojasnim, silazak s Jadranske avenije na Zgb. obilaznicu - smjer zapad (znači onaj dugi desni zavoj kaj se lagano penje uzbrdo):
Jedino što mi je pada na pamet (jer 30 km/h za tih par sto metara je puno) je da su ti 1.9 TDI PD imali zapravo više konja i okretnog momenta nego što je pisalo i papirima ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 12.07.2016. u 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22668 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Evo slike Fieste 1.0 "mlinca". Prošao nešto stino više od 2k km u mjesec dana (previše, ali kaj sad, svi se hoće voziti ![]() Naravno, provozao, sam par "hejtera", zagovornika traktora (poglavito VW lovera) i nisu se mogli načuditi kako auto ide, čak sam trebao knjižicu vozila vaditi i kazati da ima stvarno 1.0 motor, sa "samo" 125ks. Napomena: Nisam stisnuo ni jednom još preko 4k rpm. Ipak je auto na 2186km, manual kaže prije 3,5k km samo lagano. ![]() (Pišem s drugog akaunta jer je prošli (pretpostavljam) hakiran, odnosno izmjenjen je mail pa nem ogu vratiti lozinku. Nebitno.) Ako netko ima želje ili potrebe za dodatnim slikama slobodno se javite. Zadnje izmijenjeno od: Green_FanBoy. 12.07.2016. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22670 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22672 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam atestirao odmah, ali kod registracije 7mj kasnije tek upisao u prometnu i platio onih 550kn. P0sl@nO s@ mob1tela, i$prik@ na gre$k@m@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22673 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22674 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ja sam kod atesta dobio u prometnu promjenu da je plin unutra, ali nisam platio 550kn. Sad će tehnički u 9. mjesecu pa ću tada platit tih 550kn naknade.
![]() |
![]() |
#22675 | |
Premium
|
Citiraj:
Probao sam i ja i 1.6 i 1.9 i definitivno bih se složio s tobom. Nisam gledao papirnato kako stvari stoje što se tiče Nm i sl. ali 1.9 je puno agresivniji u odnosu na 1.6. Valjda su ih ubile ove eko norme,dpf-i i slične gluposti ![]() Mada opet... 1.6 se čist ok vozi, i za moje pojmove vožnje biti će dosta. Da nisam probao 2.0 ova bi mi bila raketa hheheheh ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22677 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22678 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#22680 |
Extrema Thule
|
Iz mk5 1.9 PD - bolje reagira na gas, bolju getribu i jače dizne. Iz mk6 1.6 CR - malko lijen unatoč jakom zvuku do daske da dobije dojam zadovoljstvo Iz mk6 2.0 CR - već bolje ide nego 1.9 PD. U biti ti 2.0 serijski ide 140ks ali softverski prigušen na 110ks. Oba mk6 je razlika u 5ks. Samo što 2.0 je okretniji tzv. manje umorniji nego 1.6 i manje troši po autobahnu. Može se lako čipnuti do 170ks. Edit. Konačno prešao na DU RT i više mi ne zuji po ušima nakon plastičnog Michelina. Njih sam bacio. Blagodarim Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|