|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX
ATi ima najbolji DVD dekoder na kartici (ATi Theatre, a sada će dobiti i najbolju podršku za pleyanje DiVXa, di je sada nShit, ovo sam doslovce copy paste sa www.bug.hr: "ATI je objavio da je sklopio strateški savez s kompanijom DivXNetworks kako bi unaprijedio performanse i kvalitetu digitalnog videa. Prvi rezultat suradnje dviju kompanija biti će integracija tehnologija za DivX video kompresiju i optimizacija reprodukcije uz pomoć novih ATI-jevih grafičkih procesora. U ATI-ju tvrde da zahvaljujući hardverskim i softverskim optimizacijama produkti bazirani na procesorima Radeon 9500 i 9700 mogu značajno poboljšati video performanse (do 50%) te smanjiti opterećenje središnjeg procesora tokom dekodiranja DivX sadržaja." Volim ATi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
sve je to lijepo ATI je zakon premda sam protiv ikakve propagande i zauzimanja strana. ali sto se tice podrske za play divixa sta ce meni ikakva podrska za to da mi mozda slika ne bi bila bolja u divixu? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma,meni neke spike već odavno idu na k***c... Jebiga...imaš na grafičkoj GPU koji ima u sebi pet puta (barem) tranzistora nego proc,a kakve koristi od toga npr pri dekodiranju ili obradi videa??? Kita... Navodno će ATI konačno počet i takve điđe (dakle hardwerski) ubacivat u buduće modele svojih grafičkih Nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Re Di Calamara
|
vec ce nekaj nvidija smislit da zezne ati mozda ce dat burek i jogurt ....
![]() |
#7 | |
Premium
|
Burek i jogurt
Citiraj:
![]() Kako je Jelc već lijepo rekao, ako postoje neke ćići-bići PCI gartice za samo dekodiranje DiVX na Pentiumima 100, a RadeON ima pun kufer tranzića pa onda bi bio red i da se neki brinu i za taj DiVX kao što se Theathre Chip brine za DVD, pa šta nije tako? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Re Di Calamara
|
Re: Burek i jogurt
Citiraj:
priznaj ; ipak ti volis nvidiju , al neces rec ![]() ako nista drugo , barem radi bureka ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() Kada bi dijelili jogurt, odnosno ab kulturu sa šumskim voćem, jagodama ili marelicam bi i razmislio ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Re: Ma radi jogurta
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ugodno s korisnim ![]() |
|
![]() |