Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.01.2003., 12:25   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX

ATi ima najbolji DVD dekoder na kartici (ATi Theatre, a sada će dobiti i najbolju podršku za pleyanje DiVXa, di je sada nShit, ovo sam doslovce copy paste sa www.bug.hr:

"ATI je objavio da je sklopio strateški savez s kompanijom DivXNetworks kako bi unaprijedio performanse i kvalitetu digitalnog videa. Prvi rezultat suradnje dviju kompanija biti će integracija tehnologija za DivX video kompresiju i optimizacija reprodukcije uz pomoć novih ATI-jevih grafičkih procesora. U ATI-ju tvrde da zahvaljujući hardverskim i softverskim optimizacijama produkti bazirani na procesorima Radeon 9500 i 9700 mogu značajno poboljšati video performanse (do 50%) te smanjiti opterećenje središnjeg procesora tokom dekodiranja DivX sadržaja."
Volim ATi
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2003., 13:03   #2
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
sve je to lijepo ATI je zakon premda sam protiv ikakve propagande i zauzimanja strana. ali sto se tice podrske za play divixa sta ce meni ikakva podrska za to da mi mozda slika ne bi bila bolja u divixu?
Oglas

Oglas
Staro 12.01.2003., 15:07   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
ATi ima najbolji DVD dekoder na kartici (ATi Theatre, a sada će dobiti i najbolju podršku za pleyanje DiVXa, di je sada nShit, ovo sam doslovce copy paste sa www.bug.hr:

"ATI je objavio da je sklopio strateški savez s kompanijom DivXNetworks kako bi unaprijedio performanse i kvalitetu digitalnog videa. Prvi rezultat suradnje dviju kompanija biti će integracija tehnologija za DivX video kompresiju i optimizacija reprodukcije uz pomoć novih ATI-jevih grafičkih procesora. U ATI-ju tvrde da zahvaljujući hardverskim i softverskim optimizacijama produkti bazirani na procesorima Radeon 9500 i 9700 mogu značajno poboljšati video performanse (do 50%) te smanjiti opterećenje središnjeg procesora tokom dekodiranja DivX sadržaja."
Volim ATi
Samo jedno na to ATI-U.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2003., 15:52   #4
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ma,meni neke spike već odavno idu na k***c...
Jebiga...imaš na grafičkoj GPU koji ima u sebi pet puta (barem)
tranzistora nego proc,a kakve koristi od toga npr pri dekodiranju ili obradi videa???

Kita...

Navodno će ATI konačno počet i takve điđe (dakle hardwerski)
ubacivat u buduće modele svojih grafičkih

Nadam se
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2003., 17:24   #5
sNNooPY
Premium
Moj komp

sNNooPY's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
who ho!
da...makar ja imao OGROMNIH problema s mojom radeonkom, ja sam jos uvijek za ATi!
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2003., 18:25   #6
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

vec ce nekaj nvidija smislit da zezne ati
mozda ce dat burek i jogurt ....
Staro 12.01.2003., 18:58   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Burek i jogurt

Citiraj:
Originally posted by Lignja
vec ce nekaj nvidija smislit da zezne ati
mozda ce dat burek i jogurt ....
Da nShit će od sada isporućivat Burek i to onaj masni kako bi se mast iskoristila za podmazivanje kugličnih ležaja na coolerima, a jogurt će biti tekućina za punjenje hladnjaka na killeru ispred coolera
Kako je Jelc već lijepo rekao, ako postoje neke ćići-bići PCI gartice za samo dekodiranje DiVX na Pentiumima 100, a RadeON ima pun kufer tranzića pa onda bi bio red i da se neki brinu i za taj DiVX kao što se Theathre Chip brine za DVD, pa šta nije tako?
Staro 12.01.2003., 19:58   #8
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

Re: Burek i jogurt

Citiraj:
Da nShit će od sada isporućivat Burek i to onaj masni kako bi se mast iskoristila za podmazivanje kugličnih ležaja na coolerima, a jogurt će biti tekućina za punjenje hladnjaka na killeru ispred coolera
vidis nije ti to losa ideja ...
priznaj ; ipak ti volis nvidiju , al neces rec
ako nista drugo , barem radi bureka
Staro 12.01.2003., 20:10   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Talking Ma radi jogurta

Kada bi dijelili jogurt, odnosno ab kulturu sa šumskim voćem, jagodama ili marelicam bi i razmislio , a ako baš mora biti jourt onda da je voćni (jabuke, jagode, borovnica). Ali mislim da bi oni i to uspijeli zajebat jer bi mi ga poslužili toplog na 50°C minimum. Da ATi naparvi karticu koja se onako burekđijski grije ga GShit FX, pa to bi bilo ... ne mogu niti zamisliti koliko dobra i moćna grafulja
Staro 12.01.2003., 20:49   #10
Jelc
Super Moderators

Re: Ma radi jogurta

Citiraj:
Kada bi dijelili jogurt, odnosno ab kulturu sa šumskim voćem, jagodama ili marelicam bi i razmislio , a ako baš mora biti jourt onda da je voćni (jabuke, jagode, borovnica). Ali mislim da bi oni i to uspijeli zajebat jer bi mi ga poslužili toplog na 50°C minimum. Da ATi naparvi karticu koja se onako burekđijski grije ga GShit FX, pa to bi bilo ... ne mogu niti zamisliti koliko dobra i moćna grafulja
A niš...ak zemeš NVidiu tražiš da ti odmah naprave gornji dio hladnjaka od teflona-onak u obliku jajca "na oko"

Ugodno s korisnim
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 12.01.2003., 21:34   #11
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Re: Re: Ma radi jogurta

Citiraj:
Originally posted by Jelc
A niš...ak zemeš NVidiu tražiš da ti odmah naprave gornji dio hladnjaka od teflona-onak u obliku jajca "na oko"

Ugodno s korisnim
Pa da mi se još doručak kremira, ne volim ja reš pečeno niti spaljeno
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke