PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3408)

Black Dragon 12.01.2003. 12:25

Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX

ATi ima najbolji DVD dekoder na kartici (ATi Theatre, a sada će dobiti i najbolju podršku za pleyanje DiVXa, di je sada nShit, ovo sam doslovce copy paste sa www.bug.hr:

"ATI je objavio da je sklopio strateški savez s kompanijom DivXNetworks kako bi unaprijedio performanse i kvalitetu digitalnog videa. Prvi rezultat suradnje dviju kompanija biti će integracija tehnologija za DivX video kompresiju i optimizacija reprodukcije uz pomoć novih ATI-jevih grafičkih procesora. U ATI-ju tvrde da zahvaljujući hardverskim i softverskim optimizacijama produkti bazirani na procesorima Radeon 9500 i 9700 mogu značajno poboljšati video performanse (do 50%) te smanjiti opterećenje središnjeg procesora tokom dekodiranja DivX sadržaja."
Volim ATi:D

gospar 12.01.2003. 13:03

sve je to lijepo ATI je zakon premda sam protiv ikakve propagande i zauzimanja strana. ali sto se tice podrske za play divixa sta ce meni ikakva podrska za to da mi mozda slika ne bi bila bolja u divixu? :D

tor 12.01.2003. 15:07

Re: Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
ATi ima najbolji DVD dekoder na kartici (ATi Theatre, a sada će dobiti i najbolju podršku za pleyanje DiVXa, di je sada nShit, ovo sam doslovce copy paste sa www.bug.hr:

"ATI je objavio da je sklopio strateški savez s kompanijom DivXNetworks kako bi unaprijedio performanse i kvalitetu digitalnog videa. Prvi rezultat suradnje dviju kompanija biti će integracija tehnologija za DivX video kompresiju i optimizacija reprodukcije uz pomoć novih ATI-jevih grafičkih procesora. U ATI-ju tvrde da zahvaljujući hardverskim i softverskim optimizacijama produkti bazirani na procesorima Radeon 9500 i 9700 mogu značajno poboljšati video performanse (do 50%) te smanjiti opterećenje središnjeg procesora tokom dekodiranja DivX sadržaja."
Volim ATi:D

Samo jedno na to:beer: ATI-U.

Jelc 12.01.2003. 15:52

Ma,meni neke spike već odavno idu na k***c...
Jebiga...imaš na grafičkoj GPU koji ima u sebi pet puta (barem)
tranzistora nego proc,a kakve koristi od toga npr pri dekodiranju ili obradi videa???

Kita...

Navodno će ATI konačno počet i takve điđe (dakle hardwerski)
ubacivat u buduće modele svojih grafičkih

Nadam se
:D

sNNooPY 12.01.2003. 17:24

who ho! :beer:
da...makar ja imao OGROMNIH problema s mojom radeonkom, ja sam jos uvijek za ATi! :beer:

Lignja 12.01.2003. 18:25

vec ce nekaj nvidija smislit da zezne ati
mozda ce dat burek i jogurt ....

Black Dragon 12.01.2003. 18:58

Burek i jogurt

Citiraj:

Originally posted by Lignja
vec ce nekaj nvidija smislit da zezne ati
mozda ce dat burek i jogurt ....

Da nShit će od sada isporućivat Burek i to onaj masni kako bi se mast iskoristila za podmazivanje kugličnih ležaja na coolerima, a jogurt će biti tekućina za punjenje hladnjaka na killeru ispred coolera:D
Kako je Jelc već lijepo rekao, ako postoje neke ćići-bići PCI gartice za samo dekodiranje DiVX na Pentiumima 100, a RadeON ima pun kufer tranzića pa onda bi bio red i da se neki brinu i za taj DiVX kao što se Theathre Chip brine za DVD, pa šta nije tako?:fuming:

Lignja 12.01.2003. 19:58

Re: Burek i jogurt

Citiraj:

Da nShit će od sada isporućivat Burek i to onaj masni kako bi se mast iskoristila za podmazivanje kugličnih ležaja na coolerima, a jogurt će biti tekućina za punjenje hladnjaka na killeru ispred coolera:D

vidis nije ti to losa ideja ...
priznaj ; ipak ti volis nvidiju , al neces rec :p
ako nista drugo , barem radi bureka:)

Black Dragon 12.01.2003. 20:10

Ma radi jogurta

Kada bi dijelili jogurt, odnosno ab kulturu sa šumskim voćem, jagodama ili marelicam bi i razmislio:p , a ako baš mora biti jourt onda da je voćni (jabuke, jagode, borovnica). Ali mislim da bi oni i to uspijeli zajebat jer bi mi ga poslužili toplog na 50°C minimum.:D Da ATi naparvi karticu koja se onako burekđijski grije ga GShit FX, pa to bi bilo ... ne mogu niti zamisliti koliko dobra i moćna grafulja:eek:

Jelc 12.01.2003. 20:49

Re: Ma radi jogurta

Citiraj:

Kada bi dijelili jogurt, odnosno ab kulturu sa šumskim voćem, jagodama ili marelicam bi i razmislio:p , a ako baš mora biti jourt onda da je voćni (jabuke, jagode, borovnica). Ali mislim da bi oni i to uspijeli zajebat jer bi mi ga poslužili toplog na 50°C minimum.:D Da ATi naparvi karticu koja se onako burekđijski grije ga GShit FX, pa to bi bilo ... ne mogu niti zamisliti koliko dobra i moćna grafulja:eek:
A niš...ak zemeš NVidiu tražiš da ti odmah naprave gornji dio hladnjaka od teflona-onak u obliku jajca "na oko" :D :D :D

Ugodno s korisnim:D

Black Dragon 12.01.2003. 21:34

Re: Re: Ma radi jogurta

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A niš...ak zemeš NVidiu tražiš da ti odmah naprave gornji dio hladnjaka od teflona-onak u obliku jajca "na oko" :D :D :D

Ugodno s korisnim:D

Pa da mi se još doručak kremira, ne volim ja reš pečeno niti spaljeno:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35.