![]() |
Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX
ATi ima najbolji DVD dekoder na kartici (ATi Theatre, a sada će dobiti i najbolju podršku za pleyanje DiVXa, di je sada nShit, ovo sam doslovce copy paste sa www.bug.hr:
"ATI je objavio da je sklopio strateški savez s kompanijom DivXNetworks kako bi unaprijedio performanse i kvalitetu digitalnog videa. Prvi rezultat suradnje dviju kompanija biti će integracija tehnologija za DivX video kompresiju i optimizacija reprodukcije uz pomoć novih ATI-jevih grafičkih procesora. U ATI-ju tvrde da zahvaljujući hardverskim i softverskim optimizacijama produkti bazirani na procesorima Radeon 9500 i 9700 mogu značajno poboljšati video performanse (do 50%) te smanjiti opterećenje središnjeg procesora tokom dekodiranja DivX sadržaja." Volim ATi:D |
sve je to lijepo ATI je zakon premda sam protiv ikakve propagande i zauzimanja strana. ali sto se tice podrske za play divixa sta ce meni ikakva podrska za to da mi mozda slika ne bi bila bolja u divixu? :D
|
Re: Najbolji DVD, a od uskoro i DiVX
Citiraj:
|
Ma,meni neke spike već odavno idu na k***c...
Jebiga...imaš na grafičkoj GPU koji ima u sebi pet puta (barem) tranzistora nego proc,a kakve koristi od toga npr pri dekodiranju ili obradi videa??? Kita... Navodno će ATI konačno počet i takve điđe (dakle hardwerski) ubacivat u buduće modele svojih grafičkih Nadam se :D |
who ho! :beer:
da...makar ja imao OGROMNIH problema s mojom radeonkom, ja sam jos uvijek za ATi! :beer: |
vec ce nekaj nvidija smislit da zezne ati
mozda ce dat burek i jogurt .... |
Burek i jogurt
Citiraj:
Kako je Jelc već lijepo rekao, ako postoje neke ćići-bići PCI gartice za samo dekodiranje DiVX na Pentiumima 100, a RadeON ima pun kufer tranzića pa onda bi bio red i da se neki brinu i za taj DiVX kao što se Theathre Chip brine za DVD, pa šta nije tako?:fuming: |
Re: Burek i jogurt
Citiraj:
priznaj ; ipak ti volis nvidiju , al neces rec :p ako nista drugo , barem radi bureka:) |
Ma radi jogurta
Kada bi dijelili jogurt, odnosno ab kulturu sa šumskim voćem, jagodama ili marelicam bi i razmislio:p , a ako baš mora biti jourt onda da je voćni (jabuke, jagode, borovnica). Ali mislim da bi oni i to uspijeli zajebat jer bi mi ga poslužili toplog na 50°C minimum.:D Da ATi naparvi karticu koja se onako burekđijski grije ga GShit FX, pa to bi bilo ... ne mogu niti zamisliti koliko dobra i moćna grafulja:eek:
|
Re: Ma radi jogurta
Citiraj:
Ugodno s korisnim:D |
Re: Re: Ma radi jogurta
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |