|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Mnogo problema
1. Kada mi se pali komp pojavi mi se user screen, ono di biram sa koji se account želim ulogirati, a imam samo 1 account - svoj. 2. Odem u Control Panel \ User Accounts, i tamo imam svoj i neki account pod ovim imenom "ASP.NET Machine A..." 3. Šta je ovo u Add\Remove - Microsoft .NET Framework 1.1 i MSXML4 Parser Tek sam danas vidio ovo u add remove programs. Molim pomoć jer sam nedavno instalirao windoze. 4. Restartanje kompa - tu i tamo mi se komp restarta sam od sebe, kao pad napona, proc je overclockan, ali ima dosta struje i sve su postavke kao prije, memoriju sam vratio na 2-2-2-5 i ostavio na vecoj voltazi, grafa je otključana i sve ima dosta struje, isti problem kada je sve na deafaultu. jel moguće da mi memorija ima slabi kontakt jer sam jedan dan slučajno taknuo (lagano kao sa perom) modul i komp mi se ugrasio, znam da to nije u redu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
1, 2 i 3-to ti je normalno kada instaliraš Microsoft .NET Framework. Ako ti ne treba, skini ga... MSXML4 Parser-isto tako ako ga ne koristiš. To ti je tako kada instaliraš sve živo i neživo, pogotovo s windows update stranice ![]() Rastavi ploču, testiraj s jednim pa drugim modulom, očisti kontakte s gumicom, provjeri kako se kom ponaša na defaultnim postavkma...Brojna su moguča rješenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako ti login smeta odi u run upisi "control userpasswords2" bez navodnika iskljuci "users must enter ..." a sto se restarta i memorije tice najjednostavnije ti je istestirat memoriju memtestom86
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Problem s 2 usera ćeš riješiti instalacijom Service Špeka 1 za .NET Framwork 1.1 Link na MS članak koji to objašnjava sam davao već 2-3 puta u Windows ili Software forumu, pa potraži. Sam špek možeš skinuti s Microsoft download page.
![]() |
#7 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ma to se dogodi kad pomaknes modul
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
1, 2 i 3 rješeno brisanjem MSXML Parsera i ovog drugog sranja. Memoriju ću sutra očistiti i vidit, radi na 2-3-3-8 @ 2.8v i meni se cini da tu memtest nebi nista pomogao, jedino ako je neispravna (nedo bog) Tooma je dobro rekao, to se dogodi kada pomakneš modul. A ja sam ga pomaknuo za 1 mikron, nekako kao da ima lockera, da nije dobro sjeo, vidit cu sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Staviti starog da bude običan (l)user na kompu? Hehe, to se zove hrabrost.
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma nedaju mi se raditi accounti, radije slozim starog 486/66 pa im ga dam sa se igraju. Očistio sam kontakte na memi i za sada sve radi, bila je i kila prašine u utoru za ram pa sam i to očistio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|