|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ruter ne želi na žicu?
Znači riječ je starom Bnetovom ruteru (cisco epc 2425). Kaže mi njegov vlasnik da je ruter "zaključan" i da se ne može sa njim ništa. Igrao sam se malo s njim i uspio s ući u njegove postavke ali samo preko wireless. Preko kabla jednostavno ne želi. Probao sam sva 4 porta, paliti i gasiti DHCP ali ništa. Kada ugasim DHCP i na kompu ručno postav adresu, komp pokazuje kao da je spojen ali ruter i dalje ne vidi komp.... Što krivo radim? EDIT: pokušao sam sa vraćanjem na tvorničke postavke (držati dugo tipku reset) ali izgleda da uopće ne reagira na to Zadnje izmijenjeno od: henri_007. 02.03.2016. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
a) crkli mrežni portovi npr. od kakvog groma ili sl. b) koliko se sjećam kod njih se može reset tipka isključiti pa ne možeš ništa pametno c) sve i da uspiješ "upasti unutra", pitanje je šta sa njim možeš napraviti, jedino možda kakav switch + AP d) možda nekako upasti preko Jtag porta ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako lan portovi ne prorade / ne rade sve skupa gubi smisao. Pod "upasti" sam mislio pristup svim postavkama, po mogućnosti onim naprednijima. Aludiram na razlike obični user / admin ... ono gdje vidiš samo status / nivo signala je obični user i nemaš neke pomoći. Tebi treba Setup tab pa dalje. Ako tu imaš pristup onda treba utvrditi jeli "vidi" Lan (portove) i jesu li u istoj grupi kao wifi. Manual > https://www.cisco.com/web/consumer/s.../4028315_A.pdf ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|