|
|||||||||||
|
|
#18571 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ova nesreća, jasno se vidi da je kamion imao čačkalicu od zaštite... Nego, jel pogledate ikad crash testove? Small overlap mi je najinteresantniji za pogledati. |
|
|
|
|
|
|
#18572 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Alo, ne govorim o sudarima sa 130km/h u zid. Nego o onima koje testiraju u NCAPu. 30km/h (bubam) ti moze odrubit glavu u sudaru s neadekvatno zasticenom prikolicom. Pa pogledaj razliku iz prilozenog videa. 56km/h frontalni udarac s dobrom prikolicom i s losom. Iz jedne situacije ljudi izađu bez ogrebotine, u drugom sudaru su mrtvi. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 11.12.2015. u 15:57. |
|
|
|
|
|
|
#18574 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
gledam škodilak,reko pa simpa,jedino prednji kraj da ružniji ne može bit,a onda vidim cijenu,reko pa nije 1.april..wtf ![]() ![]()
|
|
|
#18575 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ha, zaboravio začepiti i zatvoriti poklopac. Nego, jesi primjetio da vozi Energy Saver Ista guma koju imam.
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#18576 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#18579 |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
|
|
|
#18581 |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
|
|
|
#18584 |
|
Premium
|
Ma nemate pojma. To je umjesto žmigavca signalizacija da ide desno! ![]() Inače, taj lik se onda ubacio u lijevu traku, a onome ispred njega je vozačica uzela prednost prilikom njenog skretanja ulijevo iz suprotnog smjera. Kad su se zaustavili nakon izbjegnutog sudara, spomenula mu je sve po spisku damski gestikulirajući srednjim prstom uz trubu. Lik nije niš reagirao nego je smireno samo čekao da ona ode u svojem smjeru. Sva sreća pa mi stiže dashcam da za unutarnje zadovoljstvo mogu stavljat takve snimke u full kvaliteti na YouTube prateći ih tablicama idiota da ih se jednog dana može naći kad izazovu sudar. Da ne bi bilo "uzoran vozač". |
|
|
|
|
|
#18585 |
|
Premium
|
I ja si razmišljam uzet dashcam jer smo sve bliže Rusiji po vozačima. Možeš napisati koji si model uzeo? Neki dan sam objašnjavao dvojici idiota da su se skoroz zabili u mene jer nisu stali na znak stop, boli njih qrac |
|
|
|
|
|
#18586 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
@jed2i Ako me moje alchajmično pamcenje sluzi, 1v@n je nekoliko puta davao vrlo dobre savjete vezano za te dash camove pa mozes pronjuskati i po njegovim postovima...
|
|
|
|
#18587 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Tu je apsolutno sve... https://dashcamtalk.com/ Imam ovu "best discreet with screen", tj. B40/A118 i prezadovoljan sam. Koju god uzmeš s ovog popisa na naslovnoj strani, nećeš fulati. Ako ti se B40/A117 za tih 70$ čini jako slična Street Guardianu s dna liste za 200$, u pravu si ![]() Ima noviji chipset, Sonyev senzor i novi objektiv. Vidi jel ti ta za 200$ ima bitnih prednosti i jel se na kraju isplati nad sasvim dobrom kamerom za 70. I da, tek najskuplje kamere imaju parking mode, tak da ak te netko kresne dok je auto parkiran, neće biti slike... To je recimo nešto što bih ja gledao kod kupnje sljedeće kamere.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.12.2015. u 09:59. |
|
|
|
|
|
#18591 |
|
Premium
|
Kakva tužba? Snimaš nekoga na javnoj površini, nismo u Austriji ili bi ti da te se pita ko ovu babu? https://www.youtube.com/watch?v=6DH55klktwI |
|
|
|
|
|
#18594 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Tehnicki ne stize. Stic ce kad ju krenu proizvodit. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18596 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#18599 |
|
The mighty pirate
|
Xiaomi Yi treba petljanja po firmwareu da bi radila kao dashcam, a i previše je uočljiva. Nije joj ni kvaliteta videa nešto specijalno. Ova s linka gore izgleda obečavajuće. Za dashcam je bitno da ima loop snimanje, da može samo snimati preko starih snimki i da može zaštićivati bitni video. Ovaj B40 gore ima veliku tipku i kad se stisne, šalta trenutni video u zaštićeni folder, tako da bitne situacije uvijek ostanu spremljene.
|
|
|
#18600 |
|
Xulos :)
|
http://www.index.hr/auto/clanak/roll...ja/862321.aspx Kako mocno izgleda, uzmes ovo i iphone golden rose : win-win ![]()
|
![]() |
|
|