|
|||||||||||
|
|
#18541 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
...čekam proljeće/ljeto, pa ga uzeti i provozati se sa dragom malo, onako obuče odijela i lijepi photo session napraviti ![]() Naah, 1988 godine., barem tako kaže Wiki Mini Red Hot
|
|
|
|
|
|
|
#18542 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Naravno da sve što si rekao stoji, ali njegov komentar se odnosio na onaj "limić". Ako pukne, pri ~56 km pola auta ode pod prikolicu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18544 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Grdo se varaš, jako puno prikolica nema adekvatnu zaštitu, pogledaj samo konstrukcije kod kamiona, obrati pažnju na visinu same kontrukcije https://www.youtube.com/watch?v=mplKzl57uq4 I inače dečki, ako podletite pod kamion, brzo van iz auta, jer se kamion (ne prikolica, nego kamion) spušta kad se ugasi, tako mi je bar vatrogasac rekao |
|
|
|
|
|
#18546 |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
|
|
|
#18547 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#18548 | |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
ako se voziš na javnim cestama gdi bi te netko mogao lupiti - a ti tog nekog mogao tužiti zbog raznoraznih stvari - onda rasprave nema.
|
|
|
|
|
#18555 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
|
|
#18556 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
|
|
|
|
|
#18557 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije ružan ko onaj G wagen gore, ali tu je negdje. Nisam ni znao da tako nešto postoji. Smiješno malo mjesta na zadnjim sicevima s obzirom da ima gepek za prenijet kompletan materijal za sazidat kuću ![]() http://ww3.autoscout24.de/classified...037?asrc=st|as
|
|
|
#18559 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#18560 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Uglavnom usporim do te mjere da ga iziritira i da me zaobidje. |
|
|
|
|
|
|
#18561 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#18562 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Dizajner tog čuda je često padal na glavu k'o klinac
|
|
|
|
#18565 | |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
recimo, tebi poznati sljemenski zavoji- u svakome bi nasjeo sa stražnjim krajem. Što znači dolazak još većeg kamiona da ga izvuče i gužvu iza. što opet ne valja. Otvorit oči, malo razmislit i sve je ok. Ne možeš na obilaznici ili bilo kojoj cesti takva vozila obilaziti kao što obilaziš aute i sl. Baci oko na računicu i zamisli koliko si brzo u guzici: on se vozi max 90kmh- ti mu doletavaš u dupe sa min 120-130. što je razlika od min 30- 40-50 kmh. Pa mi reci jel bi išao u susret betonskom zidu pri toj brzini, pa se cimnuo 10m od njega ili bi ipak uzeo 50-60+ m ?! Govorim za autoceste, na ostalim cestama vrijede ograničenja i za tebe i za njega. Ako se voziš iznad ograničenja (tih 90 na cestama izvan naselja), opet te pitam... jesi kriv ti ili taj bumper ?! ![]() za sve, ne branim nikoga, ne stojim na ničijoj strani... ali pizda mu materina, i drugi imaju potrebe. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18566 |
|
Premium
|
Željac, omašio si fudbal ![]() Ja se ne zaletavam u prometu, kamionima se ne zabijam u guzicu jer mi je vidljivost bolja ako sam malo iza njega Samo govorim o tehničkim nepravilnostima tih konstrukcija koje bi trebale spriječiti podlijetavanje ![]() edit: neki dan kad sam se s vikendice vraćao, ograničenje 50, na toj cesti često stoji policija, vozim se na tempomatu 58km/h, lagana nizbrdica, a iza mene - šleper na razmaku od, ne pretjerujem, 2-3 metra Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 11.12.2015. u 14:11. |
|
|
|
|
|
#18567 |
|
sto da napisem ?!
|
Ja govorim da će ljudi najbolje spriječiti podletavanje tako da se maknu, da paze i da radnje obavljaju na vrijeme. Sve ostale izvedbe se osjete kad si za volanom tog čuda- jako. Jebu te i rampe za utovar/istovar (ne standardizirane a ima ih), i prilazi, i rampe za spuštanje na samim kamionima itd. Što se tiče zadnjeg dijela posta, baš zato ne branim nikoga. Žutu minutu imaju svi i svuda i glupo je popovat ljudima jer svi radimo sranja. ![]() |
|
|
|
|
|
#18568 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Joj ne govorim o tome da pazis dok vozis nego o tome kaj se desi kad se desi. Taj limić se savije, a pravi udarac je u A pillar auta i slijedi dekapitacija. Govorim o tome da se strasno mogu smanjiti posljedice takvog sudara na jeftin i lagan način. Ne zanima me zašto bi se netko zabio u kamion. Isto kao što se ne planiram zabit u nekog drugog, a jednog dana će se vjerojatno desit. Vasa prica je o tome kak vam ne treba pasivna zastita u autu ako pazis. Ja pricam o smanjivanju nezeljenih posljedica kad se nekaj desi. Briga me kak se ljudi voze, govorim o sudarima koji se desavaju. Mozes bit najbolji vozac na svijetu pa te netko moze puknut da podletis pod kamion. Mozes bit vrhunski skijas pa naletit glavom na kamen na stazi. Da je kamion imao adekvatni bumper, moguće je da bi ovi ljudi bili živi. http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...ijeenih-345994 I bio je još onaj jedan Audi A6 sa ljudima koji su podletili pod prikolicu. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 11.12.2015. u 14:39. |
|
|
|
|
|
#18570 |
|
sto da napisem ?!
|
Onda napravi studiju pa pošalji proizvođačima. očito su blentavi. A ja ti kažem, pri susretu sa imalo većom brzinom sa takvim zidom te neće spasiti ništa osim sreće. over 'n out ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|