|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() imam vec spojen jedan cd rom i mislio sam spojiti dvd rom koji sam nedavno kupio i ja ga strpam u kuciste i zabijem napajanje i sabirnicu i kad aupalim cd rom mi je iskljucen nemogu imati obadva odjednom , znam da moram neke jumpere spajat , ali nemogu naci u kucistu nikakvu zicu koja bi se dala zabit u dvd rom, bio bih zahavalan na objasnjenju kako da rijesim ovaj problem... (sto detaljnije) hvala
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: spajanje dvd roma... i problemi
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
ROFL. I IDE kabel je sabirnica. Il' me ženi, ili IDE kabel kupi, ja u nešto žicu zabit moram.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Sorry. Nisam mislio direktno na kabel, već na IDE kao takav (kak bi rekao Pervan). LOL odoh zabit par žica u komp - pomozite, prolupao sam. Zabit, ubost, zabit, gurnut, turit....ajoj meni...sad će i žena stradati.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
lol ja sam na umu imao da je neko "zabijanje" zica negdje, znaci ono malo bijelo iscupam i stavljam po onima pokraj,na dvdu nepise nista o tom cs pa cu isprobavat samo 4 kombinacije? nemogu sjebat nesto? hvala veki
![]() |
#9 |
Premium
|
Trebalo bi ti na limu iznad tih jumpera pisati CS.SL i MR ali ak ne piše slobodno isprobavaj jedan po jedan položaj,ne možeš ništa zeznuti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|