|
![]() |
#32 | |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Nvidija ili Ati. Trenutno sam na Nvidiji zato sto za manje novaca nudi bolje performanse.: Machineg
![]() |
#33 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
A ove nove "super-duper-ultra-turbo-brze-skupe" grafe su samo dobar sport - za gledanje! Tek je nekolicina aktivno uključena u taj spor ![]() Svejedno... ja volim pratit taj "geek sport" ![]()
![]() |
#35 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
A bolje se i sportom baviti nego tu lovu zapiti u birtiji ![]()
#38 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Glasine, glasine....
Zgaziti 7800GTX u SM3.0? Shema rada chipa? 3DMark2005? I dodatne informacije.... Vidit cemo kroz par (nadajmo se) (tje)dana koliko je od ovoga istina...
#39 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Glasine, glasine....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Iskreni meni je ta ATI-jeva politika jako los pristup prema nama kupcima.Samo navode koliko su bolje i naprednije od konkurentnih nVidijinih rjesenja (primitivno).Prateci nVidijine launcheve nisu toliko nabijali prednosti nad ATI-jem.Jest da je imao bolje proizvode od nVidije, ne sumnjam da ce x1k biti brzi ali Boze moj 7mj. kasnije (pa ja i moji u kvartu bi smislili nesto brze). Dakle los pristup kupcima.Zanima me sta kao x1k ipak nije sve ono sto su navodili tokom 5 mjesecnog launcha.Iskreno, ali i ne vjerojatno dobitak od 3 frame a negdje i gubitak kod x1k ne vrijedi 10xx$ kaj je je. Uostalom ko je toliko opsjednut kako mu izgledaju kamene ploče u UT2k4. |
![]() |
![]() |
#41 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Bezočno lažu i jedni i drugi. Evo ti samo za Nvidiu: HDR-neiskoristiv na 6xxx serijama. Pure Video-trebala im je GODINA DANA da bi to implementirali. Puna 32bitna preciznost-ha-ha. Itd... Isto vrijedi i za ATI. Kad izađe nova grafa treba ti bar par mjeseci da poloviš po netu kaj je sve istina a kaj obični marketing. Nama razlike, bilo da se radi o jednom ili drugom proizvođaču. |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Administrator
|
Ha, ha, ha.... Marketing je kod oba proizvođača-marketing. Prodaju muda pod bubrege. ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#45 | |
The Kwisatz Moderach
|
Citiraj:
Slazem se Jelc, ali skoncetrirajmo se samo na 7xxx i x1k.Mislim prezentacija na Ibizi (nemoj me). Nisam nikome pristran, zanimaju me samo performanse, a sa 7800 sam ih dobio.Ko moze dati oko soma eura za novog ATI-ja svaka cast, ima ko sto sam rekao mozda mada ne vjerujem 3 fps vise. Isplati se jel da?:clap: Hocu samo reci da nama kupcima drobe govna i pune usi i oci raznim goodijima a ustvari ih nemaju niti nVidia a niti ATI. Zadnje izmijenjeno od: Daddy. 06.10.2005. u 08:35. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
btw, predlažem da se topic zaključa ili mu se barem promijeni ime pošto vidim da ima ljudi koji ne shvaćaju o čemu se u "prvom R520 benchu" radilo... a sad postoje i PRAVI testovi tako da..... |
![]() |
![]() |
#51 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo ti ga onda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|