![]() |
prvi R520 benchmark?
|
niceee, dobri klokovi čovječe.
Onih 1400MHz na memoriji je cool:rambo: :rambo: |
GTX ga još uvijek jede za doručak:burn:
iako ima 1400MHz mem clock još uvijek ga gazi... |
Malko sam se razocaro:(
|
Gledajte te "rezultate" sa dozom rezerve....
Citiraj:
više ovdje: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3069 |
JAAAAAAAAAAAKO sam razocaran jer testovi nelazu :(
ati ati crni ati :( |
hej hej hej, ostavite te komentare "razocaran sam" i "crni ati" za onda kad procitate pravi review kad se kartica zapravo pojavi na trzistu...
Cito sam ja svakakih gluposti po netu, i recenzijica di ati gazi 7800gtx, i di gubi... sacekaj par tjedana, skok na beyond3d, i onda mos pljuvat ;) |
Ja mislim da je sasvim solidno za 16 pix-a. Ipak GAZI GT-icu sa 20...
|
Citiraj:
ovi su te "brojke" dobili od nekog ATI partnera....barem tako kažu...znači ni luk jeli, ni luk mirisali...:rolleyes: stoga, evo nekoliko citata za one kojima se ne da kliknut na link: :rolleyes: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Znaci kada dojdu grafe na testiranje i kad vidim "prave" rezultate onda cu vjevovat.
Još ima nade:D |
PO tim testovima ispada da je kartica losija od gtx-ice, ali i kad dodu pravi testovi to nebude puno bolje nego max 5%
Sad dali to opravdava 1000kn vecu cijenu:rolleyes: |
ne volim vidjet nedoveršene reviewe i testove.
nek dovrše započeto pa nek onda daju rezultate i sve ostalo!:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tja, koliko vidim-svi komentiraju a nisu ni pročitali ono na ljinkovima:rolleyes:
Ja čekam prave reviewe pa ćemo onda vidjeti. Iako ne očejujem bog-zna-kaj. Treba pričekat one luđake iz xbit labsa da provrte tridesetak testova igara a ne jedan mark i tri igre.:) |
ja mislim da ti decki lazu :clap:
kaj se tice r520 bit ce 1000000 puta jaca od gtx reko je stricek iz atija... :gringo: Di su dokazi? :D kad ja vidim sliku jezgre i verificirane scoreove iz benčeva tek tad cu vjerovat do tad je sve "bas sam sanjao da mi je postar doniio x1800xt" |
Citiraj:
|
Od jednog nvidiota nemožeš očekivat ništa drugo nego da popljuje sve kaj u sebi sadrži ATI;)
Jače ili slabije od 7800 me ne dira jer love nebude ni za jedno ni za drugo |
Citiraj:
cijela konfa mi vrijedi kolko jedna takva grafa, o čemu smo i jutros pričali. bio bi ja zadovoljan i sa bilo čim što počinje sa x8... ili 68.. 78.. :D |
Citiraj:
tako da nastavim tradiciju softmodanja...:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
heheh, obratite pažnju na boldani dio :D |
Evo što kaže ATI:
Citiraj:
|
Citiraj:
Totalno sam neupućen u zadnje vrijeme... |
Citiraj:
|
|
mema na 1,5Ghz!!! riječima: gigaherc i pol!!!
to je znači 1,26ns ak se ne varam??:confused: još testovi i to je to...:) |
Sta bi dao da se tog domognem: nuts :
|
Citiraj:
Ma ludnica ce sad bit...eto izgleda da ce i novi ForceWare od nVidia-e drasticno povecat performanse GF7800 grafulja... tako da... you got to love the situation ;) |
Pa kad bi je imao odma bi prodao ovu kantu i u ducan po novu:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:07. |