|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
zapalio se ventilator
Neki dan mi se zapalio ventilator na grafičkoj. Radi se o Gainward GS GeForce 3 Ti-200 64 MB. Bila je mrak kartica i najednom je nekaj počelo smrditi u 3 pičke materine. Brzo sam zgasio komp, otvorio kantu i imao kaj viditi. Usljed čega se to moglo dogoditi ? Jel se može kupiti novi ventilator za grafičku i koliko bi koštao ? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
kakva ti je instalacija u kuci? jel imas problema sa strujom ili napajanjem? koja je konfa? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Instalacija u kući je dobra. S napajanjem nemam problema. Trenutna konfiguracija je: Procesor: Intel P4 Celeron 1.7 Matična: VIA, detalje neznam Grafička: S3 Savage integrirana na matičnoj (prije je bila GF 3 dok nije odjebala) Hard Disk: IBM DeskStar 60 GB 7200 okr. Zvučna: integrirana na matičnoj (AC 97) Kućište: ATX Midi 300W |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Koliko vidim radi se o nekom (bez uvrede) šrot napajanju. Možda je problem u tome. Ili je ventilator otišao u penziju. Znam slučaj gdje se komp gasio zbog loših instalacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jedan malo offtopic; dali netko zna zašto se vent od proc coolera na A 64 box uvijek/skoro uvijek ugasi nakon paljenja, jednostavno se ugasi - i to sam vidio na 2 stroja, mojem i prijateljičinim A 64 3500.:confused: a u biosu je namješteno da se gasi kada je temp proca manji od 10°c a temp proca je oko 35°c:confused: a poslije, nakon jedno 5-10 paljenja sve ok:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
...si imao aparat za gašenje? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
100% je zbog prašine!!! Ja sam na svojoj svakih mjesec i pol morao skidati vent jer je bio pun prašine i rastavio bih ga i podmazao. Inače taj vent mi sada hladi Gigabite 9550 GPU na 510 MHz:burn: , ali ga svejedno moram svako toliko servisirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Servis na svakih milion obrtaja? ![]() Koristiš li samo ulje preporučeno od proizvođača? Već vidim reklamu: INA delta sint PC - da bi vaši PC ventilatori zujali do vječnosti...haha
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Ulje kapnem od šivaće mašine (neznam jel Ina ili Castrol :confused: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
jedINA ulje za PC ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|