|
![]() |
#16952 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16954 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16955 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ok je imdb, ako ga znate koristit. Čitajte top user reviewe i stvar rješena.
![]() |
#16957 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Film je ok, dao bih mu 6/10, efekti su mi odlicni, prica je malo nategnuta ali film je sve u svemu gledljiv. Po meni puno bolji i gledljiviji film od San Andreasa npr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16958 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
rekoh si ajd da pogledam neki film,i odaberem iz videoteke ovaj http://www.imdb.com/title/tt2397535/ žali bože vremena,tolko ga spetljat,usrat,pretjerat..strašno.
![]() |
#16962 | ||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Ima svojih mana, naravno, no sve u svemu novi tip paradoksa što je za mene veliki plus.
![]() |
![]() |
#16963 |
Premium
|
![]() |
#16964 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
http://www.imdb.com/title/tt2561572/?ref_=nv_sr_1 Ferrell ko Ferrell, očekivao sam ipak nešto kvalitetnije, al ajde, prolazno. http://www.imdb.com/title/tt1823672/?ref_=nv_sr_1 Od redatelja Districta9, stiže još jedan vizualno ugodan film, sa kvaziholivudskom pričicom, ali daškom lokalne kulture, što je uvijek pozitivno. I kao šlag na kraju, omiljeni članovi grupe Die Antwoord u njemu. Preporučam.
![]() |
#16965 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
cim sam vidio trailer za JP world, i kako glumci bljedo glume ko u nekoj glupoj disney tv seriji odmah sam zakljucio da ce film biti sranje na kvadrat odgledat cu ga tek toliko "for the lulz" ali prvi film mi je i uvjek ce biti najbolji steta sto nema neka extended verzija
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16966 |
Premium
|
Sinoć pogledao u kinu Pobješnjelog Maxa. Oprostite na izrazu, ali kakav ovo otpad od filma za moj ukus. Od početka pa do kraja se voze po cesti i ratuju, previše akcije i nabrijanosti sa monotonim vozilima i borbama. 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16967 |
Pink Wraith driver
Datum registracije: Mar 2015
|
sinoć pogledao Ti mene nosiš i preporučam ga. samo, film je duga i teška drama pa to nekako uzmite u obzir. mislim da je dobar dio dvorane plakao na trenutke. sve u svemu, jako lijep film, kudos redateljici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16969 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16970 |
Guest
|
kaj fakat da sad ovaj novi Terminator izlazi 2.7 ? ![]() |
![]() |
![]() |
#16972 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16973 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pogledao sam upravo Divergent-a, film mi je super, al isti drek ko hunger games. Iiiisto skroz, šablonski odrađen film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16975 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16976 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16977 |
Premium
|
Imaš pravo, niti prijašnji nastavci mi nisu nikad onako dobro legli.. Nekako mi sva ta postapokalipsa u Maxu nije baš na mjestu. One kožne jaknice, ogrlice i narukvice, općenito to oblačenje mi je totalno jadno.. Pored toga, kao neka nestašica nafte ovo ono, a svi voze aute koji troše 89 litara na 100 km, mislim ono wtf ![]() Dobro ok, nisam fan serijala i gotovo, jbg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16978 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Meni je prvi mad max zakon. Likovi kao toecutter, bubba, goose, onaj debeli drot iz potjere za nightriderom, pa onaj psiho Johhny što si je trebao prepilit gležanj, a i ima neku psihodeličnu atmosferu otuđenosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16979 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nigdje serijali ne govore da je bila totalna nestašica goriva vec da nije bilo previse zakona i da su bande zavladale cestama "sve radi spremnika goriva", u biti da se vozikaju i divljaju (MM 1) a MM 3 ti daje primjer kako je onaj bartertown ili kak se vec zvao, nastao dok MM 1 ti pokazuje sta se desavalo u "civiliziranim" gradovima sta mogu kolko ih je bilo 6, 7 murjaka ? protiv cjele one bande ? a to je bila samo jedna banda .... MM 2 pokazuje kakav je zivot van civilizacije - meni je recimo MM 2 odlican, MM 1 bi bio bolji da su izbacili one mushi-wushi sa ženom :P samo ocito sve je krenulo u losem smjeru, ljudi misle da je MadMax o automobilima i klanju dok se u biti prava prica odvija samo oko Max-a, njegove boli/gubitku, njegovoj humanosti i zivotu u tom postapokalipticnom okruzenju
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16980 | |
Premium
|
Citiraj:
jako lijepo opisano,i onaj prijelaz iz obiteljske idile u gaženje na cesti,taj film baš ima onaj "štih" i opravdava ime,MAD Max.
![]() |
![]() |
|
|