|
![]() |
#16923 | |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Da ga 'ebeš al ni ja nis pogleda puno starijih filmova. Ne bi uspija ni da iman oči ka muha! Samo neki primjeri koliko toga ima (internet kolekcije koje su sasvim legalne za gledanje i dl.) Feature Films Black and White Movies Inače pogleda niskonovčani Kajaki i mogu reći da me iznenadija. Ratni film koji se temelji na stvarnom događaju, prikazan na neki drugačiji način, jebeno realan (tija san ući u ekran) i zabavan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16924 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16927 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pogledao tko It Follows ( 2014 ) ? Film je solidan,zanimljiva tema i spekulacije sto "to" predstavlja,ali ajme meni soundtrack,vise se uplasio soundtracka savrseno syncanog sa radnjom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16928 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16929 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
film ima glupu tematiku prenosenje toga preko sexa ... mislim si wtf jedino sto valja su cure ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16930 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ali definitivno jedno od osvjezenja soundtracka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16932 |
~~~
|
prenosenje kletve ...
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16933 | |
Guest
|
Citiraj:
Spolno prenosivi demon? Može biti 1001 freudovska metafora. Nema smisla tražit značenje. Uglavnom, osvježenje u svijetu horrora. |
|
![]() |
![]() |
#16934 |
~~~
|
bolji mi je From Within
![]() |
![]() |
![]() |
#16935 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
2047 - Sights of Death it kicks like a sleep twitch... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16936 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mad Max - vrlo dobar. Dobro je da nisu snimili remake sa istom temom, nego je radnja skroz drugačija. Naravno, happy end nije bio za očekivanje da bi se franšiza mogla produžiti.
![]() |
#16937 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Christopher Lee RIP
![]() |
![]() |
#16938 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16943 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#16946 | |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
I ja odgledao Maxa sinoć i moram priznat da sam poprilično razočaran... nikako im ne mogu oprostiti on traktorske kotače zašarafljene naopako na "ko fol" drag monster truckovima koji idu jedno 360/h pa terenu neravnijem od marsove površine. Mislim i u jedinici je bilo mehaničkih nelogičnosti, čitaj: režiserskog umjetničkog viđenja, al' ne znam tamo je uz Maxa i Interceptor bio prvi sporedni lik i cijeli film je imao neku mističnu karizmu, pa mi te stvari nisu toliko bole oko. Ovdje se sve svelo na 2 sata potjere i beskonačno šaltanje u višu (ko da im mjenjači imaju 50-ak brzina) i naravno NOS na NOS na NOS, pa *ebo te tvoja umjetnička sloboda!!! ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16947 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
John Wick ![]()
![]() |
![]() |
#16949 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16950 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jurassic World - 3/10 Koje jadno reciklažno smeće od filma. Pa ovo je gore od užasnog 3. dijela. 1. dio je odličan, 2. dio također jer ima puno više živine... dalje od toga je rkljuš. 120 minuta čiste gluposti. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|