|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
internet na moru
Bog ! Dali postoji koja mogucnost ugradjivanja neke vrste interneta na barku..recimo bio bi 5-7 dana u komadu na barci i kako mogu reimo na laptopu imati internet kada sam na nekom otoku...jeli postoji kaka antena ili sto drugo kaki stick ali da je flet itd itd...fala lijepa !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja kužim da gdje ima signala za mob ima i interneta, znači neki stick za mobilni internet, e sad jel ima flat to baš nisam siguran ali iskreno nemam iskustva sa mobilni internetom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Fala prki... ni ja nemam nikakoga iskustva sa mobilnim internetom, a htio bi ima tablet ili laptop spojen na internet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
i dida mi je bija Torcida
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
big thx gnjurac.....evo znaci ovi 4g nema skoro nidje, a 3 g skoro svudje...evo bas gledam neke ponude od vip-a imaju neki stickovi, nisam jos naso nikaku drugu soluciju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Pogledaj Bonbon http://m.bonbon.hr/usluge/na-bonove/internet-sim-paketi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Big thx raul !!! evo bas gledam ponude svih operatera uhr i izgleda da je vip najbolji 139+ kn mjesecno i ima neka nocna tarifa gdje je flet od ponoc do 8 ujutro.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ako namjeravas kupit Vip-ov stick, onda provjeri njihovu kartu pokrivenosti, a ne oslanjaj se na onu od T-Mobile-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|