![]() |
internet na moru
Bog !
Dali postoji koja mogucnost ugradjivanja neke vrste interneta na barku..recimo bio bi 5-7 dana u komadu na barci i kako mogu reimo na laptopu imati internet kada sam na nekom otoku...jeli postoji kaka antena ili sto drugo kaki stick ali da je flet itd itd...fala lijepa !!!:care: |
Ja kužim da gdje ima signala za mob ima i interneta, znači neki stick za mobilni internet, e sad jel ima flat to baš nisam siguran ali iskreno nemam iskustva sa mobilni internetom.
|
Fala prki... ni ja nemam nikakoga iskustva sa mobilnim internetom, a htio bi ima tablet ili laptop spojen na internet....
|
|
big thx gnjurac.....evo znaci ovi 4g nema skoro nidje, a 3 g skoro svudje...evo bas gledam neke ponude od vip-a imaju neki stickovi, nisam jos naso nikaku drugu soluciju....
|
Pogledaj Bonbon http://m.bonbon.hr/usluge/na-bonove/internet-sim-paketi
|
Big thx raul !!! evo bas gledam ponude svih operatera uhr i izgleda da je vip najbolji 139+ kn mjesecno i ima neka nocna tarifa gdje je flet od ponoc do 8 ujutro....
|
Ako namjeravas kupit Vip-ov stick, onda provjeri njihovu kartu pokrivenosti, a ne oslanjaj se na onu od T-Mobile-a ;)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |