|
![]() |
#31 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Nije uvijet ali nije na odmet. Imaš isusov guide pa prouči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Slabo stojin sa lovom, al kupija bi uz R9550xt i 512 RAM-a. Nije mi stalo do novijih igara...
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
koliko sada imaš memorije? tu na forumu se za oko 250-300kn može naći dobra ddr400 memorija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Iman 512 mb RAM-a i oko 1000 kn, pa san mislija sad kupit R9550xt, a za koji mjesec još dodatnih 512 RAM-a. Igra koju trenutačno igram na PC-u je PES4 i lagano mi trza. Ne zanimaju me ove nove pucačine itd. A bili mi bilo bolje kupit tu karticu a da ostanem na 512 RAM-a? PS: Matična je P4S800, može li uopće ta grafička ić na moju matičnu? PS2: Sad si me skroz zbunija!
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|