|
![]() |
#4443 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pitanje http://i.imgur.com/UvJddOk.jpg vidite ovo ''sve vezano uz NVIDIA...'' nvidia je bijela nevidljiva, opcenito na forumu mi dosta slicnih prikaza ima, to su kao neki hyperlinkovi, može se to nekako ugasiti? (i na drugim forumima se dešava, chrome)
![]() |
#4446 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4447 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Kakav je ovo api.viglink .com redirect na nekim linkovima koje kliknem na forumu? To sam skužil još pred neko vrijeme no malo sam gledal po netu i čitam različita mišljenja, i neutralna i negativna (jer ja ne vidim niš pozitivno ![]() Može objašnjenje? Za sad ću ja to ipak staviti 0.0.0.0 api.viglink .com u hosts file sve dok ne saznam kaj to radi ![]()
![]() |
#4448 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4450 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4452 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4453 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vec nekoliko dana ne mogu na PC Ekspert. Fora je sto se to desava samo kada idem preko mog kablovskog operatera Telemacha. Ne ide cak ni preko proxy-a. Oni kazu da je kod njih sve ok, a u prilog im ide i cinjenica da svaka druga stranica uredno radi. Probano na 5 racunala, 3 odvojena prikljucka/modema Telemacha i svugdje je PCE u banani, a sve ostalo radi. Je li negdje kod vas problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4454 |
Administrator
|
a ono, sve i da hoću ne znam kako bi to izveli ![]() Neki drugi forum na VB-u? Imaš neki od sigurnosnih alta s FW-ol ili sličnim? Znam da je jedno vrijeme pce bio, slučajno nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4455 |
Premium
|
Ma sve sam zivo pregledao s moje strane. Nema nista sto bi kocilo, a kao sto rekoh, probano na nekoliko racunala i mobitela koji uredno rade sa pce na drugom isp-u. Tracert zapne na 212.13.240.250. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4456 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po IP - u izgleda da si zapeo u Zloveniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4457 |
Premium
|
Da, u Sloveniji negdje netko stavio barikade. Cudno je sto sve ostalo radi. Sta je jos na istom hostingu gdje ste vi, da probam hoce li raditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4459 |
Premium
|
Evo provjerio na hwb forumu, ni drugima na Telemachu ne radi pce. Da nije neka blacklista u pitanju mozda? Edit: Ipak je do Telemacha. Neku zabranu imaju, ili sta vec. TunnelBear pomogao ![]() Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 06.09.2014. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4461 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
mogo mi je neko javit za ovo izgleda peering preko softneta u sloveniji nesto steka po ovome sto kazes, jel jos uvijek to ne dela ili ? (nemam nista na telemachu da probam a sa moje strane prolazi sve). probaj otvorit recimo www.hzzo.hr www.ina.hr www.regos.hr pa javi ako i to steka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4462 |
Premium
|
Ma sve ok. Zaboravih javiti da je bilo ipak do Telemacha. Ubacili novi range ip adresa pa nisu napravili routiranje do kraja. Sve radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4463 | ||
Administrator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4464 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dal još netko ima problema sa slanjem poruka? Pošalje poruku uredno al treba 5-6 sekundi da pošalje kad stisnem send. Forum refreša i otvara instant uredno. Nije neki krucijalni problem, al negdje malo zapinje.
![]() |
#4467 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
iako sve drugo otvara odmah, pa jest vjerovatno do pce-a. zasteka load stranice na nekih 10tak sekundi, poslije toga sljaka sve uredno do sljedeceg puta........ sasvim random se dogada.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4468 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kliknuh par puta na pošalji, ništa se nije događalo, otišao na pogledaj pa ponovno 2 puta na pošalji, opet ništa, nakon 10 sekundi, samo se prebacilo na inbox kao da je poslano. Jel se nije trebala aktivirat ona zaštita od 30 sec? ![]() Chrome Verzija 38.0.2125.104 m, win 7. EDIT: vidim nisam jedini s ovim problemom, al eto još jedna prijava da se vidi da se dogodi ponekad.
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 19.10.2014. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4469 |
Administrator
|
da, da je sve bilo "regularno" ali ovo očigledno nije. Kašljuc, dešava se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|