|
![]() |
#4412 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I meni je to danas bilo na default stranici (http://forum.pcekspert.com/).. Išao sam na "Go back" ![]() Poslije više nije niti jednom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4413 |
Fresh Juice
|
Dobio sam privatnu poruku no kad ju želim otvoriti dobijem ovo: "Invalid Privatna poruka specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" Pošiljatelj je prekinuo slanje ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4414 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
hm, ne može prekinuti, bar ne kao regularna opciija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4416 |
Premium
|
Kolega, nauči koristit forum, pa onda komentiraj. Odu u svoj profil i tamo ćeš naći "Pregled praćenja" ili kako već.. A što se tiče "aktualnih tema", da to možda fali, ali zato imaš na početnoj stranici foruma stupac "zadnja poruka" gdje vidiš koja je zadnja tema aktualna u određenoj rubrici.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4417 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Fixed it for you. Odi na UREDI opcije, i stavi NEMA OBAVIJESTI MAILOM u dijelu način praćenja svih tema i onda svaki put kada si na ovom linku (meni je to default od foruma) vidiš ako je netko odgovorio u temi u kojoj si aktivan, ili koju si obilježio da prati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4418 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#4420 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
predlažem: jeli moguce urediti privatne poruke kao na smartfonima ili na fejsu da kad imas sa nekim razgovor da je kao na mobitelu...moja poruka tvoja poruka itd...a ne ovako zasebno...meni tako izgleda logičnije i preglednije Zadnje izmijenjeno od: microsoft66. 23.06.2014. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4422 | ||
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam ja jedan prijedlog, tiče se pdf-a tržnica pa se nadam da smijem spomenut.. Konkretno, podforum CV forumaša, ukratko podržavam ideju i sve to, ali vidim(o) da to baš i nije zaživjelo. Mislim da bi u svrhu toga trebalo i malo pooštriti pravila, ipak je to tržnica, a tamo je sve "strogo". Hoću reći da su mi apsurdni oglasi tipa: Citiraj:
Citiraj:
neka dotični stane imenom i prezimenom iza oglasa, nečime, npr. kolega kelson18 u svom oglasu ima barem mail sa imenom prezimenom i neki link na svoj fb di se vidi bar nešto.. Mislim da bi ozbiljniji pristup koristio i onima koji nude posao, i onima koji traže. Jer ne vjerujem da će se hrpa ozbiljnih kandidata javit, i poslat svoj cv sa osobnim podacima nekom nicku na forumu, bez obzira kako uvažen član foruma postavio oglas... S obzirom na kličinu postova, modovi ne bi imali puno novog posla. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4423 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To je isto kao i oglas na tržnici - na prodavaču je da potencijalnom kupcu što bolje i efikasnije predstavio ono što prodaje. Ako ne uspije u tome, ništa od prodaje. Tako i ovdje, hvale vrijedan prijedlog no s druge strane zbog ta tri oglasa uvoditi pravila, angažirati moderatore oko nečega što bi sam pokretač topica trebao napraviti u svom interesu - mislim da je potpuno promašeno. Bar za sad, uz ovu količinu ponuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Evo da i ja ostavim kakav-takav komentar,naime bio sam na mnogo drugih foruma,no na nijednom nije bila ovako dobra ekipa,kad sam na bugu pitao savjet za kupnju dslr-a rekli su mi da sam troll i dobio sam crveni karton zbog trolanja(toliko o tome),taj forum me privukao zbog nečeg što ovome forumu fali,a to je DIZAJN,tamo se puno lakše snalazi u temama,lako vidiš teme u kojim sudjeluješ,vidiš sve teme koje su nedavno nadopunjene novim postovima itd.Tako da se nadam da će i ovaj forum za par godina poboljšat svoj dizajn,a za ekipu se ne brinem ![]()
![]() |
#4426 |
Registered User
|
A mi koji imamo nikakvo pamćenje? ![]()
![]() |
#4429 |
Premium
|
I treca opcija: instaliras MailWasher na koji stizu svi mailovi od tvojih acc-ova pa sa time i notifikacije o zadnjoj novoj poruci na bilo kojoj temi i sa bilo kojeg forumu.. Nema na cemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4430 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Mailwasher, košta 30$ za dva ili više mail acc, a cloud based servis je jedino što je fiktivna prednost (fiktivna jer sve što ima mailwasher ima masovno korišten gmail koji je po prirodi cloud, a o mogućnostima filtracije i grupiranja mailova isto neću posebno pričati). 3rd party mail programi isto tako imaju opcije previewa mailova prije skidanja. -- Postaviti bookmark na http://forum.pcekspert.com/subscription.php, odjaviti email i onda kad ćeš htjeti pogledaš što ima novog, bez da ti uopće dolazi na mail. Sretan korisnik, a pogotovo PCe server jer ga ne opterećujemo ![]() Baš ću sad to napraviti. -- EDIT: što se tiče dizajna, to je subjektivno. Meni osobno je bug nepregledniji, ali ima vrlo sličan layout postova po temama: s lijeve strane nick i avatar, post desno od toga, sve se niže slijedno. Ne znam po čemu je PCe lošiji po tvojem, ali meni sigurno nije lošiji. ![]() To je ko kad nekog pitaš koji portal s vijestima čitaš, pa će ti netko reć večernji a netko jutarnji. Na pitanje zašto jedan, a ne drugi većina ljudi će reć "onaj mi je ljepši". Još je jedna stvar, a to je kvaliteta foruma. PCe je gradila ekipa koja se pozna međusobno i koja ždere i cuga skupa (tu i tamo). Ako nemaš kako drugačije pridonijeti forumu, savjete za mijenjanje vizualnog izgleda možeš baciti po strani. Bilo je već u koliko navrata govora o tome, a bio je jedan neuspjeli pokušaj prebacivanja na novi vbulletin koji nam se kao zajednici nije svidio.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 29.07.2014. u 10:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni je uvik bug isa na zivce s custom designom i ne bbcode podrskom. Naravno svi jebeni forumi su manje vise vBuletin samo je bug poseban. ![]() Razumin da triba nabit postove, ali ovo nije konstruktivan nacin. Tor udari veto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Registered User
|
ma znam,bitnija je ekipa od dizajna,al ipak,nije baš ugodno da se dizajn foruma ne mijenja 10+ godina....al nvm,isti je ko bittech i forum hr,tako da...
![]() |
#4434 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Praćenje tema možeš pratiti iz e-maila. Možeš i pratiti preko Tapatalka. Mislim da će čika Tor lockati ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4436 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma šta će tor lokat? prije bu pobrisal ovaj OT ![]() nego, koja je fora u svaštari ljepiti jako frekventne teme? mislim da nema potrebe ljepiti filmove, serije, youtube, slušanje i bicikle jer stvarno treba čudo da ijedna od ovih tema padne na drugu stranicu, a još veće čudo da ode na treću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4438 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je izvrstan ovaj forum (iz tehnološkog pogleda) jer koristi stariji vBulletin koji se učitava gotovo instantno na svemu. Ili je u pitanju izvrsna optimiziranost ili je u pitanju dotična verzija vB-a - ne znam. Znam da je ovo definitivno najbrži forum koji posjećujem.
![]() |
|
|