Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.03.2014., 14:50   #29551
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Znači i dalje podijeljena mišljenja oko apašija
Sa svih strana čujem tako, nekome je dobro, nekome ne, a cijene.. da, svuda su po tim steakhousovima prenapuhane.

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
E tam nisam bio. Dok ne dosele grad New York u Zagreb za mene je Rougemarin i dalje kralj burgera mada nisam bio već ohoho....

Papas...nja nja
Mene je Rougemarin razočarao po pitanju hamburgera... Klasični hamburger je dobar ali niš spešl, ali ove kerefeke koje znaju s njima izvodit su često bzvz. I od drugih čujem da su u zadnje vrijeme pali u kvaliteti.

Mekpers - samo pohvale, svako malo se zaletim tamo. Lajkam taj ambijent male american style zalogajnice, friendly atmosfere, a klopa je vrh. Burgeri, grill, wrap, sve je prefino.
I veliki plus što je njihov ljuti umak fakat ljut. Svaki put me pitaju jesam li siguran da ne želim razblaženu varijantu

Ždere mi se hambi, mogao bi danas opet do Mekpersa :d

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 18.03.2014. u 14:57.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 15:02   #29552
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
I veliki plus što je njihov ljuti umak fakat ljut. Svaki put me pitaju jesam li siguran da ne želim razblaženu varijantu
Inače sam veliki fan ljute hrane i imam dosta dobru toleranciju na ljuto. Kad sam prvi put došao tamo, već naviknut da su ljuti umaci svugdje u gradu sve samo ne ljuti, uzeo sam u zloburger feferone i ljuti umak. Iako su me 3 puta pitali jesam li siguran da to stvarno želim, naravno da nisam odustao. Požalih na polovici pojedenog. Pecivo sam morao ostaviti jer stvarno nije išlo dalje

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 15:02   #29553
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ja još nisam bio u mekpersu
syss je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 15:05   #29554
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Rougemarin, onaj mini burger party - veliko razočaranje.

Inače tamo odem sa ekipom, double cheeseburger, 60kn + Vukovarsko pivo za 15 i to je to. Ne ostanem gladan definitivno.

Ovaj puta prijateljica nagovarala da odemo na taj mini burger party. Koncept super, ali izvedba te cijena/količina je kriminal.

Prvo smo čekali 40minuta da dođu preostali što su rezervirali. Naravno, ako netko ne dođe nakon 10-20 minuta, teško da će uopće doći, ali su svejedno držali ljude gladnima (još su nam rekli da dođemo jako gladni što je bio fail samo takav). Nakon 40 minuta dolazi za stol mali hamburger. Osobno sam mislio da će doći nešto tipa mekdonalds veličina (pa puta 6-7 i čovjek bi se najeo koliko toliko), no ovo je bilo minimalno. Jedan zalogaj i ode sve. Ne bi bio problem da sljedećih 30minuta opet nije ništa dolazilo i tako 6-7 slijedova tih hamburgera (svaki razmaka minimalno 20minuta osim možda posljednjih jer se ekipa počela buniti). Realno sam mogao razabrati 2-3 različita okusa, ali nisam gurman i općenito ne osjetim te neke posebne stvari. Na kraju, brownie sa šlagom i jagodom (mislim da je bila jagoda) - najmanji brownie ikada. 1,5x1,5cm sa malo šlaga i nečime na vrhu. To je cure raspizdilo, dok smo mi muški već bili pijani od pive koju smo popili dok smo čekali

Došao gladan, otišao gladan i ostavili 120kn po osobi. Super koncept, fora za vidjeli, ali količina tih hambija bi trebala biti all you can eat, a ne 6-7 komada. Točno toliko zalogaja je bilo.
Staro 18.03.2014., 15:10   #29555
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Inače sam veliki fan ljute hrane i imam dosta dobru toleranciju na ljuto. Kad sam prvi put došao tamo, već naviknut da su ljuti umaci svugdje u gradu sve samo ne ljuti, uzeo sam u zloburger feferone i ljuti umak. Iako su me 3 puta pitali jesam li siguran da to stvarno želim, naravno da nisam odustao. Požalih na polovici pojedenog. Pecivo sam morao ostaviti jer stvarno nije išlo dalje
Ja strusio cijeli zloburger s ljutim bez beda. Ali fakat je bilo ljuto, za razliku od onih vodica koje recimo polijevaju po kebabima, ovo je fakat ljuti umak i to se osjeti kad jedeš i poslije jela,teško je ugasit vatru u ustima .

Za nekog tko baš ne podnosi ljuto, bolje da uzme razblaženu verziju (pomiješaju obični i ljuti umak).

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ja još nisam bio u mekpersu
Uf, to se mora probat, meni je to hamburger broj jedan u gradu. Ne mora nužno zloburger biti, nisam ni ja uvijek u formi za njega pojest (jako gladan)

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Došao gladan, otišao gladan i ostavili 120kn po osobi. Super koncept, fora za vidjeli, ali količina tih hambija bi trebala biti all you can eat, a ne 6-7 komada. Točno toliko zalogaja je bilo.
Dobro da nisam otišao tu subotu, a htio sam
Tak mi je otrpilike i frend rekao da je bilo. Ne znam, i klasični njihovi burgeri mi nisu neš posebno, čak mi se ni to njihovo pecivo nije svidjelo. 32 kn za taj burger je too much. U mekpersu je dupli burger 38, a zloburger 35, i uz to su bolji.

Ali ona pileća krilca u pikantnom umaku kaj sam naletio jednom, to bi mogo svaki dan

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 18.03.2014. u 15:20.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 15:14   #29556
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma spremam se već godinu dana valjda otić, kad mi je baš ono preko cijelog grada... kad ću biti u tom dijelu i ić prema doma onda ću si pokupit tamo koji komad
Staro 18.03.2014., 15:26   #29557
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Samo ljuti umak se pojede uz malo puhanja pred kraj, ali s tim feferonima je ubojita kombinacija

@syss
Ako misliš samo na brzinu pokupit nešto, teško da će ti proć ideja

Svaki put kad sam naletio tamo da si uzmem neš za doma (blizu mi je), čekao sam cca. pola sata (prošlu subotu u 11h došao i više od 45 minuta čekao). Mjesto za sjest se isto čeka.
Svaka čast ljudima tamo što rade, sumnjam da imaju vremena za pauzu.

Ako ideš prvi put i nisi možda raspoložen za hamburger, kralja rudeša moraš probati.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 15:34   #29558
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma nije problem pričekat, ali ću si odfurat doma da si još sa strane neku salatu napravim

thnx za tip kralja rudeša, gledao sam već meni i treba tamo sve požderat
Staro 18.03.2014., 15:43   #29559
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Samo ljuti umak se pojede uz malo puhanja pred kraj, ali s tim feferonima je ubojita kombinacija
Volim ljuto, ali inače nisam ljubitelj feferona u hamburgeru pa mi ne igra ta kombinacija

Citiraj:
@syss
Ako misliš samo na brzinu pokupit nešto, teško da će ti proć ideja

Svaki put kad sam naletio tamo da si uzmem neš za doma (blizu mi je), čekao sam cca. pola sata (prošlu subotu u 11h došao i više od 45 minuta čekao). Mjesto za sjest se isto čeka.
Svaka čast ljudima tamo što rade, sumnjam da imaju vremena za pauzu.
Preko tjedna i nije tak frka, ja se uglavnom za pauzu zaletim ili na putu doma s posla i čekam petnaestak minuta, ne više. Subotom zna bit krkljanac.

Citiraj:
Ako ideš prvi put i nisi možda raspoložen za hamburger, kralja rudeša moraš probati.
Uf, i ja sam nabrijan na njega ali još nije došo na red
Staro 18.03.2014., 15:57   #29560
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Najfinija stvar Špeksi i Štrojncli bake Drage.
Ali Špeksija bih mogao pojesti 5, al da je dobar je.
Ambijent mi je bio najjači u Jablanskoj di sam preko plota pesima bacal paradajz iz hambija.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 16:46   #29561
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Stavljanje mekpersa i njihove pljeskavice(uzmem faširano z placa i stavim ti unutra) je bogohuljenje naspram Rougemarina(ma kolko god se pokvario,nisam dugo bio),Papasa i Rocketburgera....tu neznam dal imamo o ičemu raspravu vodit. Ja kad idem u restoran ne caltam za količinu,caltam za okus. Mekpersi,Dondoni,Majburgeri Kajburgeri i Purgerburgeri svih vrsta mi otpadaju u startu...rađe meku ostavim pare(bacim u vjetar).
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 17:47   #29562
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ruzmarin, Papas, Salsa, mekpers - sve je to super i ima i kvantitetu i kvalitetu. Samo taj mini burger party je fail u Rougemarinu. Nema nit kvalitetu da kazes wow.

Doublecheese tamo - velim, super stvar.
Staro 18.03.2014., 18:29   #29563
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Stavljanje mekpersa i njihove pljeskavice(uzmem faširano z placa i stavim ti unutra) je bogohuljenje naspram Rougemarina(ma kolko god se pokvario,nisam dugo bio),Papasa i Rocketburgera....tu neznam dal imamo o ičemu raspravu vodit. Ja kad idem u restoran ne caltam za količinu,caltam za okus. Mekpersi,Dondoni,Majburgeri Kajburgeri i Purgerburgeri svih vrsta mi otpadaju u startu...rađe meku ostavim pare(bacim u vjetar).
Sad si veće bogohuljenje ti iznio stavivši mekdonalds i mekpers u isti rang

Tri puta sam hamburger jeo u RM, i SVAKI put je meso bilo i bezokusno i suho, da ga zaliješ s tonu umaka i ne znam čega, i dalje je suho. Pecivo je također lošije i što se tih hamburgera tiče, tu raprave zaista nema

Zna se šta je hamburger, kolko ga god fensi šmensi dresiraš, nazoveš i kombiniraš i dalje to - hamburger. RM meni jednsotavno nema fine hamburgere, i kad dođem tam hamburger ne jedem.

Žena jednom uzela hamburger s tzatziki umakom (vugorki s vrhnjem za nas domaće), e to je tek bio zbljuv od kombinacije
Staro 18.03.2014., 20:19   #29564
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor flare Pregled postova
Njoki s gorogonzolom i kristalka na salatu
A ja danas, podsjetila si me da to nisam dugo jela

Za večeru kiflice
Staro 18.03.2014., 20:27   #29565
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ja sam jeo tamo ima već podosta i meso je bilo sve samo nesočno, pink u sredini, lagano curi... baš onak kak treba biti i ostalo mi je u jako dobrom sjećanju.

nisam jeo u usa burgere, ali pretpostavljam da znam koju o mesu i kako se treba pripremati.

moram probat ove ostale jointove, nisam ni znao za njih.
Staro 18.03.2014., 21:39   #29566
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
ovi nasi steak housevi ne zasluzuju ni S od onih diljem U.S.
australia.. tam kad odete onda cete znati sto znaci prava ovca i pravo govedo..
za argentinu mi je pricao kum koji je inace expert za brazil(15ak godina zivio kad se sve pobroji) al je proveo par godina i u argentini.
to je drugi svijet.
kod nas se moras pomolit i isusu i allahu i sotoni u isto vrijeme da dobijes pravi komad mesine.
unatoc lovackim pricama koje se mogu cuti u tim restoranima
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 21:44   #29567
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

što je više do naše kulture mesa u hrvata nego do same tehnike... imho jedino gdje dam pare da jedem stejk je opatija čisto zato što ga doma napravim bolje nego po restoranima, a tamo se mogu mjeriti sa mnom.

niti sam profi kuhar niti sam neki stejk majstor, nego jednostavno kroz neki period vremena i tonu savjeta i guide-ova sam skužio neke stvari i radim opaki stejk (ne pričam o 2 dana na jutubu nego o pol godine try-error metode skupa sa teorijom).

stvar je vrlo jednostavna, ali baš zato što je jednostavna podložna je zayebima.
Staro 18.03.2014., 21:45   #29568
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
što je više do naše kulture mesa u hrvata nego do same tehnike... imho jedino gdje dam pare da jedem stejk je opatija čisto zato što ga doma napravim bolje nego po restoranima, a tamo se mogu mjeriti sa mnom.

niti sam profi kuhar niti sam neki stejk majstor, nego jednostavno kroz neki period vremena i tonu savjeta i guide-ova sam skužio neke stvari i radim opaki stejk (ne pričam o 2 dana na jutubu nego o pol godine try-error metode skupa sa teorijom).

stvar je vrlo jednostavna, ali baš zato što je jednostavna podložna je zayebima.
vjerujem ti i donekle se slazem s tobom.
al fali ti sirovina i predpriprema ono sto je 95% pripreme steaka.

uglavnom jad i bijeda smo kaj se tice ponude..
kad poslusam price ovih svojih svih mogucih dodje mi da se odmah ustrelim..
onda me zene izmaltretira pa mi pusta sa food channela diners dives drive ins... pa se rasplacem.

p.s. veli mi frend kad je negdje u teksasu nisam ziher texas il tak nekaj lol bas bum ga nazval sad i pital za tocnu lokaciju.. meso samo kaj se crvi nisu pojavili e to se cvrci.. kaze covjek.. htio je kupit i kucu i auto i brod i grob istog trenutka!! strava

texasroadhouse. chain od willie nelsona. evo covjek veli ak se nadjete kojim slucajem tam must go!

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 18.03.2014. u 21:53.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 21:51   #29569
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To je tak jasno. Steak je tam maltene nacionalno jelo i tam se tove steak krave dok kod nas takvih krava vjerojatno jos nema.. Kod nas je govedina za juhu i to je to. Vjerojatno stare krave muzare..

U Londonu sam u nekom ducanu kupil janjece nogice, tzv. paprcnjake, 4 komada za manje od jedne funte iz 23h je jeftino. Janjetina ima je jako dobra, puno bolja od ove iz nasih u ducana. Iznenadilo me.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 21:55   #29570
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

slažem se, sirovina je ono iz bugarske... ali mijenja se to polako pošto mi je prek puta kuće naselila igomat mesnica nedavno koja je btw. genijalna i drže vrhunske proizvode nutra, tako da se otvara mogućnost i age-anja i t-bonea i tako razno-raznih egzibicija, samo sve treba iskomunicirati.

inače kod njih sam probao, a nije da inače nisam probavao, najbolje: teleće hrenovke, ćevape, špic rebra, vratinu, paštetu od slavonske crne svinje... slijede ih prezvuršt na 2. mjestu, panceta svih oblika (manje masna, masna, mesnata) i vremenski odležana ono po fazama - moš birat šta hoćeš, biftek maltene svaki dan dostupan, konjska salama, njihova autorska samoborska salama.

slavio i boga i alaha kada su otvorili, maestralna mesnica.

što je najbolje neke stvari su skupe, ali jako, jako kvalitetne tipa samoborska salama i sl., ali suma sumarum platio sam jedno 210kn za 4 kile različitog mesa koje su mi napacali, bacili 2 dana u komoru i to sve free of charge (naravno ostavio koju kunu extra)... baš ono prezadovoljan i definitivna preporuka od mene.

web - https://hr-hr.facebook.com/pages/Igo...71900082858086
Staro 18.03.2014., 22:02   #29571
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Bum posjetil obavezno jer izgaram za dobrim kobasicama, ne kobasama...

Kad se spominje Australia i salame. Nedavno je dosao do starog bratic kaj tam zivi vec 300 godina i prvo kaj je napravil je otiso u Konzum i pokupoval 10 vrsta salami kobasica i bio je sretan ko malo dijete. Kaze da to tamo nije ni blizu dobro ko tu.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 22:03   #29572
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

210 je dosta, vjerojatno bi to utuko na jagnjetinu
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 22:12   #29573
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

vjeruj mi od tamo nećeš probat ništa prosječno... ili je odlično ili je (u većini slučajeva) vrhunski.

ova pašteta od crne svinje... prvi put sam probao tako nešto, velika piksa je 30kn, ali i da je 60kn isplatilo bi se jerbo je bolest fino.

inače kod nas se otvorila na ivanićgradskoj, na ferenščici pa ako netko gravitira u tom dijelu grada neka se slobodno zaleti jer se stvarno isplati.

@lister... u 210kn je bilo 1.3kg špic rebara ono samo meso maltene, pečeno u komadu bbq style i kolega je rekao da bolja rebarca u životu nije jeo, 1.7kg vratine, 700g pljeski i 200g pečenica (za probu, ali su maestralne), dodatno sam još uzeo 800g ćevapa za 40kn... po centrima je vratina bez kostiju po 70kn/kg tak da ono

ono što mi je rekao mesar - svo svježe meso tamo je od kontrolirano hranjene stoke koja su isključivo njihova grla i nema govora o prekupstvu, jednostavno ako se nije klalo i nema nekih dijelova - nema, to je to.
Staro 18.03.2014., 22:38   #29574
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

auh onda nisam u toku s tim cijenama

volio bi probat tu paštetu od crnog svinčeta, pogledam jel ima di lokalno kod mene

al jaganjac mi je prvi, drugi i treći izbor i nema na svijetu mesa, pripreme i tehnike da mi zamijeni taj okus i miris
Staro 18.03.2014., 22:44   #29575
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma ti si lud čovek

biftek, as in file goveda, je po centrima 200-270kn/kg kako gdje i kako kada... obično se moraš naručiti, kod ovih je biftek taj dan klano 150kn čisti, 170kn da ti ga frajer očisti i možeš uzet po pola (obično ide kompletan pa te to olakša za 4-5glavi).

frajer ujutro reže biftek sa kosti kako bi ga prodavao solo... veliš mu samo - hej junače ostavi biftek gdje je i odreži mi ga skupa sa ramstekom bikoz t-bone - nema nikakvih problema, samo se najavi.

mislim nemojte misliti da ja imam neke koristi od toga što reklamiram njih, ali kao što sam reko u mesnici, tako ću reć i vamo - ja ću dobar proizvod uvijek oglasiti.
Staro 18.03.2014., 22:59   #29576
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Citiraj:
ma ti si lud čovek
moguće al ne dam jagnje za kravu ni pod lošom bunikom
Staro 18.03.2014., 23:01   #29577
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

jagnje isto može varirati i to kod nas DEBELO u kvaliteti... pogotovo u velegradu, moraš se debelo potruditi da dobiješ propisno meso.
Staro 18.03.2014., 23:07   #29578
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
iskusni znaju di se ide po janjca(cijelog ) ko treba preporuku za istog(janje,ne adolescenta od 20+kg koji već po mami jaše) neka se slobodno obrati
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2014., 23:08   #29579
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

a je, mora bit vrhunsko meso, taman pečeno i fest slano
Staro 18.03.2014., 23:08   #29580
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ali velim opet žalosno je kaj se mora znat kod kog se ide po janjca jer jednostavno nemamo neku kulturu (kvalitetnog) mesa.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na