|
![]() |
#271 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mozda sam se ipak malo krivo izrazio, ali dbr, ocito je jedino to bilo bitno a sve ostalo ne. I ja nikad nisam rekao da je classic shell smece od programa nego da je startisback bolji, dakle pod tim sam mislio da je meni bolji posto ja pisem, jel. Ugl posto vozim renault 5, nije samo renault 4 ![]() ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 19.02.2014. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Rugby a way of life
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Da, meni radi taj hybrid shutdown bez problema. Istina, napravio sam friški instal Win8.1 (i sad sam na Win8.1 Update 1) ali i prije dok sam napravio upgrade 8 -> 8.1 nisam ima taj problem.
![]() |
#274 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni takoder radi hybrid shutdown i na pcu i na lapu ( intel) , dok sestri na friskoj instalaciju 8.1 na amd apu ne radi hybrid shutdown i morao sam ga ugasiti. Sad dali ne radi opcenito na amd ili je moj slucaj izoliran , nebih znao.
![]() |
#275 |
Omicron Alpha resident
|
Imam AMD APU na lapu tak da je izoliran alucaj u pitanju. Hybrid shutdown ne ovisi o procesoru.
![]() |
#277 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
jel moguce kako fino syncati Google calendar i taskove sa 8.1? ja nikako da to odradim kako valja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Nakon recoverya kroz pc settings, metro aplikacije koje su bile prikazivane na hrvatskom jeziku (po defaultu), sada se prikazuje na engleskom. Prilikom instalacije (recovery) sam dobro postavio na početku jezične postavke. Jel netko zna kako promijeniti da se te aplikacije prikazuju na hrvatskom. EDIT: samo se od sebe sredilo, sinkroniziralo. nije mi nikako jasna ta sinkronizacija na win8.
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 26.02.2014. u 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Omicron Alpha resident
|
Za onih četvero ljudi koji koriste Windows tablete - touch gestures u desktop aplikacijama. Ovo je jedna od "kako sam mogao živjeti bez toga" stvari ![]()
![]() |
#280 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Zadnje izmijenjeno od: visokos. 27.02.2014. u 11:38. Razlog: nema slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
tako je, s time da u biosu može isključiti potpuno nvidiju i sve ostaviti samo na Intelu, no nema potrebe, automatika radi sasvim ok, plus što može i ovo što si napisao - za svaku aplikaciju definirati s kojom grafom pokreće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ne radi. Našao sam WinReducer 8.1, OK je, dodao sam 900+MB updatea, napravio image, ali i dalje nakon instalacije u virtualci nema te update, nego hoće da ih opet skidam... Dodao sam Firefox i Winamp, promijenio Wallpaper, i tako neke sitnice, da vidim dali program išta odrađuje, i da, odrađuje, integrirao (ISO se povećao za cca 800MB nakon integracije updatea), ali svejedno nakon instalacije ih nema, dok Firefox, Winamp i wall ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
M$ će besplatno ponuditi 'W8.1 with Bing'? http://www.theverge.com/2014/2/28/54...ing-experiment
![]() |
#290 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
To se i meni događalo i mislim da je normalno, s time da sam ja imao Linux i Osmicu, Osmica je bila primarni OS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Nek me ispravi netko ako sam u krivu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Koristim 8-icu od najranije alfe takoreci i nisam znao da je moguce umjesto sifre accounta pri paljenju kompa (koja je u mom slucaju dugacka) upisati kratki 4-znamenkasti PIN. I jos k tome da se tad ne treba lupiti enter vec ulazi automatski nakon upisivanja. Koje otkrice! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ili imas face recognition software ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Omicron Alpha resident
|
Ovakav način updejtanja nije 100% siguran i to činite na vašu odgovornost. Windows 8.1 Update
Skinite ovaj zip, ekstraktirajte ga i pokrenite .reg file koji se tamo nalazi. Nakon toga restartajte komp i provjerite jel vam se pojavio u Windows Updateu ovaj update: Update for Windows 8.1 for x64-based Systems (KB2919442) – (S14 Prerequisite v01.0008) Time ćete nadograditi vaš komp sa RTM (finalnom) verzijom Windowsa 8.1 Update 1. EDIT: Ako to ne radi onda evo vam direktni linkovi: Ovakav način updejtanja nije 100% siguran i to činite na vašu odgovornost.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 07.03.2014. u 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Problemi sa instalacijom 8.1
Imam regularno kupleni Windows 8. Sistem me stalno gnjavi da napravim upgrade na 8.1. Pokušavam u trgovini po tko zna koji puta skinuti upgrade. Po savjetu Microsofta isključim Norton antivirus. U nekoliko navrata, pri prvim pokušajima, preuzeo je otprilike 1/4 . U zadnje vrijeme možda 1/5. Svaki puta rikne sa istom greškom: Windows 8.1 Ova aplikacija nije instalirana pojedinosti: Windows 8.1 zbog nečega se nije uspio instalirati.Pokušajte ponovo. KOD pogreške 0x80072ee2 Pisao sam već i Microsoft Hrvatska ali odgovora naravno nema. Ima li netko savjet. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
skibi s neta iso sliku windowsa 8.1 i to instaliraj, aktiviraj s kupljenim kljucem. najjednostavnije i bezbolnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel imao tko problema sa blank screen-om prilikom pokretanja windoza 8.1?? Cudan problem, znaci komp odvrti onu počenu sliku od windosa i onaj krugić se vrti, a nakon toga blank screen - ne vidim ništa nit kursor ni ništa, mogu jedino poslati preko power tipke komp u stand-by, i kad ga ponovo upalim onda se windozi butaju do kraja... wtf? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|