|
![]() |
#9391 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Baš gledam ove BluResponse, svi ih hvale. Kao niža buka, manja potrošnja goriva jer kao imaju jače zidove pa manje ulegnu kada padne tlak, najbolje držanje po mokrom u klasi, itd... Po ocjenama i reviewima marginalno bolje od PremiumContacta 5, ali svejedno. Cijena vrlo slična. Hmm... Eci-peci-pec ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9392 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Vrlo argumentirano. Ok, nebi ni ja automatika ali taj "star" auto izgleda bolje od svih navedenih novih. Ružan? O ukusima se ne raspravlja ali BMW je ružniji od focusa, corse i sličnih gore navedenih? ![]() Velika većina ljudi mora kupit novi auto i zatrpat se kreditom jer ne znam, to je valjda statusni simbol imat nov auto, a to što su kupili novu krntiju hjundaja koji će raspast za 3 godine to nema veze...glavno da ljudi imaju novi auto...gg
![]() |
#9394 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ta bembura ce sa svojih 300k prec jos vise nego novi hyundai. Hoće. Jer će hyundai završit prije na otpadu. Želim skrenut pažnju na to da ljudi kupuju nove aute na 100k+ kn a ovakav jedan stari bmw je (barem meni) ljepši i što je najbitnije, sigurno pouzdaniji i bez obzira što više troši ta razlika u cijeni se ne može nikad doseć.
![]() |
![]() |
#9396 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Isto kao i sa ženama. One najzgodnije su često uskraćene za IQ, ne znaju kuhati, kućanske poslove ne znaju ili ne žele raditi i traže skupo održavanje da ostanu lijepe ![]() Pa ti nađi kompromis ![]()
![]() |
#9397 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Na njima nisu problemi ništa posebno rjeđi nego na drugim vozilima, dapače, u zadnjih 15-ak godina se sve češće neugodno iznenađujem raznim detaljima. A uzimati ovakvo što je stvarno mačak u vreći - možda prođe još koju stotinu, možda sutra crkne na cesti.
![]() |
![]() |
#9398 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
znaci, ljudi iskljucivo kupuju novi auto jer pate da je - nov? cmon............ plus, ne kakiti po hyundaiju, ako ga nisi imao barem godinu-dvije. ja sam vlasnik citavih 10 godina i ne mozes me uvjeravati u ista drugo osim redovnog odrzavanja - tocka. ima nas tu jos par sa korejancima, a naravno da ima isto tako ljudi kao ti kojima je jedino svabo - auto. ja ne serem niti uzdizem niti jednu marku, govorim za ono sto imam i znam. i uskoro ce doci na 190k km, ako ti je to smece, sorry mi zivimo onda dva razlicita svijeta. a jos davno je tamo neka americka budala rekla - najbolji automobil je nov automobil. imas ga od prvog dana, ako ga je tko patio - to si ti. ako je koji klinac otislo (a da nije tvornicka greska), to je tvojom krivnjom. a kod kupovine polovnog, ma da je nemam pojma osim rodenog brata prvi vlasnik, je sve lutrija.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9399 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Glupo je reći uzmi te, ali ih definitivno uzmi u obzir, nemaju bez razloga dobre rezultate.
![]() |
![]() |
#9401 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Osobno, nemam niš protiv korejaca i iz godine u godinu rade sve bolje i bolje aute. No ljudi će uvijek preferirat neku marku ili imat predrasude prema drugima, što iz objektivnih, što iz neobjektivnih razloga. Neko će kupit toyotu jerbo su superkvalitetni auti, dok je netko neće zato što je ružna. Tak da, sto ljudi...
![]() |
![]() |
#9402 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
plus, ja nisam nigdje rekao da je bilo koji auto smece, da ce stati i zavrsiti na otpadu i ostale proljeve. nemam niti ja samo hvalospjeve o hyundaiju, pogotovo sto se tice interijera i to sam napisao jasno. ali naravno, to imas ljubav nekako preokrenuti i moj "hjundač" ![]() jos, referiralo se samo na ovo sto je covjek rekao za polovno VS novo, plus novo kad je vec povucena paralela prema hyundaiju koji ce zavrsiti na otpadu. i dovoljno mi govori da si se uhvatio kvotati mene, dok se (ocito, jerbo se kvotas covjeka) slazes sa napisanim za BMWa sa 300k km, da je bolji od nekog novog automobila. ili? ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9403 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ou šit, bile su na 16 ici. Minimalno 215/45 R16. Znam ih jer je frend imao na GTI. A Conti sportcontact 3? Citiraj:
Sve stoji i ponekad ide ispod 700kn.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9404 |
Premium
|
Koincidencija - ja sam godina vozio "švabe" (VW grupacija / BMW)i nikad ih više privatno ne bi uzeo, iz raznih razloga. S druge strane, sad sam na Hyundaiju i nije nešto posebno, ali je jako korektno vozilo. Price / performance znatno iznad odgovarajućih nijemaca, nešto ispod nekih francuza.
![]() |
#9405 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kod mene uvijek novi. Zašto? Volim prvi prdnuti u sjedalo. Jedini i osnovni razlog. Pošteno platim i bok. I svi su mi auti ok ali samo jedan model jednog proizvođača ne bih kupio da mi čupaš meso užarenim kliještima ( neću reći koji, bojim se za svoju smrtnu dušu ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9406 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Gle, meni je ta serija trica još uvijek jedan od najljepših auta, al klasična. Ovaj coupe mi je u rangu multiple ![]()
![]() |
![]() |
#9407 | ||
NITKOV
|
Citiraj:
Ja bih isto radije uzeo par godina star auto nego novu daciu. Što se tiče baš tog bmw-a, to mi je rijetko ružan auto i ne bih ga uzeo ni novog. Plus što ne bih uzeo ni jedan auto koji ima iza sebe 300k km. Dok Ivan recimo bi. I što na to reć? Ništa. Njegova volja, njegove pare, zabole me kako ih troši, pa sam si ih je zaradio. Citiraj:
1. vw 2. renault 3. mazda 4. opel 5. pežo 6. zastava Što opet ništa ne znači. Moja iskustva s lagunom su drastično drugačija od iskustva mog prijatelja s istom lagunom. On se je nije mogao napljuvat te je bio sretan ko malo dijete kad je se riješio. To ti je ono, što ti vrijedi da se od tisuću toyota kvare samo, neznam, tri, ako si ti vlasnik jedne od te tri. ![]()
![]() |
![]() |
#9408 |
Premium
|
![]() |
#9410 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Kakav h..... sportcontact, to je opet SPORTSKA guma.... Ajd please da ne pišem peti put jedno te isto, PROČITAJ sve postove u vezi gume, upita i objašnjenja.... Citiraj:
Da pokušam dokučiti otkud toliki hejt. Pogotovo jer smo se jednom dotakli E60 linije di ama baš nitko od mojih prijatelja i rodbine sa istim, a ima ih, nema ama baš nikakvih problema. Redom je u igri 3.0d, u raznim izvedenicama (od 2004.e pa i do jednog nove linije iz 2010e, nekoliko običnih 3.0d te jedan biturbo 3.0d aka 535d). Ista iskustva su i sa 318d i 320d i e46 i e90, također nekoliko komada. Najsvjetliji primjer je već ranije navedeni gospodin, čiji 530d sad broji preko 800.000km, na kojem je JEDINI izvanredni kvar bila turbina prije 2g. Jedini vlasnik i jedini vozač dotičnog, auto je na autocesti 90% vremena. Tako da ono, please navedi te 'neugodne' probleme i navedi aute s tim problemima i uvjete korištenja jer me to živo zanima pošto imam totalno suprotna vlastita iskustva te iskustva ljudi s kojima sam počesto a imaju takve automobile. Hvala.
![]() |
![]() |
#9411 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pitanje: Kako vi rijesavate problem zamagljivanja stakla na autu koje nema klimu? Vozim Mazdu 323F iz 1990. Zamagli se odmah pa moram brisati dok vozim. -.- Jos sam primjetio da, recimo parkiram navecer i ujutro kad idem u auto ono i dalje stoji zamagljeno dok su ostala auta nisu. ![]() E da, stakla sam ocistio ( iznutra ) ali je problem i dalje prisutan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9413 |
NITKOV
|
Ne znam što trebam objašnjavat? Kalkulacija je valjda kod svih ista. Koliko sam ga platio, koliko me košta održavanje, broj kvarova, snaga, brzina, potrošnja, prostranost, pouzdanost te na kraju moje osobno zadovoljstvo. Ti to kalkuliraš nekako drugačije?
![]() |
#9414 | |
Premium
|
Citiraj:
Šo sam vozio? Uffff... Od 2002 kabrija do M6. Popis svih modela i tipova ima jedno 25 - 30 komada. Od toga cca 50 - 60% službeni (i to uredni službeni, ne gaženi). Što sam vozio duže vrijeme (bar 50.000 km) - dvije trice, jednu peticu, jedno iksića trojku. Niti jedan jedini mi ne opravdava cifru za novog, kao što mi sve manje predstavlja užitak u vožnji. Ne, isto tako, zato mi i je pri dnu liste.
![]() |
![]() |
#9415 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Ako imaš, obavezno ti mora biti prebačeno na vanjski dotok zraka a ne recirkulaciju u kabini jer se onda magle stakla u sva vremenska doba osim ljeti kad nema vlage. Ako nemaš tu opciju u autu, onda ti pušta 'kiler' grijanja kabine ili vodovi do njega negdje sline jer kad je ventilacijski sustav ispravan ne može se i neće se magliti šoferšajba dok auto radi i ventilacija radi.
![]() |
![]() |
#9416 | |
gadget freak
|
Citiraj:
A što se tiče cifre novog i ostalog, to je opet stvar osobne percepcije, ukusa i mogućnosti. Od frenda starom je bilo sasvim normalno dati za a3 tdi-a 33.000€, dok je drugi za istu lovu kupio također ganc novog 318d na akciji sa solidnom opremom. Ne moram napisat što mislim o prvom, no kako rekoh, gore, svakom nešto paše. Ja ne mogu podijelit tvoje mišljenje o bmw-u jer sam ih privatno imao 10ak, a u tuđih sam se najmanje 100 vozio u mnogo navrata i na različite destinacije, i nemam niti jedno jedino negativno iskustvo na cijelom tom uzorku automobila i vlasnika istih.
![]() |
![]() |
#9417 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Uzet cu i ovaj sprej pa cu vidjet. Hvala obojici. ![]() |
||
![]() |
![]() |