|
![]() |
#9032 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#9033 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Strašno strašno strašno. Tako je mene skoro jedna na autoputu. Sva sreća da sam ju pratio. Vozi se u lijevoj traci 100km/h, ispred nje nema prometa. Ja sam došo sa 130-140. I sad ide od lijeve crte do desne. I vozim se 20-30 sec tako i onda me skuži. Pomaknula se je na sredinu autoceste i vijugala od sredine desne trake do sredine lijeve. Onda sam popizdio i počeo blicat i trubit i još joj je uz to trebalo 10-ak sec da skuži šta se dešava. Bas mi je bilo muka preticati jer mi nije bila jasna sto radi. Bas je fino vijugala iz trake u traku na ravnoj dionici. Kad sam proso kraj nje brbljala je na mobitel i mahala slobodnom rukom po zraku dok je nešto objašnjavala. Htio sam ju odmah gurnut sa autoceste u jarak da ne ubije nekog... Svaki put kad mi se tako nešto desi požalim sto nemam kameru. Kupujem ju sigurno do sljedece godine i fino snimke idu na YouTube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9034 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ste vidjeli ovo? Meni posebno zanimljivo, pošto sam redovito na toj cesti i svega se nagledam. Inače, baba trijezna. Vozi dvoje djece. http://youtu.be/gAHaaAq1QQc Isprike, ako je repost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9035 |
PC Ekspert
|
Mislim da je većina to već vidla no nije naodmet se podsjetiti svako malo kakvi sve likovi u Hr imaju vozačku i najvjerovatnije nikad nisu ni kaznu dobili zbog murije koja postoji sama zbog sebe... Uglavnom UŽAS i nebi čudilo da je sestra s ovom "mojom" od jučer.
![]() |
#9036 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja danas redovito nalijećem na žene koje se priključuju glavnoj cesti sa sporednih ulica i svaka, ali baš svaka prvo izleti na sredinu, pa onda gleda dolazi li tko po glavnoj. I sad, čovjek bi očekivao da će nabiti gas da što prije izleti, ali neeeee. Izleti brzinom munje, skuži da dolaze auti sa svake strane, onda se scima i stane tak na sredini sljedećih desetak sekundi dok do mozga ne dođe impuls da nastavi s vožnjom.
![]() |
#9038 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovaj video...đizs, jasno se vidi tablica i sto zena radi kroz cijeli video. Nasa murija to ne uzima kao dokaz? Pa ljudi samo sto nisu bjezali u jarak od nje, od buseva i kamiona je 20cm prolazila ![]()
![]() |
#9041 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9042 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Bogami, frendica isto tako vozi, dobro, malo manje ekstremno, ali zavoje kad pocne rezat ziv se userem... Ako se dobro sjecam i kolega od starog tako vozi... Tip jednostavno valjda misli da traka treba bit posred auta... Napomena: dva frenda iz srednje skole su poginuli u Istri kada im je tip sjeko zavoj i skupio ih...
![]() |
#9044 |
PC Ekspert
|
Eto tako se vozi u Hrv bez posljedica, a kao što fishkal kaže, problem je malo brže na praznoj cesti...
![]() |
#9045 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bio sam napisao koju stranicu prije, konkretno je bio najveći problem, a pod najveći smatram mobilizaciju jedno 4 mup vozila sa po 2-3 djelatnika po vozilu, nakon zadnjeg nadvožnjaka prema velikoj gorici, taman gdje avioni slijeću i gdje sve grca od populacije te opasnosti od prebrze vožnje. najjači je bio deda ispred mene, mislim ono drot je bio na mjestu i sve normala i urla deda na njega - ama šta tu narod maltretirate, što niste svi u vukovaru i rješavate piydarije ili negdje prave zločine spriječavate, nego vamo uzimate novac radnom narodu, a i da vam još nešto kažem - tu di ste vi parkirani, taj asfalt sam ja gradio '86 da vas yebo i asfalt i cesta ![]() ode deda i na to će murijak - što je najgore sve što je rekao je na mjestu. žalosno je na šta se kesa puni, a kada je stvarno sranje onda ih ni za lijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9046 |
Premium
|
Lik ispred mene hladnokrvno proso na crveno. I to na Heinzelova X Zvonimirova. Usporio je na 20kmh na crveno koje je gorilo vec 10-15 sec i proso... Sigurno mu nije ni prvi ni zadnji put. Golf naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9048 |
PC Ekspert
|
Ja sam nedavno išao s mamom nekaj obavit i na Aveniji Dubrovnik frajer prođe okomito svih 6 traka kroz totalno crveno. Mama je taman dovoljno usporila.. Ona i ja smo se samo pogledali u šoku...
![]() |
#9049 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Jel ti ne kužiš da je takav stav primitivan da glava boli? Kakve f.....g veze ima kakav auto lik vozi? Imam ja atm (često mijenjam aute), 2 clia i 1 golfa, znači po takvim biserima kao ti sa takvim primitivnim stavovima, kad vozim clia, onda znam vozit i poštujem pravila, a ako sam ne daj Bože sjeo u golfa, onda sam odjednom zaboravio vozit i poštivat prometna pravila i kulturu???? Omfg, ovaj balkan i balkanci se nikad neće promijeniti, iz krajnosti u krajnost everyday.... Citiraj:
![]() Tako je, slažem se s tobom, automobil nema ama baš nikakve veze sa time da li je za volanom primitivac koji ne ferma prometna pravila ili kulturu, ili gospodin čovjek koji zna vozit i poštuje pravila i kuluturu prometa. ![]() Svaki dan sam na cesti dosta, i mogao bi tako generalizirat za ama baš svaku marku i model automobila u ovih mnogo godina i km za volanom, i gdje bi onda došli? Na to da sve marke auta voze šabani? Smiješno, da se ne izrazim drukčije.
![]() |
![]() |
#9050 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Glupo je generalizirati, posebno po vrsti auta. Također golf, kao sveto vozilo u Hrvata, ima tu privilegiju da je jako brojan na cestama. I nemojte me krivo shvatiti, ali i ja sam primjetio da najviše cirkusa rade majstori u golfovima, većinom treće i četvrte generacije tog vozila
![]() |
#9051 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Zaustavljaju vozače , bicikliste pa čak i pješake . Pokušavaju napuniti proračun na sve moguče načine . Jedan od pokazatelja da je država blagajna TOTALNO prazna. Policija je potrebna , ali represija na civile nije ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9052 |
Premium
|
Joj dobro, kaj se nervirate. Nemam pik na vozace Golfa. Imam pik na vozace Golfa i Punta koji rade sranja. Pogotovo ako je spusten sa zlatnim felgama i tim glupostima. Isto tako polovica Puntaća koje vidim u prometu je izudarano. Malo vise cu imat pik na ta dva auta radi svojih dozivljaja sa njima, netko drugi ce vidjet vise drugih autiju i sta sad... Necu rec "vidi idiota u Golfu, sigurno ne zna vozit, sigurno je seljo i napravit ce glupost". Rec cu "vidi lika u Golfu, napravio je katastrofalnu glupost". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9053 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
nema razlika, idioti su svuda oko nas i dam lijevo mudo da i među ovom ekipom ima takvih pametnih. svako po svom mišljenju vozi dobro i glupo je raspravljati o tome. i taj koji je prošao kroz crveno, u svojoj glavi, nije napravio "ništa loše". uostalom, masu puta sam vidio kako ljudi zazuje, ne doživljavaju stvari oko ceste nego zuje. To možda prolazi tu i tamo, ali sad je u gradu koma (vjerujem po svim gradovima i po većini cesta). masa auta, masa živčenjaka i "pametnih" za volanom.... itd itd. ne treba se zamarati. biti korektan, priseban i ko ih je?=/&/&% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9055 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Da ne govorim o parkiranju na ulaz, invalidska mjesta, ostavljanje auta na traci za prestrojavanje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9056 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne želim više pričati o Golfovima jer se je radi toga prošli put zaključavala tema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9058 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Stari i ja prije nekih sat vremena smo mogli postati primjerci studentima medicine, šta ostane od čovjeka kada se sudare kamion i auto u čistom frontalnom sudaru. Ameba u ljudskom obliku, za volanom kamiona,sa ove ![]() Nažalost, stari nije htio okrenuti auto za amebom pa da mu tupim dijelom sjekire promijenim facu za osobnu iskaznicu.
![]() |
#9059 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
BTW, u vezi ovih kamiondžija, stvarno ih ima koji se bahate po cesti. Često ujutro nalijećem na komunalce koji smeće skupljaju, malo mjesto, zavojita cesta i prijevoj - likovima se ne da nositi kante sa smećem preko ceste, nego kamionom idu lijevo desno preko obje trake. Zamisli veselja kad s 60 km/h naletiš iz zavoja, a tamo kamion na tvojoj traci :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9060 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Malo se raspitai za neke stvar prije pisanja, ne odmah balvanima ccccc.......... NITI jedna snimka koja nije ciljano snimana, mislim ovlašteno, NIJE dokaz. Tu ne pričamo o mjerenju brzine za koje postoje nakava rješenja, planovi, uređaji koji se koriste su atestirani, umjereni, zadovoljavaju neke standarde i propise. MOŽE se uzeti u obzir, ali NE MORA. Dal je to idiotizam sustava ili ne-tko zna. Ali UVIJEK se snimke pregledaju i skinu, ali nije isto ovaj slučaj sa ženskom ili neko ubojstvo, teža prometna nesreća itd. Postoje neka pravila propisana za npr utvrđivanje prekršaja (neposrednost uočavanja itd) A tko tu uopće ima informacije da protiv te vozačice nije ništa napisano? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|