Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.12.2013., 13:55   #9001
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Znam da se vozikaju na ljetnim gumama, i to mi ne ide u glavu. Vidim ljude sa stojadinima koji imaju zimske gume, a onda vidim na kvartu novog ML-a koji se vozi na niskoprofilnim ljetnima.

Naša vlada je isto glupa. Fino oformiti službene vulkanizere u svakom gradu. Ako usred zime nađu auto s ljetnim gumama, šlepanje tom vulkanizeru i stavljanje zimskih guma po najvećim mogućim tarifama. Ako odbije, lisice na kotače i skidanje na proljeće.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 13:59   #9002
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Bilo tko se na zimskim može vrtiti po parkingu kolko hoće... sry ali to je tak... da ti za to trebaju ljetne (ili možda moraju bit slick trkaće čak?) je notorna glupost.

No s obzirom da filmić koji sam linkao nisi povezao s činjenicom da ako sa zimskim driftaš u zavojima, onda ćeš bome i na parkingu, a to sve u vezi zakona fizike i trenja... mislim da se bolje stvarno držiš NFS-a.
ozren je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 14:03   #9003
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
čovječe ja driftam sa cliom i savama na parkingu pod snijegom bez problema... s tim da do tog parkinga stignem sigurno kako je netko napomenuo
syss je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 14:56   #9004
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Nesto si ti pobrkao... Ja pricam o zujanju po praznom parkingu, ti pricas o reliju... Uzmi zimsku gumu i pokusaj se okrenut u mjestu na parkingu, pa ces vidjet da skoro pa nikako nejde... A onda uzmi ljetnu i gustaj do mile volje...
Zimske driftaju bez problema... I to na FWD autu. Ako napada snijeg i ne očiste Lesninu možeš sa mnom da ti pokažem. I još mi premalo gripa ima da bi se zaletio onako kako hocu.

Sa ljetnima nit možeš krenut brže, jedno se možeš jako zeznut jer nije tak lako vratit kontrolu ko na zimskima. Tj, kad odu ni nemreš vratit kontrolu i da si F1 vozac.

Ehhh, kako bi bio zabavan neki ultra kratki RWD. Recimo Twingo da ima RWD. Frend okreće Twingalicu ko manijak po parkingu.

Pogle kak se ponaša ružan auto na ljetnim gumama. Gle di se zaglavio...

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 18.12.2013. u 15:06.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 15:03   #9005
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Zimske driftaju bez problema... I to na FWD autu. Ako napada snijeg i ne očiste Lesninu možeš sa mnom da ti pokažem. I još mi premalo gripa ima da bi se zaletio onako kako hocu.

Sa ljetnima nit možeš krenut brže, jedno se možeš jako zeznut jer nije tak lako vratit kontrolu ko na zimskima.

Ehhh, kako bi bio zabavan neki ultra kratki RWD. Recimo Twingo da ima RWD. Frend okreće Twingalicu ko manijak po parkingu.
3 auta koja sam imao (Xsara na ljetnim/zimskim, XM na zimskim i Allroad na zimskim), jedino Xsaru sam mogo vrtit i to na ljetnim... Sve ostalo ne funkcionira nikako, pogotovo Allroad koji ide ko po tracnicama i neda se nikako...

BTW., ne vozim ko ludjak, samo da se zna...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 15:04   #9006
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Znam da se vozikaju na ljetnim gumama, i to mi ne ide u glavu. Vidim ljude sa stojadinima koji imaju zimske gume, a onda vidim na kvartu novog ML-a koji se vozi na niskoprofilnim ljetnima.

Naša vlada je isto glupa. Fino oformiti službene vulkanizere u svakom gradu. Ako usred zime nađu auto s ljetnim gumama, šlepanje tom vulkanizeru i stavljanje zimskih guma po najvećim mogućim tarifama. Ako odbije, lisice na kotače i skidanje na proljeće.

Svake godine isto, najveći problem u prometu zimi su ljetne gume a ne nesposobni ljudi u autima bez obzira na gume.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 15:16   #9007
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
3 auta koja sam imao (Xsara na ljetnim/zimskim, XM na zimskim i Allroad na zimskim), jedino Xsaru sam mogo vrtit i to na ljetnim... Sve ostalo ne funkcionira nikako, pogotovo Allroad koji ide ko po tracnicama i neda se nikako...

BTW., ne vozim ko ludjak, samo da se zna...
Ako se ne varam, allroad moze dati do 60% raspodjele snage na zadnje kotace... Još bolje.
Bilo koji auto bez problema mozes okrenut na snijegu, makar imao i AWD pogon i zimske gume sa studovima. Bilo koji... Ne moras se vozit ko ludjak za to.

Al dobro, tu stajem sa uvjeravanjima.

EDIT:
Znaci guzva... Desno ispred mene 3 metra prazno paralelno mjesto za parkirat. Dajem desni zmigavac i cekam da se pomaknem u guzvi dovoljno da se mogu parkirat unazad. Zmigavac blinka vec 30 sec, nema ceste ili raskrizja desno. Ocito je da se zelim parkirat. I naravno da se lik iza mene nabije na metar udaljenosti. Fino ubacim u rikverc. Lik krece trubit ko manijak. Misli da ga ne vidim i ulazi u paniku i brzo bjezi unazad. Za 10 cm me je izbjego. Bas me zanima dal ce se opet tako nekome nabit.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 18.12.2013. u 17:36.
Staro 18.12.2013., 17:38   #9008
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
AWD treba samo ESP off i vozi se kak god se hoce. Pet kn je parking u Velesajmu i tam se pod snijegom ima cijela "staza" navacer ak se dode tam iza 9 i nije pocisceno.

Ima velkih auti, SUVova pogotovo gdje je vozac totalno "nepovezan" sa podlogom i gdje se neda iskljucit ESP i sa takvima bas nije lako zabavljat se.

Save u akciji na SXu i dobar driver..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.12.2013. u 17:45.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 17:51   #9009
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Znaci guzva... Desno ispred mene 3 metra prazno paralelno mjesto za parkirat. Dajem desni zmigavac i cekam da se pomaknem u guzvi dovoljno da se mogu parkirat unazad. Zmigavac blinka vec 30 sec, nema ceste ili raskrizja desno. Ocito je da se zelim parkirat. I naravno da se lik iza mene nabije na metar udaljenosti. Fino ubacim u rikverc. Lik krece trubit ko manijak. Misli da ga ne vidim i ulazi u paniku i brzo bjezi unazad. Za 10 cm me je izbjego. Bas me zanima dal ce se opet tako nekome nabit.
Hmmmmmm, ja obicno kod takvih stvari drzim zmigavac, al kad sam blizu parkinga ili krenem u natrag, upalim sva cetiri... Onako, to bas nemos nikako ne prokljuvit koja mi je namjera...

A za ovo ostalo, probo sam i sa ESP off, al i dalje nista... Jednostavno, neda se... Zaboravio sam napomenuti da je automatik u igri, srecom da ga se izbacit u manualni mod... Meni puno bitnije da on drzi po snijegu (sigurnost, jeziga!)... Prosle godine sam po 30-40cm snijega vozio ko po cesti, nikakvih problema...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2013., 18:08   #9010
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Bas bi mogli ovu zimu se nac negdje u Zg kad bu snijega i PCE zimske igre. Malo da se druzimo na snijegu.
Staro 18.12.2013., 18:36   #9011
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
na kakvo brdo se popenjao sx4,čudo! da je barem malo viši (po meni)
Staro 18.12.2013., 18:40   #9012
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

205/70/15 je najbezolnije i najjeftinije dizanje.

Ja bi svog ostavio kak je samo par Hella reflektora na nos, neka rally like felge tipa Sparco tera i blatnjace, naravno. Strah me da mi ne zdipe Helle na parkingu mada bi ih volio imat za protuudar ovima sa divljim Xenonima.
Staro 18.12.2013., 21:22   #9013
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Hmmmmmm, ja obicno kod takvih stvari drzim zmigavac, al kad sam blizu parkinga ili krenem u natrag, upalim sva cetiri... Onako, to bas nemos nikako ne prokljuvit koja mi je namjera...

A za ovo ostalo, probo sam i sa ESP off, al i dalje nista... Jednostavno, neda se... Zaboravio sam napomenuti da je automatik u igri, srecom da ga se izbacit u manualni mod... Meni puno bitnije da on drzi po snijegu (sigurnost, jeziga!)... Prosle godine sam po 30-40cm snijega vozio ko po cesti, nikakvih problema...
hm... call me stupid, ali ako imaš klasični planetarni automatik, kak misliš driftat naokolo kad nemreš ni zašlajdrat sa takovim sistemom.
Staro 18.12.2013., 21:35   #9014
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Fino su se naslagali veceras Folke, prema mostu. 5 komada lancani. 3 auta zdrobljena fino, Kia Sportage i jos koji fini noviji auto.
Staro 18.12.2013., 21:50   #9015
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Užasno je masna cesta vani. Sjaji se ko pesja jajca...
Staro 19.12.2013., 00:12   #9016
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Mislim da ce prva kisa bit stvarno pogubna...Koliko vidim najavljuju za vikend nesto visu temp. i nekakvu kisicu...
Staro 19.12.2013., 00:22   #9017
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova

Svake godine isto, najveći problem u prometu zimi su ljetne gume a ne nesposobni ljudi u autima bez obzira na gume.
Kad nesposobnog opališ po džepu i staviš mu adekvatniju zimsku opremu, manja je opasnost od nesposobnog bez zimske opreme

Da poligon autoškole i krugove oko čunjeva zamijene poligonom sigurne vožnje, svima bi nam bilo ljepše. Koliko vozački danas košta, sigurno može pokriti jedan dan poligona.
Uvedeš fino još svake 3 godine provjeru na poligonu, propise i liječnički i riješiš se u 10 godina svih nesposobnih na cesti.

Ali dok se narod svađa o tome tko ima kakva prava i sl. gluposti, naravno da ništa pametno ne treba očekivati.

Staro 19.12.2013., 00:50   #9018
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Kad nesposobnog opališ po džepu i staviš mu adekvatniju zimsku opremu, manja je opasnost od nesposobnog bez zimske opreme

Da poligon autoškole i krugove oko čunjeva zamijene poligonom sigurne vožnje, svima bi nam bilo ljepše. Koliko vozački danas košta, sigurno može pokriti jedan dan poligona.
Uvedeš fino još svake 3 godine provjeru na poligonu, propise i liječnički i riješiš se u 10 godina svih nesposobnih na cesti.

Ali dok se narod svađa o tome tko ima kakva prava i sl. gluposti, naravno da ništa pametno ne treba očekivati.
Nesposoban je isti sa ljetnim i zimskim gumama, a večina ljudi je postaje nesposobna sa prvim kapima u bilokojem obliku sa neba.

Tako da prestanite cvilit na ljetne gume nego cvilite na vozače koji nisu sposobni za vozit po zimskim uvjetima sa bilokojom opremom.

Da se rješi toliko nesposobnih na cesti gdje bi država ubirala porez na njima? To je jedino u cilju onima koji ti nesposobni smetaju.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 19.12.2013., 01:12   #9019
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Da se rješi toliko nesposobnih na cesti gdje bi država ubirala porez na njima? To je jedino u cilju onima koji ti nesposobni smetaju.
Na toliko načina država može doć do love, samo da se potrude malo. Čak ni ne moraju misliti puno, dovoljno je da zaposle nekog pismenog da im prevede i pročita zakone iz neke iole normalne države, pa naprave copy-paste.

Ameri imaju super prometne zakone, ali se miceki još nisu sjetili napraviti nešto po pitanju zimske opreme. Svake godine ih jadne, iznenadi poledica

No, probaj driftati kod njih i ide ti fino kazna za reckless driving do 500$ i do godine dana zatvora

Pa ti driftaj sinko, nećeš dugo, čak ni na parkingu ako te prijavi vlasnik parkinga.

Ovo mi se pogotovo sviđa

Citiraj:
A person convicted of reckless driving who has one or more prior offenses within seven years shall be required to install an ignition interlock device on all vehicles operated by the person if the conviction is the result of a charge that was originally filed as a violation.
Ovo nije teško izvesti, recimo našim pijancima bi se stalo na kraj.
Ovako čitamo o ljudima koji su nakupili stotinjak prijava i prekršaja i ne znam čega sve ne, pa i dalje voze.

Staro 19.12.2013., 02:45   #9020
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:

Bivši AMC, sad Oryx je imao ukljucenih pol dana na poligonu. Daleko premalo ali kad te par puta okrene na simulaciji leda i bočnog udarca razmisliš si malo... Pa na primjeru pokaže razliku između ABS-on i ABS-off, izbjegavanje prepreka na klizavoj površini...
Staro 19.12.2013., 13:01   #9021
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 19.12.2013., 13:11   #9022
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Pohrani.com
Ima dooobre BBSke(trodijelne brijem), zlatne šaraviće( naaajs), fino plasticirane, 3 komada izlaze iz auta. A on panj .

Alfa doobra.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2013., 18:03   #9023
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Ne znam zakaj su na ovom Mercu kombinirali stari i novi dizajn. Farovi novi, ovo između njih staro 100 godina. K tome je ovaj radar ultra ružan, tu di je popunjena plastika. A ovaj "tablet" unutra ne želim ni komentirat.

EDIT: Opaaa Magarac, pa ti si malo i u Bistrici kod mene.
Bil sam i danas i vracal sam se prek Laza doma po mraku i cudo jedno u kakvom je stanju cesta. Dobro da nisam sa Meganeom bil..
Staro 19.12.2013., 18:35   #9024
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Bil sam i danas i vracal sam se prek Laza doma po mraku i cudo jedno u kakvom je stanju cesta. Dobro da nisam sa Meganeom bil..
Preko Laza idem par puta godišnje. Tek kad sam počeo voziti sam onuda putovao u Zg. Sad idem preko Moravča-Adamovca pa na autocestu i Slavonsku. Tim putem je super i tri puta tjedno idem simo-tamo. Duža je ruta za par km, al je brža vožnja kroz nenaseljeno. I svi postanu divljaci i ubrzaju kad dođu na tu cestu pa sam rijetko zaglavio iza nekog. Jedino mi se ne sviđa otkako rade Laz to što se dosta prometa prebacilo na tu rutu. Prije nije bilo ni žive duše, a cesta je super za bržu vožnju po zavojima.
Neki dan sam onud išao kad je bila smrzavica i magla u Bistrici i Zagrebu. Gore na vrhu je bilo savršeno - zemlja i svo drveće je bilo kompletno bijelo i smrznuto, cesta suha i skroz crna, a nebo plavo, plavo, plavo sa suncem. Nije virila ni jedna boja osim bijele, crne i plave. Kao da sam se penjao na neko skijalište na Alpe.

Ne mogu vjerovat da već barem dvije godine rade Laz, tj. ne rade - prokopali su ga i tako je ostavljen. Par radnika radi i to samo kad pada kiša il snijeg. Jednom kad sam išao po noći sam se skoro strovalio u provaliju - bili su izrezali 10 metara jedne trake ceste, prokopali 20 metara duboko i nisu označili. I nisu mi jasni oni ogromni kameni zidovi, strahota što su napravili. Kad ju završe za 20 godina bit će vječna. A svi mogući i nemogući strojevi stoje uz cestu uglavnom izgašeni. Ono što su prokopali su "privremeno" (neka mjesta stoje tako već godinu+) prekrili asfaltom i to katastrofalno hupserasto da te baca okolo. Ne znam kako je sad, zadnji put sam išao na ljeto. A to je jedna od prometnijih cesta za migraciju na posao.
Onaj dio nakon što izađeš iz Bistrice, nakon obilaznice koji je sada asfaltiran (fali gornji sloj) su jedan dan prokopali i tako je stajalo mjesecima kao makadam... Dok se nisu sjetili stavit asfalt. Na lazu je godinu-dvije stajala ogromna provalija nasred ceste (ne znam dal je i sad) i to prije nego što su krenuli s radovima.
Staro 19.12.2013., 18:58   #9025
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Preko puta mene živi frajer koji je nedavno kupio A4 2.5 tdi koji preko zime samo skida ratkape i ostajke na ljetnim gumama, valjda da izgleda kao zimski setup
Ratkape? Nisam ni znao da postoje A4 bez alu. To model za južnoameričko tržište?
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2013., 19:16   #9026
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Jer vidis kad na cesti onu mrcinu od Unimoga kaj sipa soder i ima ralicu. Danas ga preticem i ovaj se taman nagne na nekoj rupi i sasipa mi onak bar 20kg sitnog sodra po sajbi. Srecom pa je jako sitan pa nije bilo nist. Bil je pun prek vrha pa ga je hitalo sim tam po cesti.
Staro 19.12.2013., 19:26   #9027
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Ne sjecam se kad sam ga zadnji put vidio. Jedino prosle godine kad su cistili.
Staro 19.12.2013., 21:51   #9028
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Danas me glupača skoro razbila... Vozim doma i ova iz čista mira skrene u mene desno i ja nekak uspio zakočit i otići desno dovoljno da me izbjegne za 1-2cm... Živ sam se usral pogotovo što sam tokom kočenja ipak mislio da će se povući kad shvati da je praktički ušla u mene.. Ali ne, ona je kompletno ušla u moju traku. Sva sreća da iza mene nikog nije bilo jer bi me ziher zguzil.

Naravno koza samo nastavila i ja odem lijevo i vozim usporedno i hoću joj reći da postoji nešto što se zove retrovizor no ova se pravila da me ne vidi, čak i nakon kad sam joj trubnul.

I to me onda fakat raspizdilo (ja djecu vozio iz škole), tak da sam joj lijepo ko u filmu zblokirao ispred put i onda joj rekao što je ide. I skužio da je ženska pijana ko letva i da ide po dijete u vrtić!! Nazvao muriju koji su rekli da oni tu ne mogu ništa... naravno...
Staro 19.12.2013., 22:13   #9029
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

smijurija od murije, zakona te države.

ja sam isto nejednom zvao muriju dok sam u prometu vidio auto koji se njiše iz trake u traku... pa vi radite šta oćete, pozivi se snimaju, ako me obešteti na ovaj ili onaj način još ćete i tužbu popušit da niste reagirali na poziv građana.
Staro 19.12.2013., 22:13   #9030
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Jel imala ljetne gume?

žmnpp
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno