Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.12.2013., 01:45   #8941
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Jel zna netko gdje bi mogo nabavit Michelin Primacy Alpin PA3 u dimenziji 225/50R17, a da ne čekam tjedan dana...
Mislim da se više ne proizvodi.

Kako smo imali 2 u jako dobrom stanju (jedna i pol sezona ako) i još jednu lošu (jedna je probušena prošle godine) pa smo uzeli dvije nove da ne mješamo PA3 sa A4 (nije bilo smisla uzet sve 4 nove i bacit one dvije koje su u super stanju), al se je jedna nakon samo 1000km rezletila prilikom naleta na rinzol (drugi auto je sjeko zavoj opako, sva sreća autu nije niš). Sad je na tom prednjem kotaču privremeno ona loša sa 1/3 dubine ripne, pa bi ju trebalo zamijenit.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Meni su se Alpin gume nakon dve sezone pretvorile u katastrofu na snijegu, narocito ugazenom snijegu, tvrdom, grbavaom. Prve dve godine sam bio odusevljen i isle su svuda.
To mogu potvrdit za te A3... Ja ih vozim sad 5. sezonu i cim padne snijeg otic cu po nove. Nakon stavljanja bile su ocajne dva dana, ali sad drže jako dobro na suhom, mokrom i na ovom "ledu" danas, al na snijegu im ne mogu vjerovat. Izgledaju ko nove, nigdje nisu popucale, imaju dubinu ripne, itd... Prosle godine sam se jako mucio. Trebao sam odmah po nove i gotovo.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 15.12.2013. u 01:51.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 13:36   #8942
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Za sebe govorim, termin "poluproizvod" sam koristio jer su ju tako prozvali na temi. Ja ih imam i ne vidim razlog da se sramim što ih imam. Imao sam i bolje i lošije.
Nemaš se šta sramiti što imaš sava gume. Ne kupuju se gume zbog ponosa/srama.

Citiraj:
..... ali po zimi će svaka guma poslužiti i biti nekoliko puta sigurnija od ljetne.
Ovo je istina jedino u ekstremnim zimskim uvjetima.

Citiraj:
A mit o savi nije stvoren, nego imaš opciju ići gnjaviti se u Sloveniju za 50€ kupit gumu po izboru ili ovdje u lokalnom trgovačkom centru za iste pare kupit savu kojima su police zatrpane za iste novce i ne gnjavit se. Uvijek sam kupovao gume u Slo, ali dobiti nove zimske gume i kupovat nove na njih - zašto. Nisu špic kvalitete, ali ja ću se sigurno vozit po zimi bez obzira što guma ima tendenciju proklizavanja na kiši. Opet sam nekoliko stepenica iznade ekipe koja se vozi na ljetnima, a vjeruj - mnogo ih je.
Kad se zabiješ u nešto/nekoga, onda ti nije bitno što si nekoliko stepenica iznad ekipe sa ljetnim gumama.
Zašto kupiti bolje gume? Zbog sigurnosti.

Da se mene pita, uveo bih oznake na gume, kao u formuli 1. Ako imaš ljetnu oznaku, poslije nekog datuma, odmah isključivanje iz prometa i kazna. Uz zvanje pauka i taksija. Pauk da odveze auto kod vulkanizera, gdje odmah moraš kupiti gume, a taksi da te odveze doma po paprenoj cijeni. Baš me zanima koliko bi onda bilo auta sa ljetnim gumama na cesti. Naravno da bih kontrolirao nasumce izabrana vozila sa zimskim gumama, da ne bi neko krivotvorio oznake. .

Uostalom, svi se žale na cijenu guma, a voze aute od 5000+k eura, cugaju po kafićima, ide se u kino, imaju se ajfoni.....
Staro 15.12.2013., 16:24   #8943
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Postoje lošije, postoje bolje, ali nijedna nije bezgrešna jer da je onda bi evolucija gume prestala - bila bi jedna guma koja je jednostavno najbolja i samo ta bi se proizvodila. Kao što imaš samo jedan upaljač na bnezin. Nema boljeg, nema adekvatne konkurencije.
Kao što si nekad imao i druge proizvođače upaljača na benzin, tako i svaka guma ima svog kupca. Usporedba nije baš nešto.

Citiraj:
Nisu špic kvalitete, ali ja ću se sigurno vozit po zimi bez obzira što guma ima tendenciju proklizavanja na kiši.
Gadan contradictio in adjecto.
Staro 15.12.2013., 19:35   #8944
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova

Da se mene pita, uveo bih oznake na gume, kao u formuli 1. Ako imaš ljetnu oznaku, poslije nekog datuma, odmah isključivanje iz prometa i kazna. Uz zvanje pauka i taksija. Pauk da odveze auto kod vulkanizera, gdje odmah moraš kupiti gume, a taksi da te odveze doma po paprenoj cijeni. Baš me zanima koliko bi onda bilo auta sa ljetnim gumama na cesti. Naravno da bih kontrolirao nasumce izabrana vozila sa zimskim gumama, da ne bi neko krivotvorio oznake. .

Uostalom, svi se žale na cijenu guma, a voze aute od 5000+k eura, cugaju po kafićima, ide se u kino, imaju se ajfoni.....

Uvesti obavezu 15.11 do 15.03 samo zimske gume na kotačima.
Ionako je to ulog jednog seta za nekoliko godina
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 20:34   #8945
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 22:11   #8946
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Uvesti obavezu 15.11 do 15.03 samo zimske gume na kotačima.
Ionako je to ulog jednog seta za nekoliko godina
Kak da ne, zimske gume obavezne a masa auta tehnički neispravna.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 22:16   #8947
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Uvedeno je to da su po zimi obavezne ljetne gume sa minimalno 4 mm profila (ma da još i lance na njih) ili (manje bitno ccc) zimske gume
I dalo im se izuzetke raditi, umjesto da su napisali za cijjelu RH, zadali su glavobolju oko razmišljanja na kojim cestama to moraš imati
Staro 15.12.2013., 22:18   #8948
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor ti.le Pregled postova
To je samo o zimskoj opremi, a kod nas zimska oprema ne ukljucuje i zimske gume.

Citiraj:
Pod zimskom opremom motornih vozila čija najveća dopuštena masa nije veća od 3,50 tona, sukladno posebnom propisu, podrazumijevaju se zimske gume (M+S) na svim kotačima ili ljetne gume s najmanjom dubinom profila od 4 mm i s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače.
Staro 15.12.2013., 23:05   #8949
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Uvedeno je to da su po zimi obavezne ljetne gume sa minimalno 4 mm profila (ma da još i lance na njih) ili (manje bitno ccc) zimske gume
I dalo im se izuzetke raditi, umjesto da su napisali za cijjelu RH, zadali su glavobolju oko razmišljanja na kojim cestama to moraš imati
Zašto bi netko tko se vozi samo po gradu di su ceste gotovo stalno fino očišćene morao imat zimske gume i to ak dnevno radi 10 km?

Normalno da su radili izuzetke, i dobro da jesu.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 15.12.2013., 23:09   #8950
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ti se ne sjecas proslogodisnjeg kaosa u Zagrebu, snimki iz Splita kad ljudi sjedaju u gepek autima sa zadnjim pogonom da krenu uz brdo?
Staro 15.12.2013., 23:17   #8951
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Zašto bi netko tko se vozi samo po gradu di su ceste gotovo stalno fino očišćene morao imat zimske gume i to ak dnevno radi 10 km?

Nisu zimske samo za snijeg, ljetne su po hladnoći tvrde i slabo drže. A svašta sam se nagledao lani, majstora u bmwima i Golfovima ne mogu krenuti na semaforu i stvaraju kaos. To su vjerojatno ti koji voze samo grad 10 km dnevno i ne trebaju zimske pa stvaraju kaos.
Staro 15.12.2013., 23:41   #8952
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Postovanje kolege,

Evo da pitam za savjet, covjek mi nudi dobre novce za moju Mazdu 323F iz 1990 god. Eh sad imam nesto ustedevine pa bih si kupio novo ( polovno jel ) auto koje ipak ima air bag, ABS itd. Moja prva ljubav je bila Mazda RX-7 trece generacije al nisam je nigdje nasao u HR ( ne nisam previse gledao Fast & Forious serijal ) tako da sam se okrenio Mazdi RX-8. Vidim da polovne idu oko 5000€ i zanima me kakvo je to auto? To ce biti prvo auto koje cu sam kupiti a inace se nemogu pohvaliti nekim velikim znanjem sto trebam paziti pri kupnji auta. Citam malo da motor ode u bananu nakon 180 000 km pa bolje da pitam Vas iskusnije nego da idem grlom u jagode.

P.S. Moram napomenut da mi nije namjera divljat sa autom ( nikad nisam ) nego mi se jednostavno svida RX-8.
Jos nesto, volim Japanska auta ( dobro i Talijane i Ferrarija al to ce biti jednog lijepog suncanog dana ).

Hvala!
Staro 15.12.2013., 23:44   #8953
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:

Zato jer je prehladno za ljetne. Evo danas se vozio iza idiotcine u Puntu koji je stvorio kolonu od 20-ak autiju na sluzavoj cesti vozeći se 35 na mjestu gdje je dopušteno 60, da ne izleti. A mi koji smo ga prestizali na zimuljama smo mogli i dvaput brže bez da se otsklizemo sa ceste. Isto tako mi je na raskrižje gdje sam imao prednost izletio kombi i sa ljetnima se ne bi zaustavio (bi jer tak i tak kalkulirano ulazim u to raskrižje gdje nitko ne mari dva stop znaka i još nacrtano na cesti, al netko drugi tko manje pazi na raskrižja ne bi).

Bilo bi red da ti koji voze 10km dnevno ostanu u kućama za cijelo vrijeme trajanja zime. Hvala lepo.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 23:45   #8954
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ti se ne sjecas proslogodisnjeg kaosa u Zagrebu, snimki iz Splita kad ljudi sjedaju u gepek autima sa zadnjim pogonom da krenu uz brdo?
Kak ne bi, išao sam svaki dan po gradu u autu, milina kak se malo ljudi vozilo

Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Nisu zimske samo za snijeg, ljetne su po hladnoći tvrde i slabo drže. A svašta sam se nagledao lani, majstora u bmwima i Golfovima ne mogu krenuti na semaforu i stvaraju kaos. To su vjerojatno ti koji voze samo grad 10 km dnevno i ne trebaju zimske pa stvaraju kaos.
Znam ja za kaj su zimske gume, ovdje se radi o nekakvom zakonu da zimi moraju bit zimske... Gluposti.
Haha svaki put kad padne kiša je kaos u zagrebu, kad padnu 3 pahulje snijega je kaos, kaj bi onda trebalo?
Kaos rade ljudi koji su skroz nesposobni vozit auto po bilokojim uvjetima a da nije suho a ne ljetne gume po zimi.

žmnpp
Staro 16.12.2013., 00:05   #8955
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

O lošoj vožnji se da raspravljati, ali svatko tko tvrdi da mu u Zagrebu ne trebaju zimske meni ne zvuči kao ozbiljan sugovornik.
Staro 16.12.2013., 00:13   #8956
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Di sam ja rekao da ne trebaju?

O lošoj vožnji najbolje govori podatak koliko mi treba do centra po kiši i kad nema kiše, ama baš svaki put je užas.

žmnpp
Staro 16.12.2013., 00:15   #8957
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Postovanje kolege,

Evo da pitam za savjet, covjek mi nudi dobre novce za moju Mazdu 323F iz 1990 god. Eh sad imam nesto ustedevine pa bih si kupio novo ( polovno jel ) auto koje ipak ima air bag, ABS itd. Moja prva ljubav je bila Mazda RX-7 trece generacije al nisam je nigdje nasao u HR ( ne nisam previse gledao Fast & Forious serijal ) tako da sam se okrenio Mazdi RX-8. Vidim da polovne idu oko 5000€ i zanima me kakvo je to auto? To ce biti prvo auto koje cu sam kupiti a inace se nemogu pohvaliti nekim velikim znanjem sto trebam paziti pri kupnji auta. Citam malo da motor ode u bananu nakon 180 000 km pa bolje da pitam Vas iskusnije nego da idem grlom u jagode.

P.S. Moram napomenut da mi nije namjera divljat sa autom ( nikad nisam ) nego mi se jednostavno svida RX-8.
Jos nesto, volim Japanska auta ( dobro i Talijane i Ferrarija al to ce biti jednog lijepog suncanog dana ).

Hvala!
Neznam dal trollas ili nas zajebavas ali jedno veliko ne, i onda jos vece NE. Nemas novca da je registriras, odrzavas, tocis i onda jos jednom odrzavas .A odrzavati wankela je skup sport. Spusti se na zemlju i kupi normalan auto
Staro 16.12.2013., 00:28   #8958
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Neznam dal trollas ili nas zajebavas ali jedno veliko ne, i onda jos vece NE. Nemas novca da je registriras, odrzavas, tocis i onda jos jednom odrzavas .A odrzavati wankela je skup sport. Spusti se na zemlju i kupi normalan auto
Ne trollam niti ikoga zezam. Imam dovoljno da je kupim, prepisem i registriram. Samo zelim cuti misljenja drugih ljudi o autu.

Staro 16.12.2013., 07:10   #8959
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Citiraj:

Eto tu si rekao.

Uglavnom slažem se što se tiče vožnje po kiši i gužve, isto tako bi puno strože kontrolirao gume po zimi.

Ja sam imao blaži sudar lani po snijegu, policajac me samo pitao dal imam zimske. Tako i čovjeka s kojim sam se sudario. Obojica smo imali, ali mogli smo reći kajgod, nije provjeravao.
Staro 16.12.2013., 07:30   #8960
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Svi koji kažu da zimi ne trebaju zimske gume su budale. Tu uopće nema rasprave. To što je pak naša murija beskorisna i to što ne sankcionira ono što bi trebala je samo ogledalo cijele Hrvatske - zato i jesmo di jesmo.
Staro 16.12.2013., 08:57   #8961
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Ne trollam niti ikoga zezam. Imam dovoljno da je kupim, prepisem i registriram. Samo zelim cuti misljenja drugih ljudi o autu.

Novi motor ti je oko 3000eura, u gradu auto trosi puno i nije za kratke relacije, nego za duze. Kao drugi auto koji ces vikendom upaliti je dobar, a za svaki dan rade trazi drugi auto. Kazu da motor obicno izdrzi 100k km, tako da pri kupovini provjeri koji mu je to motor unutra.

Zadnje izmijenjeno od: Bono. 16.12.2013. u 09:10.
Bono je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2013., 08:59   #8962
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Haha svaki put kad padne kiša je kaos u zagrebu, kad padnu 3 pahulje snijega je kaos, kaj bi onda trebalo?
Kaos rade ljudi koji su skroz nesposobni vozit auto po bilokojim uvjetima a da nije suho a ne ljetne gume po zimi.
Citiraj:
lošoj vožnji najbolje govori podatak koliko mi treba do centra po kiši i kad nema kiše, ama baš svaki put je užas.
u sridu

potpisujem

bezveze se diže bezvezna panika, i na radiju i na televiziji, i među vozačima radi malo snijega ili bilokakve pojave na cestama. umjesto toliko bespotrebnog blebetanja su mogli održati besplatni seminar sigurne vožnje u zimskim uvjetima na nekom od poligona i pomoći ljudima. ako treba, ja sam prvi ! pa makar drzao zastavicu sa strane

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2013., 10:15   #8963
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Eto tu si rekao.

Uglavnom slažem se što se tiče vožnje po kiši i gužve, isto tako bi puno strože kontrolirao gume po zimi.
Ne, tu sam rekao da je besmisleno da postoji obaveza zimskih guma po zimi.
Da li trebaju? Da
Da li te treba zatvorit ako ih nemas? Ne

Zadnje dvije god sam na novim zimskim, prije sam imao ljetne razlika je stvarno ogromna.
Kad sam stavio zimske u 95% slucajeva sam pizdio na sve ostale aute i njihovu voznju a nisam se vozio brzo ni neoprezno, samo sam se prilagodio novim gumama.
A ti na koje sam pozdio su imali i zimske gume tako da pravila nema, osim kaj je smijesnokad netko sa ljetnima krece pola minute

žmnpp
Staro 16.12.2013., 10:24   #8964
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Meni nije zabavno kad skrecemo i lika zadnji kraj baci i ostane tako u raskrscu ili kada koci i produzi u raskrsce. Kad padne snijeg ako imas bolje ostati doma nego gledati sve one s ljetnima kako misle da mogu voziti, inace nisam za kaznjavanje, ali takvo ciganjenje bi trebalo opaliti po dzepu.
Staro 16.12.2013., 10:32   #8965
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Potpuno s eslažem s Ozrenom. Po zimi kad i nema trunke snijega, moraš imati zimske gume RADI SEBE, ne policije ili susjeda, tko ih nema nije normalan.
Žalosno je da ljudi vežu zimske gume samo uz snijeg na cesti.

Još jednom NIGDJE ne stoji da u zimskim uvjetima MORAŠ imati zimske gume, nažalost. Da vani ima 2 metra snijega, zakonom ti je dozvoljeno voziti istošene (do 4 mm) ljetne gume i uz njih bi trebao imati lance.
ZNači nažalost NIJE kažnjivo imati zimi ljetne gume, taman su idealne ptrošene kroz cijelo ljeto ccc...

Quidzz- BJEŽI od rabljenog wankela, izgubit ćeš gaće na njemu. Auto je odličan, motor revolucija, ali rabljeno nikako, pa da ne znam kakve garancije dobiš da je dobar. Troši puno i goriva i ulja.
Staro 16.12.2013., 11:41   #8966
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Novi motor ti je oko 3000eura, u gradu auto trosi puno i nije za kratke relacije, nego za duze. Kao drugi auto koji ces vikendom upaliti je dobar, a za svaki dan rade trazi drugi auto. Kazu da motor obicno izdrzi 100k km, tako da pri kupovini provjeri koji mu je to motor unutra.
Citiraj:
Quidzz- BJEŽI od rabljenog wankela, izgubit ćeš gaće na njemu. Auto je odličan, motor revolucija, ali rabljeno nikako, pa da ne znam kakve garancije dobiš da je dobar. Troši puno i goriva i ulja.

Onda definitivno ne. Ok decki, hvala na savjetima.
Staro 16.12.2013., 12:12   #8967
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Znam ja za kaj su zimske gume, ovdje se radi o nekakvom zakonu da zimi moraju bit zimske... Gluposti.
Ne postoji takav zakon niti ga se uvodi.
Staro 16.12.2013., 12:54   #8968
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Već je netko citirao, zimska oprema kod nas su zimske gume na sva četri kotača, ili ljetne s 4 mm ripne plus lanci za snijeg spremni za montiranje.
Staro 16.12.2013., 13:15   #8969
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ne postoji takav zakon niti ga se uvodi.
Znam ali je netko napisao da bi uveo taj zakon...

žmnpp
Staro 16.12.2013., 13:17   #8970
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Znam ali je netko napisao da bi uveo taj zakon...
Pa, da je imalo bolja ekonomska situacija i ja bi ga uveo, makar referendumom.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na