|
![]() |
#36691 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tutneš drugi headset i na 66° si =) EDIT: Jel to 1.5" lulica sa nekakvim adapterom na stireru Pike-a (jerbo on dolazi samo u tapered stirer verziji) ? Izgleda enormno veliko ![]()
![]() |
#36692 |
Suit up!
|
Ali ovaj 27.5 je čisti marketing - ista stvar kao i 26", bar je u vožnji vrlo slično, a i razlika između 26 i 27.5 je u praksi puno manja od 27.5-29".
![]() |
#36694 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav.. Znam da ovo nije forum.hr ali moram se nekome izjadati i pitati za savjet ![]() Biti ću što kraći i jasniji.. Od svojih "malih nogu" imam Varikokelu na lijevom testisu (nakupina žila, meni je 4. stupanj), a tek prije 3 tjedna me je počelo boliti (nakon pregleda sam doznao da me boli zapravo od upale žlijezda oko prostate) dok je ultrazvuk testisa, mjehura, bubrega i prostate dobar. Pregled sam obavio u privatnoj poliklinici Medico u Rijeci kod urologa Marwan Naseredin. "Zaboravi bicikl" su bile njegove riječi ![]() Razlog upale žlijezda je hladnoća. (radim u hladnom skladištu, vozim bicikl). Nisam ga stigao pitati radi čega da zaboravim bicikl: dali radi varikokele ili radi upale žlijezda (vjerojatno radi varikokele). Jer ona MOŽE uzrokovati neplodnost, mogući karcinom itd itd, naravno, osim ako se napravi operacija.. Nakon pregleda još sam ga jednom upitao: "Dali sada imate isto mišljenje u vezi prekida biciklizma?" Doktor: "Koliko ti puta moram reći, 5 puta? To ti je moj savjet, ostalo radiš na svoju odgovornost." Naravno da se je osjećao uvrijeđen jer ipak njegova mora biti zadnja, jel.. Sve mi je jasno.. Pitanje za vas, a potencijalne odgovore molim na PM da ne spapamo ovdje (jedino ukoliko i ostali žele pričati o tome, što čisto sumnjam, jer ipak smo mi muškarci ![]() Dali imate slične probleme kao i ja, i koje ste savjete dobivali? Dali ste nastavili voziti i slično? Zahvalan ![]() Nevjerojatno jelda? Toliko sam se dao u biciklizam i sad ovo.. Ali rekao sam sebi i drugima: Ako je prekid biciklizma najgore što mi se je moglo dogoditi iz ove situacije, onda odlično.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36697 |
Suit up!
|
![]() |
#36702 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Picajzla pitanje, za headset, pogon i kotace, da li moram uzeti LIS 1 mast ili je i LIS 3 ok. Kolko sam skuzio iz prospekta i googlea LIS 1 je za manje lagere, a LIS 3 za veće. Jel ima to kakvog bitnog utjecaja ili mogu kupiti bilo koju mast? Pitao sam na benziskoj i kazu jedino na Zitnjaku imaju LIS 1, a LIS 3 imaju na benziskoj. Ne da mi se ici na Zitnjak ako ne trebam, skroz sam drugi kraj grada i bez auta. Drugo pitanje: Recon solo air s MoCo. Servisirao sam ga kompletno (brtve nisam mijenjao jer su izgledale u redu) ali nisam skroz skuzio foru s kolicinom ulja u MoCo. Ima ga dovoljno jer lockout radi. Ako smanjim tlak mogu stisnuti vilicu do pola cm do krune. Sve radi jako glatko i poprilično sam zadovoljan svojim prvim servisom ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 05.12.2013. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36703 |
Moderator
|
Što se tiče masti, jedino za kotače bi trebao malo više paziti što se stavlja. Osim toga ne mogu previše reći jer pitanje je kakve su karakterstike tih masti. Što se tiče Recona, višak ulja u damperu se manifestira tako da nemaš puni hod. 5mm od krune je dobro, jerbo su i noge vani tipa 135mm (ako je i dalje na 130mm hod vilice). Top out ne može biti nikako radi viška ulja. Topout ti je "udarac" koji se čuje kad se vilica rasteže u početni položaj.
![]() |
#36704 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
lis nije bas pozeljan za lagere, lis 1 i lis 3 se razlikuju samo po temperaturama uporabe... neznam kod koga je zavrsila ona moja kantica masti bas za lezajeve, ako nitko nema mozes doci do mene pa ti dam malo u neku posudicu...
![]() |
#36705 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Možeš ovo malo argumentirati? Hrpa ljudi koristi upravo nju za lagere i još se nitko nije žalio dapače svi preporučuju. Inače, razlikuju se i po viskoznosti ![]() Hvala ali ti si mi isto udaljen kao i Žitnjak. Kako se zove ta mast koju si imao ili samo ciljaš da baš mora biti za ležajeve. Ako je ovo drugo napiši par proizvođača pa ću proguglati. Zadnje izmijenjeno od: hash. 05.12.2013. u 23:39. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36706 |
Suit up!
|
Čisto info vezano za one gume na Corratecu gori: To je X-king 2.4 i uže su od Hans Dampfa 2.35 i to solidno. Da je HD 2.2-2.25 bile bi tu negdi.
![]() |
#36707 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni se pokazala dobrom Exustar LG01+ koju možeš nabaviti u markoprojektu. I Zmija ju koristi pa nije vrag da je loša ![]() sutra u 10h na tunelu ćemo biti Kona Bros i ja, a Mic i Šoš su rekli da će isto doć ![]()
![]() |
#36708 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36710 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Što se tiče subote, jel tko za snežne radosti na Pohorju? 10€ karta, Dado i ja punimo kola...
![]() |
![]() |
#36711 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36712 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
E, mogu ja na Pohorje bajkom? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36715 |
Moderator
|
Ja imam sa INA-e neku crvenu mast. S njom podmazujem sve što nije osjetljivo (tipa pera na freehub-u na zadnjoj nabi). Litijeva je neka...
![]() |
#36716 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
ej raja koja ide na Sljeme dns...ja ako se ne javim do 10h tebi Destro da me čekate...onda me nema, tj. prebacio me san... ![]() (da me nebi čekali bezveze) EDIT: 'ladnije u čaršiji nego na brdu, ja čuda, idem i ja ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 06.12.2013. u 08:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36717 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36718 |