|
![]() |
#35853 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Išli su Škoma i Kruže. Svaki sa svojim autom. Kod Škome je bilo mista, ali si zakasnija jbg. Citiraj:
Planiramo voziti i u nedjelju, a možda se sutra vratimo do vrha busom na još jedan spust. Vidjeti ćemo još. EDIT: Ima li tko PM to PM adapter za 180mm disk pa da mi donese sutra na tunel? Zadnje izmijenjeno od: Mate. 11.10.2013. u 20:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35854 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
frend prodaje talasa 36 2009 s napravljenim servisom u vivi zanima me da li je ta godina kad su pucali kod osovina ako si malo jače stegnuo? da li ju je netko vozio pa da ima iskustva s njom? svaki komentar je dobar komentar |
![]() |
![]() |
![]() |
#35855 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35857 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
sile ne jebi po tavanu :P pitam općenito da li ga je netko imao pa da mi zna reći |
![]() |
![]() |
![]() |
#35858 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Fora je šta ima negativnu komoru pa se da fino poštelat za razliku od ostalih shockova, a i odvojeni rebound sa elevate mod je simpa, sad sam ga stavija na slabije da manje radi kad se penjem.
![]() |
![]() |
#35860 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Jedna zracnica ti je kod mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35862 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Za to sto ti trebaju i vise su nego OK
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 12.10.2013. u 05:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35863 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Destric, vracam zracnicu veceras kasno navecer ili sutra...hmm u Karlovcu sam, pa mozda isto navecer. Javim se pa se dogovorimo i thnx na pomoci ![]()
![]() |
#35864 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
ici ce to i nize od 700kn ![]() A kak mi se cini, uzimam pa kud puklo da pukllo.. ak lageri odu pod menom (cisto sumnjam al oke), nije neka greda promjena lagera, za 150kn vec ima dobar set..
![]() |
![]() |
#35865 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35867 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
![]() |
#35868 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#35869 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35871 |
Premium
|
SUperstar floating rotori vs rt66.. ispadaju me cjenovno isto, pa me zanima što je bolje da upiknem ![]() nedavno sam se dočepao rt62+rt64 kombinacije i bio sam zadovoljan s time, al kak se mjenja wheelset, treba i druge rotore uzet :X p.s. sutra u 10 na tunelu, B0rk0, Đuro, ja.. + vjerojatno Mate i ekipa, rečeno mi je da ce se vozit lugarnica- hunjka- gorščica - odašiljač... Pa ko oce neka nas dodje pozdravit i mahat nam na odlasku, a moze se i pridruzit..
![]() |
#35873 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() uglavnom, mi smo danas sredili tu stazu, i pošto mi je bio prvi put da se spuštam na istok, stvarno sam ugodno iznenađen. samo me malo shan zajebavao... prvo je lanac na usponu pukao, onda sam ga ja krivo namontirao nazad i izrulio sam si stražnji mjenjač (thnx to broj1 skužio sam to tek malo prije dubrave ![]() Također, negdje na usponu sam izgubio jedan od 4 šarafa koji drže veliku šajbu i bash, da bi na spustu izgubio još jedan i malo poslje maksimira sam izgubio i treći (neverojatno). Uglavnom, Darkecu sam uzeo jedan (thnx pajdo!!) da se mogu do doma dopeljati, i još me kiša zalila i tako to... no sve 5, ponovio bi sve opet jer je vožnja bila epic! kaže night da ima neke jebene slike, jedva čekam da ih vidim. ![]() e da, najbolje od cjele vožnje je bila ekipa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35874 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Odlična vožnja danas definitivno. Svida mi se prema istoku, jedino ima jos podosta pentranja nakon Lugarnice. Još da nisam snejk bajto gumu u maksimiru, a debil zaboravio torbicu sa rezervnim šlaufom bilo bi super, a ko za peh svi na 26, jedino ja tenkre na 29 :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#35875 |
Premium
|
To je meni B0rk0 rekao da je takav nekakav inicijalni plan.. ![]() e sad, više manje mi tak puca tuki, sam da se vozi... a odlučit ćemo gore valjda... pa sad, kud koji mili moji..
![]() |
#35876 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A ekipa je bila sastavljena od 13 zgubidana ![]() Night, sto se ceka sa fotkama i reportom? ![]() 26" zracnica ide na obruc bez ikakvih problema. Provjereno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35877 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dečki nemojte zaboravit: http://live.redbull.tv/events/202/re...-rampage-2013/ Neke linije izgledaju...nemoguće za odvozit |
![]() |
![]() |
![]() |
#35878 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
http://www.dropbike.com/forum/viewto...366398#p366398 btw. ispričavam se riceu na mutnim slikama.. nadam se da će njegovo senzibilno oko to moći podnijeti... edit: ![]() nice. a kad će stići glavna stvar? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35879 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() aferim momci i curo, alaj ste se razvozali... ![]()
![]() |
![]() |
#35880 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Odlicna voznja danas! Taman me grcevi u nogama krenuli hvatati pred domom ![]() Radim do 3 ujutro i uz ovi danasnji umor uspon ce definitivno biti veselje za mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|