|
![]() |
#35821 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sto se lanaca tice, meni se ovaj Yaban od 209kn, sto ga je Lovro linkao, pokazao kao najbolja kupovina. Fakat izdrzljiv lanac. Trenutno rotiram 3XPC991 jer sam ih nabavio dosta povoljnije od YBN Ti lanca. Sto se tena tice, vise ne kupujem ako nemaju vibram dzon. Ove gabor aka Shimano AM su se za sada pokazale dobre, nigdje se nisu odvojile, dzon je izdrzao dosadasnju torturu, a za dalje bumo videli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35823 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Nekoliko telefonskih poziva kasnije, malo sam pametniji, updateao sam prosli post. Ima netko onda iskustva kakvi su odnosi jeftiniji zamjenski (kinezi), enduro, skf, specialized, sto se tice trajnosti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35824 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja bi na tvom mjestu uzeo orginal za Pitcha, pitaj Proteu oni imaju čini mi se setove nekakve, možda nije skupo. Ovi zamjenski nisu dovoljno jeftini da bi išao riskirat i isprobavat kvalitetu.
![]() |
#35825 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#35828 |
|
![]() |
#35830 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Puno, jako puno. Doduse i ovaj RWC set je skup, jos ako nemas znanje/alat opet si u banani. Plus nes je Crocus pricao o svojim iskustima s RWC-om na Pitchu. Mozda ovi u Orangeu nisu ni ludi, samo sibaju single-pivot bajkove i boli ih tuki za dw-link, vpp, fsr, horst ovo ono. I svaki ti ga proizvodjac oce metnut, Specialized prednjaci s pederlukom. Ak oces future-proof bike mora imat 44 headtube, vanjske casice, normalnu dimenziju shocka, normalan promjer seattubea, lako dobavljive lagere (standardne), stealth routing, jeftine hangere, iscg, popis je poduzi. I da, normalan support, ne da ne odg. na mailove, ili da jebu za garanciju.
![]() |
#35831 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Jeftinije nemoj ni gledat jer će otić na prvom skoku. Enduro ležajevi - Mitsuoki nakon prvih par kilometara prokrckao desni ležaj, dovoljno da se ne odlučim za to. A što se cipeliša tiče, otišao mi je džon samo na lijevoj cipeli, onu koju najviše skidam prilikom zaustavljanja, tak da možda ona jest načeta na kamenjaru, ali ju je spd pedala razvalila do kraja na prošloj vožnji.
![]() |
![]() |
#35832 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Na DB me se ne ferma pa da probam tu ![]() Hoćemo štogod grupno narucit sa Planet X? Treba mi alat a ne želim dat 90kn za poštarinu.. http://www.planet-x-bikes.co.uk/i/q/...worth_tool_kit Planet X: Omerta87 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35833 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35834 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidjeh to već.. Hehe, da je 315kn kao što je ovaj sa Planeta X, još bi i razmislio ![]() EDIT: 35€ je, ja sam zabrijao da je 35 funti.. znači 35 x 7.5 = 262kn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35835 |
|
![]() |
#35836 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Neka akcija u subotu via sljeme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35837 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja idem u nedjelju, u subotu imam predavanja neka
![]() |
#35841 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
tooooo brateeee, kakva pilana ![]() dolazim krajem 11. meseca u Šibenik, jer mi se seka udaje 23. Novembra u tvoje selo pa se javim za krug ![]()
![]() |
#35844 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
kaj vjutre, klasika 10h tunel? ![]() EDIT: mene ako nema, znači da nisam ni kreno...ako se nikom ne javim na mobs...uletila mi neka obaveza ujutro (pokušat ću rešit, al ako me nema vi samo gaaas)
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 11.10.2013. u 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35845 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#35846 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35848 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Vidimo se onda sutra u 10:00! Dolazimo ja i još 2 prijatelja iz Splita. Dosadilo mi je gledati Medvednicu samo na Nightovim slikama i videima s vaših vožnji! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35849 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kupujem kotače, što kupiti? (ponuda je do 150€ Mavic crossride, RP SL, MT 55), ako dobijem posao (za sto bi trebo saznat uskoro - MT66, RM3, RP XL... cca 77-80kg.. XC vozim (neki znaju što i kako vozim), znači nisam rasturač ko ekipa ovdje ![]() međutim, dobih ponudu za crossride korišteni, sa canyon bike-a >100€... No brainer or what? pa ako poso uleti, lako promjenim il da ipak čekam neku bolju ponudu?? --------- i da, ne gledam tekmu jer mi je bnet shebo net, makar znam da pušimo 2:0
![]() |
#35850 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|