|
![]() |
#35641 | ||
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Braći na Konama kapa dole ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35643 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
![]() Svaka čast na prikazu padova na kraju, ja sam mislio da se slično samo meni događa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35644 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Odlicna snimka, kraj sam gledao jedno 5x ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35646 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
samo da pitam da li je netko voljan pomoći tko ima PayPal da uplati saši iz bajkmanije novce a ja onda odmah toj osobi iznos je nekih 30eura ništa strašno zanemari riješeno Zadnje izmijenjeno od: rampage. 28.09.2013. u 10:28. Razlog: blesavost |
![]() |
![]() |
![]() |
#35648 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobra stvar je da smo sve snimali ![]() Hvala svima, potrudili smo se ![]() Kod mog pada se ne vidi tko je glavni krivac, pored mene, za pad: mali komad kamene gromade koja viri iz zemlje, ako 10cm viri, ali sam potrefio baš bočno na obruč i fijuuuu ![]() Mitsuoka je dao danak preniskom tlaku u tubelessu i malo krivijem doskoku ![]()
![]() |
#35649 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ima li zainteresiranih za sutra 9:00, 9:30 ili 10:00 lonjscina? Kisu prognoziraju tek kasnije popodne...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#35650 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#35651 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja i Irvin dogovorili klupice u 10:00...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#35652 |
Registered User
|
mali osvrt na današnju furu: podelili smo se u 2 krila, strateški: No1 i Elvis na 9+Krvavić a mi na kombinaciju...ono što je mnogo zanimljivo jeste da je gripozno eXtra, taHman da lagano pleše zadnji kraj i da ga lagano fataš, bez eXtremnih bacikanja...i to posebno mislim na rock-garden. S nama je vozio i Nenad (burazer od Darko-podsused) i drobi ga za sve pare, aferim + 2 momka na HT-jima, isto ko puter išli. 0.K. = zero killed today ![]() bujrum sjutra ko mere! Sutra, u komšiluku dernek ![]()
![]() |
#35653 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jack je složio brutalnu pilu. Danas sam ga malo testirao, najzabavniji bike kojeg sam probao. Ima nešto u Reynolds cijevima, daleko je "mekši" i još bolje pegla od mog Surgea koji je vulgaris 4130. ![]() Volio bi još probat OnOne-a novog, i par bajkova od ekipice iz društva koje još nisam, pa da vidim kuda dalje. Trenutno, Cotica bi potpisao bez sekunde razmišljanja.
![]() |
#35654 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Jedan od tih moja malenkost. Staza me odusevila osim ona dva spusta koja ne bi još riskiro ![]() ![]() Hans Dampfice su odlične, grizu ko lude, a 29 je pokazao pravo loce na onom kamenju. Sve u svemu odlična voznja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35655 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A nitko ne spominje novoiskopani kanal za kabel na Leusteku prije odvajanja na gornji dio staze kojim obicno vozimo do klupica, i nasipan kamencinama donji dio od Lonjscine ispod spojke na gornji Leustek - tak da taj kraci komad treba gurati jer se voziti ne moze. Ima Night slike pa ce ih (mozda) staviti. Danas smo Night, RHNX1 i ja opalili ranojutarnju voznju po dobro nam poznatoj kombinaciji 52-57-55 via Cuks. Po onom drlogu iza Siletove bukve su vukli kabel, tak da je sad jos veci drlog nego sto je bio, ali da se voziti. Ujutro se poprilicno sklizalo, vlaga u zraku na 101%, cijelo Sljeme u oblaku/magli, pravo englesko vrijeme i uvijeti na stazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35657 | ||
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
(počatak taman na mjestu gdje je nedavno palo drvo, kojeg su Jack i Čuks poslije maknuli). počinje s malo prosipanih kamenih gromada ![]() na samom spoju brdo kamenih gromada ![]() kanal, baj baj zaletavanju na desni greben... ![]() Kako Nik veli, odradili 52(via cuksov drop i siletova bukva)-57-55 Prvi put došao i prošao cuksov drop. ali da me Nik nije upozorio na drop, mislim da bi bilo naglavačke samo tako.. Tulum me rastresao totalno... drmusanje po kamenju na kvadrat (i nije mi neki đir) ![]() Al najbolji dio današnje voznje bila mi je uska singlica s par switcheva na kraju 55ice. ![]() Citiraj:
![]() inače. Dere se po Dotki, dere se po Sljemenu.. deranje ![]() btw. krenula sezona blata! nema više vožnje a da bajk ostane kolko tolko čist + nigdje bez šuškavca i nadhlača.. edit: Sile, navodno za žičaru. Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 28.09.2013. u 23:15. Razlog: sile i žičara |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35658 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#35659 |
Registered User
|
...kad se sjetiiiim suza kreneeee, zamirišuuuuu uspomeneeeee ![]() EDIT: slaba kiša i gore i dole, lijepim se za krevet
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 29.09.2013. u 07:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35660 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#35661 |
Registered User
|
Malo sam guglo i skužio da širim dezinformacije. bFE ima Reynolds downtube i neki FM heat treated čelik ostatak. Ali svejedno, nekak su to napravili da je fakat vrh vrhova. Vjerojatno su čisti Reynolds frejmovi sex. Recimo Stanton Slackline 631 http://www.stantonbikes.com/content/...-available-now Nego krenuo sam u jedan eksperiment za kojeg mi se čini da može ili završiti totalnim debaklom ili biti najbolja stvar ikad. ![]() ![]() ![]() Pa da vidimo. Biće teško pun *#"!$ ali kaj sad. HTFU.
![]() |
#35663 |
Registered User
|
![]() |
#35664 |
Avocado
|
Jel moguće da nikom dosad nije ispao lanac koristeći te clutcheve, jed2i, kak se ponaša, realno i objektivno tvoj zee u vožnji? Jesi odvozio gipsa npr. ili nešto jako drndavo? Pitam jer meni na normalnom x9 9speed mjenjaču i jednoj šajbi naprijed s gornjom vodilicom lanac padne tek kad prođem kroz seriju kamenja i/ili korijenja jako brzo. Kad samo skočim niš se ne događa ![]() ![]() Ima li zee mogućnost dotezanja opruge za clutch, tj. dal se može skinuti poklopac i otvoriti mehanizam ko na XTRu? Zanimljivo je koliko je ovaj mehanizam jednostavan ![]() Kopka me shimano mjenjač na sram shifteru baš zbog tog clutcha... Sile, pametno je uzet 30t šajbu naprijed ko što planiraš. Na HTu imam isti 34-34 kombo ko na fulki, ali na HTu je osjetno teže uzbrdo ići jer svaka prepreka oduzme dosta inercije, nema šta popit bump ![]()
![]() |
#35665 |
Registered User
|
Da, probao sam omjer koji je sličan 30-36 na kojeg ciljam, i nekako sam se popeo, nije bio gušt ali da se. Predviđam da će mi s ovom 32 koju imam prije nego dođe n/w biti užasno teško. Imao sam naprijed granny 22 i kazetu 11-32, probao sam i uspio se popest u trećoj što je omjer 22-24, odnosno omjer 0.916. S 30T šajbom naprijed i kazetom s najvećim ringom 36 taj bi omjer trebao biti 0.833, dakle negdje između 2. i 3. brzine na 34t kazeti. Dodatan plus je skinuti preko pol kile s bajka, i manje gomilanja blata na prednjem mjenjaču zbog čega ponekad šifta zakurac. A za shimanov clutch vele da je vrhunska stvar. Za SRAM type2 su mišljenja podijeljena. S narrowwide šajbom ili prednjim mjenjačem definitivno svodi padanje na minimum. E da, možeš uparit 9spd SRAM šifter s Zee na 9spd kazetu i radit će. Investicija od 50€, čak i manje ako prodaš svoj mjenjač.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 29.09.2013. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35666 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Sram mašinice sa clutchom ne rade kak spada...čitao sam to po netu a i Zmija mi je rekao. Po grmi mi niti jednom nije opao lanac, i sve je uber tiho ![]() Na mjestu di se preleti preko korijenja, gdje mi je redovito padao lanac s x9 tu se niš ne događa. Nisam niti pokušavao otvarat mehanizam, ali se navodno na svim shimanovim mjenjačima može podešavat clutch dok kod srama to nije moguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35667 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Cijena je stvarno ok, a svoje mjenjače najvjerojatnije neću prodavati jer su im pivot-zakovice pod luftom. Rade normalno već duže vrijeme tako, ali opet nisu za prodat pod ispravno. Citiraj:
![]() Ovaj setup me prvenstveno zanima za čeličanu.
![]() |
![]() |
#35668 |
Registered User
|
Jack ima čelik s Zee-jem i prešao je cijelu Paklenicu bez padanja lanca, samo prednji mjenjač naprijed, bez zatezača i basha. Jučer sam ga bacakao po devetki kroz kamenje i kanale s vododerinama koje sam mogao i elegantnije proć ali ne tangira ga ni najmanje. Vidjet ću kako će na Surgeu to izgledat, makar bit će složen kako treba tek za 2 tjedna cca.
![]() |
#35669 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Od pocetka 7og mjeseca imam iza SLX sa clutchem (nisam stimao napetost opruge, moze se otvoriti normalno) i ne furam zatezac vise niti imam bash. Bio u Rijeci po kamenju kojega do sada nisam vidio, na Sljemenu prosao 9tku, 9-10-Krvaric, 18-20, 18-pilanu i nisam imao nikakvih problema sa padanjem lanca niti sam osjetio da mi lanac nesto pretjerano lupa po rami. Fakat je odlicna stvar i investicija. Jedino kaj ne znam tocno u cem je razlika izmedju SLXa i Zee-a. Na netu bas i ne pise puno osim da su pri izradi Zee-a koristeni malo cvrsci materijali jer se radi ipak o FR mjenjacu. EDIT: Ja imam sgs iliti medium cage |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|