|
![]() |
#35131 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ak netko oce na dotrscinu nek bude 10 do 4 kod pumpe za vodu na ulazu u maksimir Svinja mod on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35133 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Evo, vratili se Nik. Najt, Kutle, broj1 i ja sa Sljemena. Gore je bio pravi zimski ugođaj. Dole od od odvozili neku "pitaj Boga" stazu ali bilo je super! Jaaaako je sklisko pa pripazite. Report i slike ostavljam da Najt objavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35135 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
TK modeli i ne slove kao fine vilice, ali ja bi uzeo Air ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35136 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Odvožena 9tka danas.. bas je bilo fino vlažno, taman za bolji grip ![]() Očito smo frend i ja mašili ovu ekipu gore, al radilo se o sekundama ![]()
![]() |
#35137 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Kaj svi na devetku danas? Destro i ja fino odrapali devetku i ovaj put NISAM JA bajto gumu ![]()
![]() |
#35138 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja i Šoš odvozili 9ku. Na istu foru ko na Velebitu sam probušio gumu, mali sitni rezić, tak da je Šoš izmaknuo ovaj puta. Sreli daunhilera i njegovu valjda curu na demačima. Dolje je bio fino brz Šoš, ko da ga težak bajk vuče dolje ![]() Moram reć da se površinski reljef 9ke fino promijenio, staza je postala još rastresitija ![]()
![]() |
#35139 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ne bas svi, hebala vas devetka ![]() Danas sam odfurao ekipu (daria12, Kutlea, broja 1, i Nighta) na 44-20-71-69, da vidi ekipa kako se moze i na Sljemenu nositi bajk ![]() Meni je pak opet stradala masinica, isto kao na Velebitu. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 24.08.2013. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35140 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Drugi dan nakon što ste bili na Velebitu, na njemu mnoštvo oblaka. Fotka je uslikana sa Sv. Vida, najvišeg vrha na Pagu, do kojeg sam se po buri lijepo nanosio bicikla. Mislio sam se spustit na stranu prema Velebitu i odustao zbog bure. Srećom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35141 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
evo kratki review jučerašnje vožnje. oprez "MUTNO"! ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...360450#p360450 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35142 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uvjerljivo najgora staza na Sljemenu koju sam vozio. Komad od vrha Jelovec je možda jedino čega bih se htio sjećati od tamo. Ostalo, džabe penjanje da bi se utrošio spust na tu stazu...
![]() |
#35143 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Jesen u šumi mi je zakon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35144 |
Gear breaker!
|
^Hell yea! Samo da govno prestane padati pa da mozemo doci do navedene sume ![]()
![]() |
#35145 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Netko raspolozen za voznju danas? p.s. sad vidjeh prognozu za danas.. cini se da doma ostajem ![]()
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 26.08.2013. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35146 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Jučer, poslije kiše popodne, Sljeme u magli, puno vlage, kao da se čovjek nalazi na Whistler trailovima. Lugarnica isto u magli, ali onda, vrh, isplati se popet, okupat suncem i gledat oblake i maglu odozgo. Ovo je slikano oko 19:00, zagorska strana pod oblacima. Blata praktički nije bilo, unatoč kišurini. ![]() Uglavnom, s ovim vremenom se doista ne zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35147 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Neki su vidjeli već na mom FB profilu, al evo i ovdje, zaslužuje report. Najstarija osoba s kojom sam se vozio - stazama. Sve vozi, ne silazi s bikea, odličan je, juri dole brže od hrpe ljudi koje znam, legenda. 64 godine, 29er pod nogama, top oprema, svi mogući štitnici, genijalan je ![]() ![]() BTW shoshy, fluidniji je od tebe... a vozi samo 4 godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#35148 |
Gear breaker!
|
Frende, tesko da mozes biti manje fluidan od mene ![]() S tim da ja vozim cca 2 godine ![]()
![]() |
#35149 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Zakon dedek, ne kuzim kak nisam vidio na tvom FB a to mi je homepage ![]() Ima starije ekipe koja me moze posramit, jedan od riječke ekipe ima blizu 5 banki i cijelim putem me vodio, i jos prica ko turisticki vodic, a ja disem na skrge. I onda ode u bikepark s 80 hoda naprijed i iza.
![]() |
#35150 |
Gear breaker!
|
Ima netko od nezaposlenih da bi do Grme otisao? Imam do 6 slobodno cajta, pa bi rado to u voznji proveo, al neda mi se solo ici gore. zanemarite ovo gore. Sutra ujutro idem na sljeme. Znaci opet jutarnje brzopotezno. 8 i 20 najkasnije kod tunela. Ko ce samnom? Ak ima ekipe za popodne, moze i popodnevno oko 4
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 26.08.2013. u 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35151 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Sad bi ti da se sve vrti oko tebe :P Danas sam i uvatio koju sliku na trailu, sami znate da to bas i ne moze docarat zahtjevnost terena, ali imam dokaze da je deda garant neki KGB ili nesto (inace je rus, odnedavno su u D) Radi neke bolesti koju je imao zadnjih 10 godina ne jede nista kuhano, samo sirovu hranu i bome to ocigledno dobro cini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35152 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() p.s. još me pčela na startu ubola da stvar bude gora i plus izgubim cvike!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35153 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kajgot! Rekao bi da ova hardcore staza nije za XCase s AM bajkovima koji se voze jedanput mjesecno ![]() Staza sigurno nije najgora, nit je najbolji dio od Jelovca (ovima sto se stalno voze po 9-ki vkerojatno je), ali svakako nije staza za svaciji ukus. Meni osobno jedna od zanimljivijih kombinacija, samo ju treba voziti zestoko i bez stajanja, a za to prvo treba imat konde, a onda i svasta jos nesto...nije to devetka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35154 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Staza je neprohodna zbog nabacanog smeca, granja, izvaljenih stabala i isprane zemlje. Drugi dio staze je siroki makadam do one uzvisine s pocrkalim hrastovima, nakon toga sumski put s razlomljenim ciglama i crijepovima kao podlogom. 500 metara staze valja, onih prije i poslije potoka. Ostatak je žali bože penjanja da bi se spustio po takvom nečem, plus izbije se bogu iza nogu. Išao sam tamo dvaput ali treci put me ta staza nece vidjet.
![]() |
#35156 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
69-71 mi je jedna od najgorih staza na Sljemenu. Mrzim makadame maximalno, a ta staza je manje-više cijelim putem makadam i široki put sa kamenjem. Ne znam zašto je se uopće uspoređuje sa 9kom, koja je 90% ljudi jedna od najboljih staza na Sljemenu. Ako je nekom prelagana jer imaju previše skilla za takve XC staze neka podignu brzinu, neće više bit ![]() Darkić, negdje sam čuo da pokraj makadama ima putić tek toliko da se prođe, ali to nije sigurno. Mislim da mi je Jazzman tak rekao kad je on zadnji put bio.
![]() |
#35157 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35159 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A di mogu tu po Splitu vozat. Uglavnom cesta, eventualno neki makadam i šumski putići po marjanu. Ništa ekstremno... Mislim sigurno je overkill ali gledam onda nešto jeftinije za 50€ pa kažem kvragu i 50€ kad već kupujem sve novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|