|
![]() |
#34981 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma kad smo sjedili na vrhu smo pitali nekog lika jel se spuštao prošli tjedan na Lojsteku, i on onak sav ponosan veli jesam, kaj me boli kurac kaj drugi misle, mogu se vozit di oću... I svi su zašutili ko pice, i lik je otišao se sjest sa neka 2-3 lika za stol. I onda još na kraju, u maniri najvećih seljačina u svemiru, dok smo se penjali prema Činovnićkoj, lik veli kao kaj glumite koji kurac, brži sam od svih vas nizbrdo, ajmo sad dole, tak neš. Uglavnom ljakse žešči... Darkos stavi one vražije slike s kojima si ubio flow, gade jedan ![]()
![]() |
#34982 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kakav Nik ( ![]() ![]() hahahahhaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34984 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A ne, ne ovaj puta ![]() Tko ce na kraju ziher ici jos se ne zna pouzdano, ali sastav zainteresiranih timova bi za sada bio slijedeci: Skuli, Sanda, Sasha, broj 1., mic, ti i ja...i mozda tko jos uleti. U nedjelju se moramo definitivno dogovoriti - koji dan, kad se krece i tko s kime ide...nisu svi skroz ziher da ce si moci osloboditi dan u tjednu pa bumo videli, ja znam da idem na Zavizan pa kud puklo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34985 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
vidim da se svi pomalo vozate ![]() ![]()
![]() |
#34987 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
jeben je taj flow kada stojimo ![]() evo sličica: https://www.dropbox.com/s/0bs8f3xmaa...2012.03.28.jpg https://www.dropbox.com/s/ob2dxafs55...2012.03.41.jpg https://www.dropbox.com/s/euzhvuyuqn...2012.12.05.jpg https://www.dropbox.com/s/1rpeamw8jk...2012.12.27.jpg https://www.dropbox.com/s/udttyd1svg...2013.09.13.jpg edti: gle zlayu na zadnjoj baca tri faze. Zadnje izmijenjeno od: zubich. 16.08.2013. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34988 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() lat. P, F & SS engl. F, S & HS ![]()
![]() |
![]() |
#34989 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Dal bi netko narucivao nesto s bike-discount.de da podjelimo postarinu? Imam 10ak E narudzbe i skrt sam platiti na to 15E postarine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34990 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mi (destro, jedi, onix i ja) danas odrapili sljemence ![]() gore klasika, s tim da smo svi bili truli i da smo se vukli do gore. gore klopa i gas po 52-ojci dolje. ja sam na njoj prvi put i sviđa mi se, prošao sve elemente bez problema, išao iza destra (koji je imao sranja sa zlobom) koji se malo više štedio pa sam ga konačno mogao pratiti i disati mu za vrat ![]() osim toga, staza mi se u globali sviđa, posebno ona singlica pri vrhu kada puca pogled na desnu stranu (a i šuma je lijepa tu) tu se da uhvatiti "flow" pa je još ljepše. ona nizbrdica kod brane... je pitoma iiiii, danas sam prvi puta provozao minionku i definitivno je preporučujem. zbilja dopušta svašta. na usponu je uteg, ali prema dolje.... wow ! ardent joj nije ni do gležnja (ali služi na stražnjem kotaču ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34991 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma mene više mučio manjak inner flowa, danas mi bio dan zakurac, uvijek je tak kad gladan dođem na Lugarnicu. Napucam se ćevosa ko idijot pa onaniram nad mirisima čim ubrzam disanje, jebiga ![]()
![]() |
#34992 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Night Rider is back and he rides again! ![]() Sutra 9.30h Manduševac (Broj1, Sasa, Destro), pa via Lonjscina.. oko 10.15h smo kod klupica i spajamo se s ekipom "tunel 10h". |
![]() |
![]() |
![]() |
#34994 |
Premium
|
Došao danas neki dečko do mene sa nekim tak-tak xc biciklom, samo je u torbi imao fox talas 140mm (od Flipa sa db-a), i sat i pol kasnije: Bergamont rides again ![]() Uglavnom sam ostao sretan i tužan u isto vrijeme, jer smo puno toga prošli ja i bergi a sada ga vozi neki drugi programer. Uvidio je da će morati mjenjati pogon, kočnice, gume a možda i lulicu, ali jako je sretan kako se biciklo ponaša naspram obične rame koju je do sada vozio.
![]() |
#34996 |
|
![]() |
#34997 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34998 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
bravo Nik, jebački report! ![]() @Deda, u južnim krajevima ![]() Kod mene sve spremno za jutarnju vožnju! ![]() -gume napumpane -caliperi i pistoni očišćeni WURTH Bremsen Reingerom ![]() -stavljene nove pakne, G01A Resin -lanac + kazeta skinuti, odmašćeni i očišćeni Ivasolom -lanac nauljen. (eksperimentiram s Castolom 5W-40 : doziranje po valjku lanca kap po kap s obje strane.. ostavljen cca. pola sata da se toča pa višak prebrisan krpom. zatim provozan 10ak min po kvartu da se fino rasporedi ulje + dodatna tura brisanja viška) ![]() Ok, možda pretjerujem, ali nikako dočekati jutro i vožnju! ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 17.08.2013. u 03:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34999 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35000 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Itko zainteresiran za popodnevnu voznju danas?
![]() |
#35001 |
Premium
|
Na Zavizan se ide u ponedjeljak, u 04h iz ZGa. U utorak okrece na buru i kvari se vrijeme, tako da je pon. bolji izbor. Za sad smo Skuli i ja ziher, Sandu cekam da mi se javi, a kad vidimo tko ce na kraju ici se eventualno ispreslazemo po autima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35003 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imaju li ti kotaci (nabe) rupe za disk? 1. DA - trebaju ti kocnice komplet - polovna hidraulika se da nac oke za oko 500kn, nove deore su u bajkmaniji za 100€ ako sam dobro vidio. 2. NE - trebaju ti novi kotaci i nove kocnice. znatan ulog, koji po meni treba dobro razmisliti |
![]() |
![]() |
![]() |
#35005 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Jeftinije je, isplativo upitno. Bilo je nedavno ista rasprava, uglavnom. Ako trazis na sajlu (mehanicke), onda BB7 polovni probat nac. inace se po meni investicija ne isplati previse jer neces puno bolje dobiti u odnosu na v-brake |
![]() |
![]() |
![]() |
#35006 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hehe, slatke mukice ![]() Upit vezan za pletenje kotača.. Bacite oko na fotku i recite dali može proći sve sa 260mm žbicama? ILI čak sve sa 258mm (ovo sumnjam pošto je razlika više od 2mm).. http://img94.imageshack.us/img94/8537/1u7y.jpg EDIT: Koristit ću 14mm niple pa će se razlika "eliminirati".. Case closed ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 17.08.2013. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35007 |
Gear breaker!
|
Also, ja dobio novi FRAME ![]() Norco Sight 1 iz 2012. Malo sam bio razocaran sto nije Range, ali jako ljepo od Norca sto je pazio da mi maksimalno komponenti pase sa starog okvira na novi (ovo se prvenstveno tice shocka). Posebno mi se svidja sto sam dobio i 142x12 Shimano Zee nabu ![]() Nazalost ne odgovaraju svi stari djelovi pa mi treba sljedece: Tapered headset sa reducerom za 1.125 30.9 sic stanga i zatezac direct mount 2 brzinski prednji mjenjac ISCG05 zatezac lanca centerlock XT 180mm rotor pm to pm 180mm adapter Ako ce netko imati nesto od navedenog, bilo bi ljepo da me se sjeti ![]()
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 17.08.2013. u 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35008 |
Premium
|
Jebeno šoši... Jebeno!!! Što se ovog tapered djela tiče, ne znam jesi li dobio headset ili nisi ali kupi običan tapered headset (ne sa reducer donjim djelom) pa skoči do bizmarka po onaj reducer prsten. Radi jednako dobro, samo nečeš morati jednog dana kupovati novi headset kada ubodeš novu vilju, nego ti samo neće trebati onaj reducer.
![]() |
#35009 |
Gear breaker!
|
Aaa, dobro da si me ispravio. Zaboravih, naba je centerlock pa trebam i centerlock rotor. Tsk, tsk, hrpa sitnica za nabavljat i igrati se... ![]()
![]() |
|
|