|
![]() |
#6631 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() http://www.lacuna.hr/portals/0/rainb.../980901002.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6632 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Inače, tipske cerade baš za aute su prilično lagane i tanke, upravo da ne grebu po autu, a imaš i modela sa patent zatvaračem na vozačkim vratima, za brzi pristup.
![]() |
![]() |
#6633 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Sto je toliko zeznuto i komplicirano polirati auto ? Imam viska slobodnog vremena pa sam htio to malo u auto uloziti,a eto,bolje onda da ne napravim *ranje gdje ne treba ![]() Da,dobro kazes,auto je u poluotvorenoj garazi,preko zime je pokriven,ali opet dopire hladnoca,mraz i i svi ostali nepovoljni vremenski uvjeti,i eto ulazi u 14 godinu,a i kad se prodavao bio je 2 godine na otvorenom stojao,zato je ulozeno 5.000 kn koliko se toga trebalo promijeniti/servisirati. Bolje da ni ne pitam koliko dodje lakiranje nanovo,jer koliko sam cuo kod neovlastenih lakirera/servisa ne naprave identicnu boju vec se razlikuju nijansu/dvije od originalne,a u ovlastenim rade identicnu boju pa je toliko skuplje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6634 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Velika većina "ovlaštenih" ionako šalje vozila negdje drugdje na lakiranje, a boja se uvijek miješa prema n faktora. Najmanji problem je doći do odgovarajuće boje, no za pravi setup treba pravi lakirer.
![]() |
#6635 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Pravljenje boje, tj pogađanje nijanse, nema nikakve veze sa ovlaštenim ili neovlaštenim lakirerom, nego sa mješačem boje (prodavačem, kako ti je lakše); što kod farbanja cijelog auta, nema nikakve veze ak se fula nijansa, dvije, ali kad se dofarbava samo element, muka je uopće i najboljem profesionalcu dobit 100% takvu boju, jer boja mijenja ton/nijansu starenjem i izloženošću svim vremenskim neprilikama, a gospoda pri izradi boja imaju samo sastav po komponentama složen samo za nove boje, pa si zamisli ako frajer samo dođe i kaže daj mi npr diamantschwartz metallic 181 za bmw-a, bez dorade po uzorku (obično se skine poklopac rezervara za uzorak, pa se originalna boja dorađuje po uzorku da bi se dobila najpribližnija nijansa iste za dofarbavanje); auto bi izgledao ko uskrsno jaje ![]()
![]() |
![]() |
#6636 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6637 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#6638 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jeste ovaj prednji dio pokupili odavde? http://i210.photobucket.com/albums/b...mpire_flag.png I cisto informativno kolko vas je doslo to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6639 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() Delal frend.
![]() |
![]() |
#6640 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Bila je u frizideru jer je bila mekana. Sad je otvrdnula ali je izvitoperena. Ugl. radi. http://www.pohrani.com/f/2l/ZP/1892E...rafija0263.jpg Vozio sam danas novi Clio GrandToor s DCI 90 i ide auto super, za takav auto. Steta kaj na zadnjoj klupi nije bas konforno jer imas sve i vise od toga kaj se opreme tice i nije preskup. Sa popustom 120 tisuca sa najboljom opremom koja ima svasta. Manje i ne presudne mane su samo 5 brzina i bubnjevi. Vidi se i iz nutra da se radi o nizoj klasi mada nije nist strasno. Auto se vozi super, jako zivahno i brzo skrece i sl. Drugi kaj sam vozio je 2008, 115ks diesel i taj ide ko metak i vozi dobro ali mi je gadan i ceka se 4,5 mj. Cijena oko 140 tisuca, max operema, 6 brzina. Kvalitetnije skockan o Clia, bolji sicevi, tekstil u vratima i sl.. Sjedio sam u Cliu Sport i u 208 GTI i GTI je puno luksuzniji iz nutra od Clija. Clio je skoro pa ko obican osim par detalja i siceva. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.07.2013. u 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6641 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Uh prije 12-15k. Ne znam baš da za 7 možeš naći kvalitetnog lakirera koji će ti za te pare sredit cijeli auto.4 Edit: Evo za ljubitelje struje. ![]() Auto izgleda stvarno dobro. ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 30.07.2013. u 07:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6642 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.tportal.hr/lifestyle/auto...ssan-Juke.html Kad bi se barem usudili i napravili neš posebno... Sa boka mi izgleda kao identični Land Rover Evoque. A na kraju će ispast nešto dosadno za gledat kao SX4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6643 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6645 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6649 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6650 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#6651 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 01.08.2013. u 09:06. |
![]() |
![]() |
#6652 | |
Premium
|
Citiraj:
Neprirodno mi je kad kotači uđu pod karoseriju. Neki dan sam vidio nekog genijalca koji je na svoj VW (naravno) kombi metnuo neke jako široke BBS felge koje su stajale pod ogromnim kutom tako da je gornji rub felge bio unutar karoserije, a onaj uz cestu je bio van. A gume su bile nekako opako rastegnute da su paralelne sa cestom, a svejedno dvaput uže od felge. WTF? Pa koji seljobeljo kaže: "Da, to je savršeno, to moram imati!"... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 01.08.2013. u 14:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6653 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Mislim da je dovoljno da čuješ za nešto zvano fizika pa da ne ideš raditi takve stvari. Kompletna težina auta je na unutrašnjoj strani gume i kotača ![]() Trpi cijeli ovjes. Ne znam želim li znati uopće kako to ulazi u zavoje i koliko se često gume moraju mijenjati ![]() Vjerojatno ovako izgleda u zavoju ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3oXGbVqfFMc
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.08.2013. u 15:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6654 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Taj mercedes je na zracnom ovjesu, ovo mu je parking/fotošut mod ![]() Nategnute gume i camber imaju svoje mjesto kod izgleda, ali naravno u nekim granicama... Ekipa, znate kakav povoljan rent-a-car u ZG, nesto tipa Clio, Corsa, Fiesta sto jeftinije Edit: malo sam bio preoptimistican s 200 kn koliko vidim
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 01.08.2013. u 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6655 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Neke su cijene, kad se sjetim 2008., u slobodnom padu. Npr. punjenje klime 200 kn. Prije 3 godine izašlo me duplo ako ne i više. Reparacije turbina već od 1.300 kn. Platio isto 2009. (težak slučaj doduše) preko 3.000. Gotovo da se neću riješit lagune. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6656 |
Premium
|
Punjenje klime na kupon ide još niže! Veseliš me sa ovom reparacijom turbine. ![]() ![]() Veselio sam se prije par tjedana kad me je novi dvomaseni zamašnjak Valeo koštao 1400kn... Ljudi su pričali od 4000+kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6657 |
Premium
|
Kolko kosta nova turbina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6658 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6659 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6660 |
Premium
|
Mene je jako zapalila Mazda 3 116ks diesel sa Takumi opremeom. Metalic, sportski sicevi, 17tice, dvozonska klima i jos tonu toga. Znam da je model na zalasku ali auto ide super, super se vozi i super je opremljen za povoljnu cijenu. Druga opcija je Golf, neusporedivo manje opremljen za nekih 20k vise. Prednosti se znaju, plus kaj ima Xenon kaj je nekih 9 tisucica i udobniji je za suputnike. Koji ti je to tocno motor na Laguni? Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.08.2013. u 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|