|
![]() |
#6604 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se danas desila situacija tipcina za motoriste. Ubacujem se, frajer mi stane da me pusti, spor je bio promet pa je bas stao a nadobudni motorist ga obide i od nikud mi se stvori u retrovizoru. Meni su skuterasi puno gora sorta. Uglavnom su niskusni i voze se glupo i opasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6605 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam danas imao ugodno iskustvo sa motoristom. Vidio sam ga u retrovizoru, a onda je nestao. Prvo sam pomislio da je pao. Dao sam žmigavac 500m prije skretanja i tip se pojavio kraj mene. Ja skrenuo, a on mi pokazao prst, ali palac. Očito je odobravao moje rano davanje žmigavca i maknuo se. Jest da se maknuo u mrtvi kut, al jebga, nemoš sve imati ![]() S druge strane, nevjerojatno mi je kako su ljudi zahvalni, kad ih pustim u kolonu. Kao da sam im napravio veliku uslugu. lol. Baš pred rotorom u Osijeku danas. Dobro, bezobrazno je od ostalih što ne žele pustiti i zapravi koče ostale ljude, koji ne misle skrenuti. Kao da vozim gta svaki dan. Ludo je šta sve ima na cesti danas. Vjerojatno ih je vručina udarila. edit: Kad nisam na autoputu, imam puno više živaca ![]()
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 26.07.2013. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6606 |
Premium
|
Da i ta voznja u mrtvom kutu je nesto o cemu bi se trebalo ucit na polaganju vozackog. Skuterima je to navika. Nisu zahvalni ljudi opcenito, nego muskarci. Nebi sad pokrenuo spike zene za volanom ali kaj se pustanja tice i neke vozacke kolegijalnosti 90% zena su 0 bodova. Cast izuzecima, ima ih. Kad vidim da me netko nece pustit 90% je sansa da je zena za volanom. Kod njih nema fora, tipa kamion mi da zmigavac da ga predem, ja mu se zahvalim sa sva 4 a on mi jos blendne za sretan put. Takve stvari kod njih ne postoje. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.07.2013. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6607 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja ne pustam samo one koji voze slalom ko manijaci a na kraju ispadnu da su uvijek iza mene ili dva auta ispred koliko god šarali. Obično kad me ide preteknut sa desne strane i ubacit se ispred, zaljepim se za ovog ispred sebe i nabacim ogroman ![]() A da slucajno ovog motorista nabijem dok mi se vozi u mrtvom kutu u kojem nema teorije da ga skuzim onda sam ja kriv.. Glavno da vozači autiju ugrožavaju skuterase na našim prometnicama. Haha. Danas napravio 800km po autocestama. Strasno je koliko je idiota gore... Od spore vožnje lijevom trakom do naglih kočenja sa 160kmh na 110... Kamion pretice kamion u gužvi, ljudi se masovno voze 110kmh u lijevoj, a desna prazna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6608 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Treba k'o rusi stavit one kamere u auto pa snimat idiote. Vidio sam dans tip na motoru bez kacige, zenska bez kacige i oni jure cestom, i onda kad se desi prometma ce bit. Ili isto tako kad vidim one tatine sinove kad ce usred grada vozi krosero, bez icega gore, doslovno u gacama, i on se juri po gradu, samo molim boga da takve budale makne sa ceste. I da sto ste rekli da su ljudi zahvalni, koliko mi ljudi masu i pozdravljaju kada das zmigavac u kruznom da skreces jer ima ne obrazovanih koji samo idu, kada propustam ljude dok sam na skuteru, vidis im na faci koliko su sretni! Preljucer prometna - slovenac(20 godina) uzeo rent a car izaletio se u zavoj, i zahvatio kamenje pored ceste bacilo ga preko ceste u sumu i iz te sume izletio u suprotnu traku tik ispred skutera (covjek na sskuteru imao 45 godina) i direkt u auto lupio i na licu mjesta pogino, strava je bilo kada sam isao pomagat ljudima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6609 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Da ne spominjem kretene u lijevoj traci sa 110 na sat i neće se maknut da si isus. Evo jučer baš neki kreten vozi nekakvog džipa po autocesti sa full offroad gumama i ogromnom prikolicom 140 kmh. Ja nisam mogao vjerovati da ima takve budale. Gume su doslovno skakale po cesti, ali njega to ne hebe on maže cijelim putem 140. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6610 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Treba da. Da sam imao kameru, uploadao bih video strave i užasa. Neopisiv je osjećaj kad se ispred tebe "prežabi" šleper, a ti nemaš kuda. Ženskoj, koja je bila iza mene, vjerojatno nije baš sve bilo jasno. Škripe gume, prežabljen šleper ide prema njoj, a ispred nje auto ide u rikverc, isto prema njoj ![]() On topic: Jel ima netko mjerenja/podatke o razlikama u gorivima, kod nas? Nije mi jasno kako mogu normalno voziti kod Rijeke sa Tifonovim gorivom, a kad je unutra Inino, moram u traku za kamione i polako, u trećoj/četvrtoj, na usponima. Isprobao sam i na ravnom. Na rezervi sam došao do Tifona (na OMV-u tenkirao) i nisam mogao preko 140/150 km/h od Đakova do Osijeka. Tenkirao na Tifonu i nazad je išao i 170 km/h. Pomislio sam da je problem bio u praznom rezervaru pa sam napunio do kraja na Ini i opet ista stvar. Osijek-Đakovo, ravan dio autoputa i jedva dođe do 150 km/h. Ja mislim da nešto ne štima sa nekim gorivima, ali lijepo bi bilo kad bi mi netko to objasnio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6611 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
nama prošli tjedan na autocesti neki švabo počel srati jer ga nismo pustili u kolonu na priključku za glavnu cestu. a majstor se zaletio po desnoj traci priključka (stop traka?) di nije bilo kolone dok mi svi ostale "budale" jedva se micali po jednoj traci. naravno, došo švabo u hrvatistan pa može radit kaj oće. baš me zanima dal bi to napravil u njemačkoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6612 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#6613 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
@D1viry - tako je i moj ujak u nekoj vukojebini sipao i auto nije isao vise od od 100kmh. Mucio se jadan da uopce ubrza, nema boga, dok kad je na omw-u sipao (ali pritom je ispraznio rezervar) auto je procvijetao! Treba u neke posude stavit gorivo i na kemijsku analizu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6614 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kakve vi to aute vozite da imate tolko problema s gorivom? Ja točim na 20 različitih benzinskih pumpi i jedina razlika koju sam vidio je da mi s tifonovim gorivom troši 2 dcl više. Sve drugo isti k... točio omv 100, ima 95 class, 98 class. Razlike nema! eventualno 5 kmh u maksimalnoj brzini, a i to bih rekao da je prije do vjetra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6615 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.trcz.hr/saab-9-5-23-turbo...param=p1|14154 kaj velite na ovog ljepotana,ide ko metak,udoban,siguran,rijedak.. al bojim se da su dijelovi/održavanje papreno..
![]() |
#6616 |
PC Ekspert
|
![]() |
#6618 |
PC Ekspert
|
![]() |
#6619 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6621 |
Premium
|
Pa ima vise crvenog nego taj Mercedes. Od svih tih Brabusa ja jos uvijek najvise preferiram E V12 7.3 ili kako bi ga mnogi zvali taxi Mercedes ili svasta. Taj auto je definicija sleepera i samo siroke gume odaju da nije 200d. Taj me auto sokirao kad je izasao, ko ni jedan drugi prije ili kasnije. Gledal sam jutro Clio Grandtour i fora je. Opet samo 90ks benzinci a ovaj od 120 koji bi mi mozda bio zanimljiv ima samo sa EDC a to ne zelim. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.07.2013. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6623 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Neznam sad na kojeg mislis, svaka E klasa je taxi mercedes...w124 i w210 su dolazile s tim 7.3 v12 NA motorom (u Brabus verzijama) W124 je koliko znam s tim motorom dolazio u pojacanoj 500e sasiji. Kako god, obozavam te underrated aute, a Mercedes mi je od tih najdrazi jer daje dojam dedamobila ![]()
![]() |
![]() |
#6624 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam situaciju da mi je auto cijelo popodne u dvorištu parkiran na suncu, jednostavno nema ni trunke hlada. Naravno da se sve unutra turbo zgrije i da je pakleno onda. Ima li neki način za sprječavanje toga, prekrivanje nekom ceradom ili nešto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6626 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Moj megan je crn, i ubija ga sunce. Užas, nikad više crni auto. Mislim da bi pomoglo da ga prekriješ običnom bijelom plahtom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6627 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Cerada će ti pomoći, ne nešto značajno, ali solidno, jer ti neće frljit toplina drito u stakla, ni zagrijavat tablu. Ako nemaš ceradu, uzmi si alu cover za šoferšajbu, već on sam značajno pomogne jer se ne zagrije sva sila plastike od instrument table koja onda isijava toplinu.
![]() |
#6628 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ekipa,preporuka nečeg za poliranje,metalik tamno zeleni Passat. I pitanje, boja se kod početka haube krenula ljuštiti,znaci ko neki manji krugovi,ima ih desetak,imamo ga dvije gosine ,to sam primijetio prije 9-10 mjeseci. Frend mehaničar po struci kaze da je najvjerojatnije lupan auto,peglan i bojan u fusu pa jeftinija boja korištena,inače nigdje problema osim kod haube. Passat B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6629 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Što se boje tiče, ne mora biti, vw i fiat imaju općepoznatih problema sa kvalitetom pokrovnog laka (bezbojni), koji se krene ljuštit, onda sunce i zimi snijeg i minusi unište i baznu boju, te to ne liči na ništa više. Imah isti problem na 2 fiata, te na 2 golfa 3. Frend od starog na 4ki, drugi na cromi i doblu, itd.
![]() |
![]() |
#6630 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Kupi si paviljon, mislim da se tako zove. Ima ovih vulgaris verzija po pevecima. http://www.meridian.hr/upload_data/s...0-1-2n.c34.jpg Samo je bitno dodatno ga učvrstiti malo, pogotovo ako je dvorište otvoreno zbog vjetra
![]() |
![]() |
|
|