|
![]() |
#1 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Najbolji driveri za pojedinu grafičku karticu
U ovu temu cemo pisati koji driveri najbolje rade na pojedinoj grafickoj kartici. ![]() Cilj ove teme je korisnicima olaksati izbor drivera da ne moraju instalirati 5-6 drivera da vide koji su stabilni,koji nisu, koji imaju dobre performanse itd. Nego da mogu odmah znati koji su najbolji. ![]() Ako tema bude aktivna i ako budete pisali koji driveri vam najbolje rade na vasoj grafickoj kartici, s vremenom bi mogli napraviti listu za gotovo sve danasnje graficke kartice. Tu listu bi ja obnavljao redovito. Forum ima puno korisnika i samim time puno razlicitog hardware-a. Ja trenutno nemam niti jednu ATi karticu pa ne mogu zapoceti listu kao u istoj temi u nVidia podforumu. Zato postoje forumasi. ![]() Ako imate jos neki prijedlog za temu ili bilo sto, slobodno napisite. ![]() 9250/9550/9800 (stare Ati grafe) - driver 5.8 (potreban Framework 2.0) HD4850 - driver 13.1 Legacy (Windows 8.1) HD6720g - driver 13.4 (Windows 8) ![]()
Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15... - prije mi je bio nick "xTreme Gamer" (profil je isti ali sam promjenio nick) Zadnje izmijenjeno od: xtreme96. 26.07.2013. u 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne znam jesam li to ja, ali nekako imam osjećaj da i 95% ostalih forumaša radi tako, instalira zadnje drivere i to je to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OC addict
|
Mozda si to samo ti, ja uvijek ganjam performanse... Zadnji driveri ne moraju uvijek biti i dobri,stabilni driveri....320.49 driveri od nvidie su spalili puno grafickih....pa ti stavljaj odmah najnovije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Tema baš i nema smisla jer sam siguran da svatko ima drugačijeg favorita + ne vidim nekakvu preveliku razliku između performansi drivera, barem u mojem slučaju. HD4850 - 13.1 Legacy (Windows 8.1) HD6720g - 13.4 (Windows 8)
![]() |
#5 |
OC addict
|
Meni se na GTS250 vidi veelika razlika izmedju 275.33 i recimo 314.22... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Ja sam sa verzijom prije toga tek sada počeo imat probleme,2 dana sam već na 13.1,trenutno ide dobro....valjda se nebu nekaj zblesirali.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajde, da pomognem........ ![]() za ATI-jevke, 9250/9550/9800 seriju (dakle, starije drlje), meni najbolje sjedaju i sljakaju 5.8 catalyst. ako se zeli bas catalyst, onda je potreban framework 2.0...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene uvijek zadnji, nikad problema |
![]() |
![]() |
|
|