![]() |
Najbolji driveri za pojedinu grafičku karticu
U ovu temu cemo pisati koji driveri najbolje rade na pojedinoj grafickoj kartici. :)
Cilj ove teme je korisnicima olaksati izbor drivera da ne moraju instalirati 5-6 drivera da vide koji su stabilni,koji nisu, koji imaju dobre performanse itd. Nego da mogu odmah znati koji su najbolji. ;) Ako tema bude aktivna i ako budete pisali koji driveri vam najbolje rade na vasoj grafickoj kartici, s vremenom bi mogli napraviti listu za gotovo sve danasnje graficke kartice. Tu listu bi ja obnavljao redovito. Forum ima puno korisnika i samim time puno razlicitog hardware-a. Ja trenutno nemam niti jednu ATi karticu pa ne mogu zapoceti listu kao u istoj temi u nVidia podforumu. Zato postoje forumasi. :) Ako imate jos neki prijedlog za temu ili bilo sto, slobodno napisite. ;) 9250/9550/9800 (stare Ati grafe) - driver 5.8 (potreban Framework 2.0) HD4850 - driver 13.1 Legacy (Windows 8.1) HD6720g - driver 13.4 (Windows 8) :chears: |
Ne znam jesam li to ja, ali nekako imam osjećaj da i 95% ostalih forumaša radi tako, instalira zadnje drivere i to je to?
|
Mozda si to samo ti, ja uvijek ganjam performanse... Zadnji driveri ne moraju uvijek biti i dobri,stabilni driveri....320.49 driveri od nvidie su spalili puno grafickih....pa ti stavljaj odmah najnovije :D
|
Tema baš i nema smisla jer sam siguran da svatko ima drugačijeg favorita + ne vidim nekakvu preveliku razliku između performansi drivera, barem u mojem slučaju.
HD4850 - 13.1 Legacy (Windows 8.1) HD6720g - 13.4 (Windows 8) |
Meni se na GTS250 vidi veelika razlika izmedju 275.33 i recimo 314.22...
|
Citiraj:
|
ajde, da pomognem........ :).
za ATI-jevke, 9250/9550/9800 seriju (dakle, starije drlje), meni najbolje sjedaju i sljakaju 5.8 catalyst. ako se zeli bas catalyst, onda je potreban framework 2.0........... |
Kod mene uvijek zadnji, nikad problema
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |