|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
pitanjce
bas sam kupijo ovog celera d iz siga i kad temperatura u idleu 65celzija, u full load 75-77C.jel mi moze neko rec jel to normalno ili?(znam da se procevi sa preškot jezgrom griju, ali tolko???bojim ga se i,malo ocat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nažalost, da. Bolja pasta i kvalitetniji hladnjak bi popravilo stvar ali ne drastično. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
al to moras spustit dole jel ovo gore kaj si napiso nije bas normalno
![]() |
![]() |
#8 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: pitanjce
Citiraj:
mozda ti i ploca laze jer bi vec lagano trebao goriti.
![]() |
![]() |
#9 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Sve priko 70 je užasno opasno kao šta je reka čovik prije. Ne znam da se baš toliko griju jer ja sam sa Intel box hladnjakom i svojim 3.0 oc na 3.7 ima u load-u temp 65. Sad sa zalmanom blažena tišina i hladnoća, ne prilazi 42. Zimi ću morat kupovat antifriz da ne zaledi!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
pomislio sam na to da ploca laže jer je cooler na dodir samo mlak. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
šta si točno otkinija? moguće je da ti hladnjak nije dobro sjeo na proc pa da ti ne hladi kako treba.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
skini to i stavi neku pastu
![]() |
![]() |
#14 |
Spiderpig
|
Ako sam dobro skužio ti si otkinio plastiku koja pitišće kuler da šta bolje prijanja uz kulur. Ako nje nema džabe ti kuler jer ja je jednom nisam pritega i bila mi je temp 70 i koji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
dobro ti govori smartguy, cooler mora dobro sjest na proc i čvrsto stajat na njemu.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
kuler dobro leži na procu al nije ga stisnuo sa jedne strane i zato imaš tako viske temp.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
volio bih da se svi lijepo rukujemo jer smo nakon dugo vremena na ovom forumu medusobnim trudom uspjeli rjesiti jedan realan problem bez preseravanja i filozofiranja prepisivaca sa interneta. ![]()
![]() |
#22 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Neće tako ići. Plati poštarinu ali naplati primaocu poštarinu pouzečem. Odnosno on će taj iznos platiti prije preuzimanja. Ili se kulturno dogovorite da ti on plati na račun u banci.
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
medvednička 9, 31431 čepin pa ja mislim da im kažes da primatelj plaća poštarinu(ako ne bude javi mi pa se bumo dogovorili,ako živiš blizu možda ja dodjem do tebe) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Spiderpig
|
Reka mi je ćaća kako da pošaljem pa da ti platiš poštarinu. ![]() I danas ja to dobro zapakira i idem u 3 sata poslat kad ono za tu vrstu kad plaća primaoc treba doći ujutro od 7-13. ![]() Ža mi je šta čekaš ali eto sutra sto posto šaljem. :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|