![]() |
pitanjce
bas sam kupijo ovog celera d iz siga i kad temperatura u idleu 65celzija, u full load 75-77C.jel mi moze neko rec jel to normalno ili?(znam da se procevi sa preškot jezgrom griju, ali tolko???bojim ga se i,malo ocat)
|
Nažalost, da. Bolja pasta i kvalitetniji hladnjak bi popravilo stvar ali ne drastično.
|
ako budem acao(a vjerojatno ocu:) ) kod koje temp bi se trebo brinut.Koristim intelov box hladnjak
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al to moras spustit dole jel ovo gore kaj si napiso nije bas normalno |
al problem je u tome sto jos nisam ni oc-ao, sve je na defaultu!
|
Re: pitanjce
Citiraj:
mozda ti i ploca laze jer bi vec lagano trebao goriti. |
Sve priko 70 je užasno opasno kao šta je reka čovik prije.
Ne znam da se baš toliko griju jer ja sam sa Intel box hladnjakom i svojim 3.0 oc na 3.7 ima u load-u temp 65. Sad sa zalmanom blažena tišina i hladnoća, ne prilazi 42. Zimi ću morat kupovat antifriz da ne zaledi!! :D :beer: |
Citiraj:
pomislio sam na to da ploca laže jer je cooler na dodir samo mlak. |
šta si točno otkinija? moguće je da ti hladnjak nije dobro sjeo na proc pa da ti ne hladi kako treba.
|
Citiraj:
skini to i stavi neku pastu |
Citiraj:
|
Ako sam dobro skužio ti si otkinio plastiku koja pitišće kuler da šta bolje prijanja uz kulur.
Ako nje nema džabe ti kuler jer ja je jednom nisam pritega i bila mi je temp 70 i koji. |
dobro ti govori smartguy, cooler mora dobro sjest na proc i čvrsto stajat na njemu.
|
kuler dobro leži na procu al nije ga stisnuo sa jedne strane i zato imaš tako viske temp....
|
a jel se ta plastika može negdje kupit ili?pokuso sam lijepit al ne ide!
|
Imam ti ja viška jer mi je osta stari kuler od intela ali kako da ti je dam?
|
pa posaljes mi postom (ja platim postarinu), jel može?(ako treba platim i plastiku)
|
volio bih da se svi lijepo rukujemo jer smo nakon dugo vremena na ovom forumu medusobnim trudom uspjeli rjesiti jedan realan problem bez preseravanja i filozofiranja prepisivaca sa interneta.
:D |
Adresa i di si?
Sla sam puno puta ali uvik sam ja plaća poštarinu. Kako joj reći da ćeš ti platiti poštarinu? Jel da im samo kažem primaoc plaća poštarinu? |
Neće tako ići. Plati poštarinu ali naplati primaocu poštarinu pouzečem. Odnosno on će taj iznos platiti prije preuzimanja.
Ili se kulturno dogovorite da ti on plati na račun u banci. |
A kako meni amstel naplati 25kuna za poštarinu i onda mi pošta dođe i uvali još 10 kn?? :(
|
Citiraj:
medvednička 9, 31431 čepin pa ja mislim da im kažes da primatelj plaća poštarinu(ako ne bude javi mi pa se bumo dogovorili,ako živiš blizu možda ja dodjem do tebe) |
Viruj mi jako smo daleko.
A poslat ću ti ja na svoj račun, pa eto možda i meni jednom nešto zatriba od tebe. Javim ti kad pošaljem. |
ajd onda ti puuuuno fala
|
Reka mi je ćaća kako da pošaljem pa da ti platiš poštarinu.
:D I danas ja to dobro zapakira i idem u 3 sata poslat kad ono za tu vrstu kad plaća primaoc treba doći ujutro od 7-13. :fuming: Ža mi je šta čekaš ali eto sutra sto posto šaljem. :burn: |
nema veze - samo da to meni dodje
ej, jel samo znas kolko je postarina da ja znam nažicat od staraca(kupijo sam grafu i proc pa sam švorc):D |
oko 25 ćuna.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:19. |