|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
(riješeno) Problem sa Logitech g930
Imam problem sa navedenim slušalicama, odnosno sa zvukom na njima. Problem je u basu,čim se pojavi neki bas slušalice počnu krčat ko lude i to na default postavkama,prvo me iznenadilo koliko plitki bas imaju, a onda krčanje i pucanje. Ako netko ima kakva iskustva sa tim slušalicama molio bi da ih podjeli samnom, jel se da taj zvuk kako naštimat ( svi savjeti koji pišu na logitech forumu mi do sad nisu pomogli) ili su slušalice došle sa greškom pa da ih idem reklamirat. Hvala na odgovorima unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Ajde ga makni pa probaj bez njega. Isto tako probaj prckat po gumbu za surround na sluskama (pali gasi par puta), te na kraju i reinstal lgsa. Uzasni su im ti driveri, meni se iato zblesiraju nekad pa restartam komp, i to probaj. Ako nis ne pomogne nosi do si kupio
![]() |
#6 |
Premium
|
Kad maknem lgs nema krčanja ali nema ni basa,odnosno ima ali jedva, više ga ima na slušalicama koje sam dobio uz mob, prčkanje po surround gumbu (sa i bez lgs-a) nema nikakvih promjena osim 2ch i 7.1 ch. Ne gine mi nosit ih na reklamaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo danas dobio nove slušalice, e sad imam par pitanja. 1. Jel se ikad gasi ona zelena lampica na donglu? Meni stalno blinka kad su slušalice ugašene. 2. Svaki put kad palim komp čuje se 4 puta zvuk kao kod vađenja USB-a.(ponekad i više od 4) 3.Moram ručno u postavkama windowsa mjenjat default sound device ako hoću slušat na zvučnike i obrnuto jel to normalno? Hvala unaprijed. Zadnje izmijenjeno od: hetz. 29.06.2013. u 11:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|