PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   (riješeno) Problem sa Logitech g930 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=249024)

hetz 21.06.2013. 15:03

(riješeno) Problem sa Logitech g930

Imam problem sa navedenim slušalicama, odnosno sa zvukom na njima. Problem je u basu,čim se pojavi neki bas slušalice počnu krčat ko lude i to na default postavkama,prvo me iznenadilo koliko plitki bas imaju, a onda krčanje i pucanje. Ako netko ima kakva iskustva sa tim slušalicama molio bi da ih podjeli samnom, jel se da taj zvuk kako naštimat ( svi savjeti koji pišu na logitech forumu mi do sad nisu pomogli) ili su slušalice došle sa greškom pa da ih idem reklamirat. Hvala na odgovorima unaprijed.

mamutarka 21.06.2013. 15:04

Citiraj:

Autor hetz (Post 2418864)
Imam problem sa navedenim slušalicama, odnosno sa zvukom na njima. Problem je u basu,čim se pojavi neki bas slušalice počnu krčat ko lude i to na default postavkama,prvo me iznenadilo koliko plitki bas imaju, a onda krčanje i pucanje. Ako netko ima kakva iskustva sa tim slušalicama molio bi da ih podjeli samnom, jel se da taj zvuk kako naštimat ( svi savjeti koji pišu na logitech forumu mi do sad nisu pomogli) ili su slušalice došle sa greškom pa da ih idem reklamirat. Hvala na odgovorima unaprijed.

Jesi stavio lgs?

hetz 21.06.2013. 15:06

Da to sam zaboravio napisat, da instaliran je najnoviji lgs(8.46.27).

mamutarka 21.06.2013. 15:12

Citiraj:

Autor hetz (Post 2418870)
Da to sam zaboravio napisat, da instaliran je najnoviji lgs(8.46.27).

Ajde ga makni pa probaj bez njega. Isto tako probaj prckat po gumbu za surround na sluskama (pali gasi par puta), te na kraju i reinstal lgsa. Uzasni su im ti driveri, meni se iato zblesiraju nekad pa restartam komp, i to probaj. Ako nis ne pomogne nosi do si kupio

hetz 21.06.2013. 15:17

Probam, pa javim kako je prošlo.Hvala na brzom odgovoru.

hetz 21.06.2013. 15:33

Kad maknem lgs nema krčanja ali nema ni basa,odnosno ima ali jedva, više ga ima na slušalicama koje sam dobio uz mob, prčkanje po surround gumbu (sa i bez lgs-a) nema nikakvih promjena osim 2ch i 7.1 ch. Ne gine mi nosit ih na reklamaciju.

mamutarka 21.06.2013. 15:55

nosi..ja evo imam treće već i one su dobre konačno tako da nemaš frke :D

hetz 21.06.2013. 17:45

Evo odnio na reklamaciju, u ponedjeljak saznam jel dobim nove.Hvala ti još jednom.

hetz 28.06.2013. 19:50

Evo danas dobio nove slušalice, e sad imam par pitanja.
1. Jel se ikad gasi ona zelena lampica na donglu? Meni stalno blinka kad su slušalice ugašene.
2. Svaki put kad palim komp čuje se 4 puta zvuk kao kod vađenja USB-a.(ponekad i više od 4)
3.Moram ručno u postavkama windowsa mjenjat default sound device ako hoću slušat na zvučnike i obrnuto jel to normalno?
Hvala unaprijed.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24.