|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Dva načina ali niti jedan neodgovara tvom naslovu. RDC je microsofrow alat dolazi sa windowsima i omogućuje udaljeni rad na računalu. Teamviwer sličan program koni se samo pokrene (nije potrebno instalirati). Međutim za spajanje na oba programa moraš imati pc ili mob te se s njih spojiti na to računalo, ti programi nemaju web sučelje. Sad ne znam šta ti točno treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pada mi na pamet samo Windows RDC. Imaš neke preduvjete: 1. RDC mora biti omogućen na računalu na kojeg se želiš spojiti 2. moraš to računalo nekako ubaciti na DynDNS 3. moraš znati user name i password. Također mi pada na pamet Teamviewer, koji se samo downloada i pokrene, netko ti očita ID i pass i spojen si.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
A što treba? Treba tj. hoće nekome upadati u komp mustra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() Ne znam vidio sam na youtubu da se registriraš na neku web stranicu pa se može tako pristupiti... A druga varijanta mi je bila da probam preko mobitela samo ne mogu naći free aplikaciju za symbian (nokia). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ako hoćeš pristupit video streamu onda radije traži po netu programe za streamanje istog. Naime iako možda izgleda dobro pristupit udaljeno pa gledat na kompu stream videa u pravilu je loša ideja ako imaš ADSL. Naime zbog male brzine uploda pametnije je složit neku vrstu streama sa tih kamerica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
timviver ima od negdjeprije pristup i preko weba, samo neznam kako funkcionira video.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |