![]() |
Pristup udalenom pc-u pomoću weba
Jeli postoji neki način da pristupim udaljenom pc-u ali da ne moram instalirati program na pc kojem pristupam?
Hvala na odgovorima! |
Dva načina ali niti jedan neodgovara tvom naslovu. RDC je microsofrow alat dolazi sa windowsima i omogućuje udaljeni rad na računalu. Teamviwer sličan program koni se samo pokrene (nije potrebno instalirati).
Međutim za spajanje na oba programa moraš imati pc ili mob te se s njih spojiti na to računalo, ti programi nemaju web sučelje. Sad ne znam šta ti točno treba. |
Pada mi na pamet samo Windows RDC. Imaš neke preduvjete: 1. RDC mora biti omogućen na računalu na kojeg se želiš spojiti 2. moraš to računalo nekako ubaciti na DynDNS 3. moraš znati user name i password.
Također mi pada na pamet Teamviewer, koji se samo downloada i pokrene, netko ti očita ID i pass i spojen si. |
A što treba? Treba tj. hoće nekome upadati u komp mustra.
|
Ma ne mora bit, možda nekome treba pomoć, a taj netko nema pojma rabiti komp... ajme koliko ja takvih imam na poslu :D
|
Citiraj:
Ne znam vidio sam na youtubu da se registriraš na neku web stranicu pa se može tako pristupiti... A druga varijanta mi je bila da probam preko mobitela samo ne mogu naći free aplikaciju za symbian (nokia). |
Ako hoćeš pristupit video streamu onda radije traži po netu programe za streamanje istog. Naime iako možda izgleda dobro pristupit udaljeno pa gledat na kompu stream videa u pravilu je loša ideja ako imaš ADSL. Naime zbog male brzine uploda pametnije je složit neku vrstu streama sa tih kamerica.
|
Citiraj:
|
logmein
|
timviver ima od negdjeprije pristup i preko weba, samo neznam kako funkcionira video.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:09. |