|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Naime imao sam dva Maxtora od 80GB u kompu te običnu pržu i DVD pržu. SVe je taj dan funkcioniralo savršeno. Zatim promijenim grafu. Nakon što sam upalio komp jedan Maxtor mi više ne radi. Ni u BIOSU mi ga neće prepoznat. Zatim više ni DVD pržu mi neće prepoznat u biosu. DVD pržu mi samo prepozna ako iskopčam običnu pržu. Koji im je vrag!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Provjeri kablove ako nisi. Probaj ih zamijenit. Jel dobivaju struju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Strange rekao bih neki IRQ konflikt. Pokušaj slijedeće: 1. clear cmos 2. staru grafu vrnut nutra
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Izvadio sam GF2 GTS-VIVO stavio GF2 MX voltmodanu. Probao sam samo s uključenim jednim hardom bez drugoga i bez prže i DVD i neće ga prepoznat. DOk ovog drugog hoće. Recimo kad imam priključenu pržu i hard na odvojenim kanalima onda mi ni ovaj hard neće prepoznat . Tek kad ukopčam ovaj durgi koji "ne radi" onda mi ovog normalno prepozna dok ovog drugog "koji ne radi" njega ne prepozna. Stvarno zbunjujuće:confused: Izvadio bateriju vratio natrag i opet isto. Flešo drugi bios opet isto:confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Da nisi sjebo ploču sa voltmodanom grafom? A jel radi normalno sa drugom grafuljom?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
sve mi se čini da ces morati u sig napisati - mbo = SPAŠENA OD STRANE RAKA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Slično sam i ja imao. No nekim čudom samo od sebe je proradilo čak sam i hard skoro skurio jel sam dok sam prikapčao molex na njega napravio kratki spoj. Daj probaj skenirati disk s disk chekerom iz recovery konzole ili sa neke druge instalacije windowsa!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Probaj iz recovery console. meni ga isto nije htijelo prepoznati u biosu pa sam ga skenirao!
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
cigo i dvd prža su proradili zajedno, ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|