|
![]() |
#33481 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#33483 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Sutra, utorak, Sljeme, tunel oko 16h. Dado (valjda), No1 sa dropa i ja. Ovo "oko" stoji zato jer imam ročište u 13h pa nisam siguran kolko će trajat, pa doma po bajs pa trk do tunela. Ako bude interesenata, mogu javit ja na mobs ako kasnim... P.S. valja oprobat novo kormilo ![]()
![]() |
![]() |
#33485 |
Gear breaker!
|
Bajker i pole dancer u jednom
![]() |
#33486 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33487 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
stanje uplata za psunj lovro 10kn saša 20kn zlatko 20kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#33488 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33490 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Sljeme, danas, storno. Gore je +9 oC uz slabu kishu kako pishe...nije mi vakat fatat pre'ladu. Od sjutra sam na GO (starom)...jupi, par dana Sljemena zaredom ![]() Ako tko potrebuje lulu: Specialized, 90mm, 31.8, sa mogućnošću podešavanja kuta nagiba pomoću integriranog spacera (-8°/+16° i +8/-16°). 190 kn (forumska cena, za štrudlu manje nego na dropu ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 04.06.2013. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33491 |
Gear breaker!
|
Ekipa, ima netko SRAM straznji shifter? X5, X7, X9, X0, totalno nebitno koji. Trebam za uparivanje s 10spd shimano mjenjacem ![]()
![]() |
#33492 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja imam mrvicu strgani X5... samo ovaj šaraf fali: https://lh5.googleusercontent.com/-e...r-large-en.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#33493 |
Gear breaker!
|
Pa bas i nije samo ![]() Al ak mogu od mog starog SLXa staviti taj saraf, posluzit ce. Kolko perija?
![]() |
#33494 |
Premium
|
uglavnom, nisam razmišljao o perju, dam ti ga da se voziš pa jednog dana kada si kupiš drugi mi ovoga vratiš popravljenog ![]() edit: strgan je onoaj šaraf unutar onog plastičnog što okrečeš za opuštanje sajle... ja sam sa time vozio skoro godinu dana i sve je radilo, ali ja sam imao upareno sa SRAM mjenjačem koji namjestiš bilo kako i uvijek radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33495 |
Gear breaker!
|
cujemo se onda ovih dana za to
![]() |
#33496 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ajd neka procjena dijelova, a ak je netko zainteresiran moze i prodaja ![]() Prednji mjenjac: Shimano FD-M660-E SLX, double specific E-type for DMD, top swing, bottom pull Zadnji mjenjac: SRAM X.9, 9-speed, mid cage sifteri: SRAM X.7, 9-speed, aluminum trigger kazeta: SRAM PG990 crveni spyder lanac: SRAM PC-971, 9-speed w/Power Link Pogon: SRAM S-1250, GXP, 175mm, 36 x 24 i sa BBom SRAM GXP Sifteri i prednji mjenjac su u mehanicki odlicnom stanju, jedino lijevi sifter ima par ogrebotinica od naslanjanja bajka na njega. Pogon skupa sa BBom mogu jos prevaliti dosta kilometara, sve se vrti odlicno i zupcanici su u dobrom stanju, kurble su standardno zguljene od tenisica. Zadnji mjenjac je u dobrom stanju osim kaj su mi ispala oba pulleya pa su stavljeni drugi. Kaj se tice lanca i kazete, jos se moze odvoziti sigurno do sezona i pol. Sve to je preslo oko 2000km voznje i odrzavalo se je kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33497 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Kaj xx1? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33499 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni treba lijevi shifter X7 (ne radi mi ono fino podesavanje pa se moram gnjaviti s natezanjem sajle da ugodim saltanje, nije to sad neki problem ali ono ![]() Jos bi te mogao komotno osloboditi nekih dijelova, samo sam si narucio novi pogon, takodjer da uhvatim povrat DDV-a, pa je vrijeme da konacno prekinem s trosenjem na bajk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33502 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Gledam kakav je interes publike ![]() Moram to sve ocistit poslikat pa onda stavljam u prodaju (svi koji su mi se javili kada ce ici u prodaju im se javim) Al moram vidjet kaj ce mi i Sasa odgovorit za koliko moze dobiti dijelove i kada ih mogu ocekivat |
![]() |
![]() |
![]() |
#33503 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33506 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33507 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da li je moguce kupiti kakav polovan am fully bajk do 5500kn danas? po mogucnosti da nema neki opasniji crack i da je ispravan, nisam vec dugo u ovome niti cijenama pa sad me zanima da uopce trazim po njuskalo, dropu i inim stvarima, jel mogu znači očekivati takvo što?
![]() |
#33508 | ||
Premium
|
Citiraj:
Shit. I suck at bikes. ![]() ![]() Citiraj:
![]() ili kupiš neki pošteni HT pa jednog dana samo ramu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33510 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
![]() Novi od 2 na vise, osim ak na luuuudu priliku naletis. Mislim vjerojatno mozes naci neki haro x6/x7 il nes slicno za 5-6k kn, al to je ili 4+ godine staro ili vise FR orijentirano pa se neces moc penjati
![]() |
![]() |
|
|