|
![]() |
#2 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Kak neće? Označiš kućicu i kaže ti da će primijeniti nakon restarta - to bi trebalo biti to! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ni ne treba ostat oznacena
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam ima jeda slican problem ima san neku tekstualnu datoteku s hrvatskim znakovima koju kad bi editira i savea u bilo kom programu hrvatskih znakova poslije ne bi nigdi bilo problem nisan uspija rijesit nakon par dana muke pa san vratija image sistemske particije s windowsima 9x postoja je problem ako nisi odma pri instalaciji os-a kao defaultni jezik stavija hrvatski onda bi ga posli bilo jako tesko namisit mozda je to slucaj i kod xp-a
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
da stvar bude bolja radilo je cca 6-7 mjeseci i onda odjednom krc, i nema vise đšžćč (na poslu sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Windowsi su bugoviti,svaki put kad idem na UT99 onda da se logiram na jedan chanell trebaju mi ][ znakovi a njih nemogu stavit u UT-u ako ne promijenim jezik u taskbaru i ja to napravim ali onda se on sam od sebe vrati na staro:confused: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam to riješavao ovako;kada dodaš Hrvatski probaš obrisati engleski,neda Ti odmah jer je "in as" ali nakon restarta ga briše.I tada jedini koji je ostao(Hr naravno) je default i dalje bi moralo šljakati ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
thnx ljudi ali nista ne pomaze, drzim se one pametniji popusta..... a nije mi toliko do tog da bi reinstalirao win ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|