![]() |
hrvatski znakovi
1 privitaka
ova opcija mi nikako nece ostat oznacena nakon sto stisnem apply/ok
svrha je naravno dobivanje hrv znakova...... help |
Kak neće? Označiš kućicu i kaže ti da će primijeniti nakon restarta - to bi trebalo biti to!
|
ni ne treba ostat oznacena
|
@ fajpan: upravo to
@ tooma: ok, ali ja i dalje nemam hrv znakove... ili mozda trebam jos negdje gurnu nos u opcije, sve kaj sam nasao je postavljeno na croatian ali nece pisat te znakove :fuming: |
Tamo pod Languages klikni na Details i odaberi hrvatski - ako već nisi.
|
jesam ali nece :(
|
:confused: meni se ovakav prob nikad nije dogodio....:confused: si probao neki win update?:D
|
ja sam ima jeda slican problem
ima san neku tekstualnu datoteku s hrvatskim znakovima koju kad bi editira i savea u bilo kom programu hrvatskih znakova poslije ne bi nigdi bilo problem nisan uspija rijesit nakon par dana muke pa san vratija image sistemske particije s windowsima 9x postoja je problem ako nisi odma pri instalaciji os-a kao defaultni jezik stavija hrvatski onda bi ga posli bilo jako tesko namisit mozda je to slucaj i kod xp-a |
da stvar bude bolja radilo je cca 6-7 mjeseci i onda odjednom krc, i nema vise đšžćč (na poslu sam :() rijetko koristim te znakove jer ih trazim po tipkovnici 15 minuta kad nesto pisem tako da nemogu tocno znat kad u crkli i zasto......
|
Windowsi su bugoviti,svaki put kad idem na UT99 onda da se logiram na jedan chanell trebaju mi ][ znakovi a njih nemogu stavit u UT-u ako ne promijenim jezik u taskbaru i ja to napravim ali onda se on sam od sebe vrati na staro:confused: :rolleyes: i onda tako nekih 5-10 puta a nekad uopće neće i onda moram resetat - izgleda da Microsoft ima problema s običnim i osnovnim stvarima poput promjene jezika - a kamoli da pričamo o ostalom:grrr:
|
Ja sam to riješavao ovako;kada dodaš Hrvatski probaš obrisati engleski,neda Ti odmah jer je "in as" ali nakon restarta ga briše.I tada jedini koji je ostao(Hr naravno) je default i dalje bi moralo šljakati ok.
|
thnx ljudi ali nista ne pomaze, drzim se one pametniji popusta..... a nije mi toliko do tog da bi reinstalirao win :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:46. |