|
![]() |
#32521 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam uzeo ovo, i za grad ti ne treba vise: http://dx.com/p/flood-to-throw-zoomi...nt-3-aaa-26800 Mozda na ebayu ima jeftinije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32522 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Evo našao, sinoć stavio neki njegov frend na dropbike... http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=84929 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32523 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Gledam sinoc taj oglas i razmisljam sto nevalja s tim talasom, jer ovo je kikiriki za tu vilicu. Il je 4+ godine star il treba servis
![]() |
#32524 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ljudi jel se vozi sutra? Prijatelj iz Splita (Kokice na forumu, vozi zeleni Santa Cruz Superlight) dolazi večeras u ZG poslovno, pa će usput ponijeti i bajk da sutra i u nedjelju malo drobimo po Sljemenu. Mi ćemo krenuti oko 8:20 sa glavnog željezničkog kolodvora, to je najranije što možemo i na tunelu smo nešto prije 9:00. Možemo i u 10:00 startati s tunela što se mene tiče, ali bolje da bude što ranije jer mu planiram i Dotku pokazati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32525 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
ja sam planirao isto biti u 9 na tunelu. kasnije bi moglo biti vruce, a i vise mi odgovara da mi kasnije ostane vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32526 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32527 |
Registered User
|
Borko možemo onda sutra zajedno sa Save (7:50 kod sata). Prvo idemo na kolodvor skupit prijatelja i zatim pičimo na tunel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32528 |
Gear breaker!
|
Bas i nemam. Nek ti destro prica o talasu on ga vozi. Alternative su ti Fox Float 36 ili Van 36, Rockshox Lyrik ili Domain, Marz 55 ili stari 66, Magura Wotan, Manitou Sherman. Al sve te vilje (osim 55ice) su dosta rijetke i znaju biti dosta skupe.
![]() |
#32533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Prvu znam i interesira me više od ove druge, ali opet, čuo sam da vam je bilo lijepo na 52ci pa možda ni to nije loša opcija. Ajde javim ti se još ovdje na forumu sutra kad se zbudim. Može? Može i na MP odgovor. ![]()
![]() |
#32535 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#32536 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
@cuks nemoj na 18-20 jer jos uvijek preko staze leže prevaljene bukve! Danas sam na Sljeme vodio frienda Tomicu (bikerider na DB) na već svoju uobičajenu rutu od 50km. ![]() Lonjšćina > Leustek > Lugarnica > 44 > 1M > 23 > 1M > Gorščica > SIK (staza iza kuhinje) > 24 > Vidovec > bazna stanica trail. ![]() Bikerider nema nikakve konde, pa je na jedvite jade to sve izgurao (uhvatila ga kriza već nakon klupica) a poslije Hunjke je bio u gadnim grčevima. ![]() No na kraju sve je stoički podnio! Uz par junačkih padova i svukupno štopanje od cca. 1.5h.. no nema veze! ![]() Ispred danas zatvorene Lugarnice - iako je petak, sreli Marina (marac na DB) koji se prije mjesec dana doselio u Zg i tek otkriva staze (jedino zna 18-20 ![]() Pa da razbije monotoniju, odlucio nam se pridruziti u pohodu istocnih staza! Decko ima Stampija FSR, super vozi, ima skila i ful konde (ispeglao je bez beda onu strminu do samog repetitora ![]() Probao sam taj fsr,, cudo kako je to pedabilan bajk.. a za dolje da i ne govorim ! ![]() Gazis sve pred sobom i ljuljas se kao u labudici.. Volan 780mm a lulica 50mm.. osjecaj fenomenalan.. Dok meni na hardtailu, nizbrdo lanac trese ko blesav, zadnji kotac skace, a s lulicom od 100mm i volanom od 600mm nemam neki super osjecaj i kontrolu. ![]() Strma staza iza kuhinje od PD Gorščica, tj, SIK puna je vododerina, od sinocnje kise, al svejedno je gust.. cak i meni na hardtailu.. ![]() Dok je brza 24ka također vecinom mokra i djelomicno u potoku. Pred kraj se mora biti extra oprezan jer se odron nasred staze opasno proširio i produbio! Ako se zaleti i nabere brzina, prijeti realna opasnost da se uleti usred rupe! Tim više što je od cijelog puta, ostao prohodan jedva mali uski dio skroz na desno.. ali kako mi se cini i to bi se lako moglo odvalit! Par slika s današnje vožnje. bikerider na Leusteku(dok je još mogao peglati) ![]() PD Gorščica. Nigdje nikog. ![]() marac. SIK ![]() Odron, 24ka. ![]() Vidovec. XC idila podno bazne stanice. ![]() Track ![]() Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 03.05.2013. u 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32537 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Znaci u 9 tunel?jedino se necu dugo zadrzavat jel oko 11 bi trebo biti doma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32538 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
tko bude imao priliku ici u nacionalni park lovcen i skadarsko jezero ooooobavezno bike ponijet, unazad dve godine sve je fenomenalno oznaceno, od staza, vremena voznje, ma sve, sramota kolko u hr ima kapaciteta, a nis se ne koristi, crnogorci cuclaju pare na veliko, s takvim turistima, bajkovi boli glava... ![]() ![]() pozdravlja vas deda....
![]() |
#32539 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Evo doso sa sljemena...bilo je zanimljivo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32541 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
destro i ja danas odvozili glavicu- veternicu opet čistili stazu, sjekli drvo na kojem je destro sjedio... ![]() hahahhaa koji smjehovi ![]() odvozili, zabavili se... sad uživancija u hladu uz pivušu i mrak ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32542 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() EDIT: kako to izgleda kad bajk 'oće da se voza ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 04.05.2013. u 14:22. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32543 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo vratio se i ja sa Sljemena, bilo je izvrsno ako izuzmemo pederluk na mihaljevcu. Uspon super, čak i dosta brz, malo ispod sat vremena od lonjscine, ja zadovoljan. Spust na 52ojku, koju sam napokon odvozio do kraja zahvaljujući nevjerojatnoj modulaciji savršenih shimano kočnica. Poslije piva iza tiska, savršeno. Noćni, stavi 80mm lulicu, 700+ volan, normalnu štangu i digni Sida na 120 hoda pa se vozi ko gospodin na stumpyu, ne treba ti nikakav hod pod guzicom. I skini veliku šajbu.
![]() |
#32544 | |
Registered User
|
Citiraj:
Što se današnje vožnje tiče bilo je super. Kolega Kokice je ugodno iznenađen sljemenskim stazama, iako je stalno prigovarao zašto nema kamenja nigdje. Na drugom grebenu je procvjetao kad je vidio 3 kamena koja vire iz zemlje. Ja sam u nedjelju Danielu rekao da je počeo dosta brže voziti nizbrdo i da je vrijeme za štitnike i bolju kacigu. Sad će ih nabaviti kad je dobio po piksi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32545 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
valja ranije, krenemo okolo 8,30-8,45h od tunela. lako za kišu, bit će bolji drift ![]() @Mate: šta ste danas vozili da nije bilo kamenčuga?
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 04.05.2013. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32546 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
evo napokon da i ja mogu pisat po forumu ![]() odradili 57-icu danas, dobar spust, ja sam vise pazio na tehniku nego da idem sto je moguce brze... danijel je oladio dva puta danas...stitnici bi trebali doci pod hitno... lanac i masinica me zezaju... ima netko preporuku za 10 speed lanac? Edit : sutra ujutro grma? oko 9-10? Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 04.05.2013. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32547 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Inace, tamo kad se dodje do one zadnje livade koja sijece stazu, moze se skrenuti na lijevo na onu manju livadu. I onda samo popreko kroz onih pol metra trave i izbije se dolje na neku drugu stazu. Doduse i to je izrovani kanal pred kraj, ali malo za promjenu. Mislim da se i izidje nesto nize na cestu tim putem ali nisam dugo vozio staru stazu pa nisam siguran. Vjerojatno se moze i odnekud vise izbiti na tu drugu stazu ali ne znam kuda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32548 |
Gear breaker!
|
![]() |
#32549 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sigurno je kaciga kriva ![]() Otisao napravit krug po Dotki jer za sljeme nisam spreman. U kanalima jos ima vode i na nekim dijelovima ima i granja po stazi. Maknuo bi ih da nema toliko komaraca, pa ko planora ic neka planira da nema stajanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32550 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
|
|