|
![]() |
#32491 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mirta je sad Destrova skola, sve vise vozi i isprobava sto joj prije nije palo na pamet - jedino sto joj trenutno fali je neka fulka, jos malo skilla i iduce godine krece drobiona ![]() Murina, valjda ti je jasno da si trebao odavno sklopiti neku fulku, a Voltage-a ostavi za divljanje po gradu. Filmek danasnje voznje se producira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32492 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Joj kako vam zavidim! Ja sam cijeli dan u sobi! Učim, a kroz prozor vidim ekipu u parku kako roštilja ![]() Napravio sam samo đir do Jaruna da vidim koliko raje se skupilo i stvarno je gužva nemoguća. Nadam se da se vidimo za vikend na brdu, samo da vrijeme ostane ovako dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32493 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
Ekipa bilo odlicno danas ![]() A murina jurio ko lud na mic-ovom prophetu...sad kad slozi svog bit ce jos luđi ![]() Inace rjesavam se remote lockout-a sa recona pa ako neko treba nek se javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32494 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32496 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ponavljam, itko, ista, igdje sutra?
![]() |
#32498 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Zanimljivo izgleda staza..treba jednom probat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32499 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32500 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Dogovorimo se jos,moram sutra provjerit od kolko tocno radim i vidjet cemo kak ce biti sa kisom jel se nes spominje za vikend... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32501 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koji POV-i na videu, brutalno: http://www.pinkbike.com/news/DREAM-C...ideo-2013.html
![]() |
#32502 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32503 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nego, bio sam i ja jucer gore, solo. Krenuo sam od doma oko pola 9, na Cinovnickoj sam bio u 10:25 i zadrzao se do nekih 14:20. Uspon je bio koma jer sam imao u torbi sigurno 10 kila tereta. Zapitao sam se koji k tolko teglim?!?! Uglavnom, imao sam motivacije za ucenje uz hrpu ljudi na livadi ![]() Skola u prirodi ![]() ![]() Dole sam isao kombinacijom, ovaj put sam snimio kako dropam svoj drop, za nevjerne Tome ![]() And it goes something like this ![]() Do dole sam na jednom dijelu skoro proletio u guscu sumu, nakon onog kamenjara iza Siletove bukve. Zaustavio sam se, a volan dira mlađahna stabalca ![]() Previse sam se pustio u jednom trenutku i odeeeee, nemos ga vise uhvatit ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32506 | ||
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ma čak sam i razmišljao o tome kada sam vidio tvoj plan. Problem je što se moje učenje svodi samo na rješavanje zadataka i treba mi laptop. Nije mi baš fora vući knjige i laptop gore ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32507 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Idem i ja na ovu ranojutarnju! Treba na posao stić kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32509 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Kakva svjetla imate naprijed? Za MTB za gradsku voznju mi nesto treba. Odotraga sam narucio neko sa ebaya za 10 kn i stvarno je dobro i jako svijetli, a naprijed ne znam sto da stavim
![]() |
#32510 |
Gear breaker!
|
Jel netko raspolozen za kakvu voznju danas?
![]() |
#32511 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Trebao bih savjet za bajk. Gledao sam ovaj ovdje http://markoprojekt.com/shop/bicikli...-xct-comp-2012 Za njega frend može dobit 30% popusta, dok me se više dojmio marin quake 7.3. Problem za quake-a je sto ga je covjek prodao u djelove, te mu je ostala rama , shock i vilica. Rama dolazi s Fox dhx 5.0, a vilica je Fox talas 36 rc2. Traži me 5600 za sve. Jel to ok cijena, ili ako nije koja je realna? Baš sam zapeo za tog 7.3 quake-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32513 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Furao bi frenda samnom za to koji je imao quake-a prije. Stvar je što izgleda da neda ispod 5600. Ponudio sam mu 4500, pa je nekako sarkastično odbio. 5000 sam ponudio , te čekam da se javi još. U najgorem slučaju ramu i shock bi uzeo... vilicu možda od nekog drugog. Al kolko je opće realno za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32514 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/1600Lm-CREE-...item417122a984
![]() |
![]() |
#32516 | |