|
![]() |
#31 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
A jebga, il' si prije imao srece pa si popunio tu rupu taman koliko treba ili nisi stegao toliko ili gremlini ili.... I hoces brusiti blok? Ovo se i meni dogadjalo, zato sam skuzio da bi to moglo biti. Isto kad sam skinuo blok sam primijetio da su rubovi ostavili trag na bakru. Citiraj:
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pink Floyd fan
|
Ma ne, NE polirati, trebas ga napraviti kao sto je na stock. Moras napraviti izboceni dio koji ce biti manji od heatspreadera, tako da ne dira rubove. E to ce biti malo teze, kad iskemijas javi kako si to napravio. Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
rješenje se zove skidanje HS-a.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
isus ima pravo.... skini hs.... ja sam imao isti problem.... homemade blok veličine taman da stane u ležište P4 hladnjaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Skidanje HSa na Prescottu = sigurna smrt procesora, tako da ne bih preporičio.. ![]() Može se skinut na P4C ali na prescottu ni u ludilu jer je zaljepljen sa hmm "thermal epoxy" ![]()
![]() |
#37 |
Premium
|
nema šanse da skidam hs sa proca... 1. moram ga jednom prodati ![]() 2. garancija 3. strah ![]() 4. neznam i ne želim... ovako je sasvim dobro...malo više termalne paste i stvar šljaka... jebote, pa sad mi u full loadu ne prelazi 52-54 stupnja, a prije je išlo preko 58... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
A polirat proc? Sumnjam da će on samo tako izgorit... Pa da će trebat garancija... A i kad ga prodaješ lijepše izgleda ![]() Nije problematično, vjerujem da su svi ovdje lappali hladnjake, isto tako središ i proc i gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pink Floyd fan
|
Znaci neces praviti izbocinu na vodenom bloku? ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() misliš da bi mogao s tim dobiti koji stupanj niže tempertature...?? mislim, jel se isplati kemijati za par stupnjeva...?? renesis : a sto se tiče proca, pa mogao i i njega malo... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Pink Floyd fan
|
Razmisljam da bi trebali kopirati stock, koliko je moguce. To ispupcenje ne mora biti kruznog oblika, moze i kvadratnog samo da je manje od kape na cpu i da upada unutar rubova. Problem je to napraviti dovoljno precizno i ravno. Sad je "rupa" popunjena termalnom pastom koja ma koliko dobro vodila toplinu ipak nije tako dobra kao bakar. Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|