Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2013., 22:03   #1
tosokt
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
780wl problem bridge mode

Pozdrav,

imam kabelski modem kojeg sam spojio na 780wl da bi mogao na net bež žica. taj 780wl je onaj od t-coma, stavio sam mu njegov firmware i jedan port pretvorio u wan port. sve je radilo i moglo se normalno spajat na net.

Bezveze sam ga vratio na tvorničke postavke, i onda je nastao problem. imam dva laptopa, kada bih se spojio s prvim dobio bi normalno net na njemu ali nebi mogao uć u speedtouch sučelje. dok bi se spojio s drugim ili s mobitelom, pisalo bi mi da je spojen, mogao sam uć u ruter ali nije bilo neta. čudno je bilo to da s tim prvim lapom koji je imao net, kada bi s ovog drugog gledao pisalo bi mi da je taj prvi spojen ethernetom, a nije, nego je bio wifi.

to je tako radilo nekoliko dana, i onda nisam bio doma 3 dana, nije niko ništa dirao. upalim taj prvi lap na kojem je bilo neta i neće, isto ko i na ovaj drugi, znači uđe u ruter, al neda net.

kad se spojim kabelom na modem normalno radi. Resetirao sam taj 780wl, downgrejdao i opet upgreadao, u telnetu napravio wan port na 4 (tako je bilo i prije) i opet ne radi.

jel bi mi znao neko pomoć?
tosokt je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno