![]() |
780wl problem bridge mode
Pozdrav,
imam kabelski modem kojeg sam spojio na 780wl da bi mogao na net bež žica. taj 780wl je onaj od t-coma, stavio sam mu njegov firmware i jedan port pretvorio u wan port. sve je radilo i moglo se normalno spajat na net. Bezveze sam ga vratio na tvorničke postavke, i onda je nastao problem. imam dva laptopa, kada bih se spojio s prvim dobio bi normalno net na njemu ali nebi mogao uć u speedtouch sučelje. dok bi se spojio s drugim ili s mobitelom, pisalo bi mi da je spojen, mogao sam uć u ruter ali nije bilo neta. čudno je bilo to da s tim prvim lapom koji je imao net, kada bi s ovog drugog gledao pisalo bi mi da je taj prvi spojen ethernetom, a nije, nego je bio wifi. to je tako radilo nekoliko dana, i onda nisam bio doma 3 dana, nije niko ništa dirao. upalim taj prvi lap na kojem je bilo neta i neće, isto ko i na ovaj drugi, znači uđe u ruter, al neda net. kad se spojim kabelom na modem normalno radi. Resetirao sam taj 780wl, downgrejdao i opet upgreadao, u telnetu napravio wan port na 4 (tako je bilo i prije) i opet ne radi. jel bi mi znao neko pomoć? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |