|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne boot-a se :(
Spojene komponente, napokon...upale se ventilatori, sve vrti, sve radi...al ne cuje se beep. ![]() Probao izvaditi rame, staviti druge, maknuti graficku, spojiti dvi s monitora na maticnu/graficku, odspojiti ssd, sve. Ne znam vise sta da radim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Može biti matična, može biti kompatibilnost rama, spojio sve sigurno? I onaj 4 pinski na matičnu? I probaj ovo: http://img714.imageshack.us/img714/3350/24927701.png |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Da, ove pod moj komp. Sve novo, kupljeno nedavno...danas stigla graficka, ubacio sve u kuciste i....nista. Imam i transcend rame viska, probao s njima....i nista. 4pinski kad maknem-odmah se ugasi...ovako radi sve, al nema beep-a. Maknuo i bateriju, vratio...opet nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Jesi probao izvaditi grafičku, odspojit ssd ili bilo kakvu ostalu periferiju, otpojit miša i tipkovnicu (ako nisu slučajno oni), i izvadit ram. Te takvo "računalo" upalit. U prijevodu samo matična i proc bez rama i grafičke bi trebala pištat grešku da fali ram (zato si ga i izvadio). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
2. Nemoguce...valjda...sve je islo kao i inace i kako treba ici. 3. Spojeno sve. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Koje su tu sve nove, a koje sve stare komponente? Gdi si to uopće kupio? Edit: A vidim, u Futuri. Edit2: Zanimljivo, toga posta više nema. Filtracija™. Moraju biti samo pozitivni postovi. ![]() Izvadi sve iz kućišta i pospoji na stolu. Koristi minimum koji ti je potreban za post. Znači - ploča, procesor, memorija, napajanje. Provjeri dal je procesor dobro sjeo u socket, ko što je gore napisano. Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 02.05.2013. u 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
Provjerio i procesor, pregledao cijelu plocu....sve se cini u redu a opet nije u redu. Nista, preostaje mi reklamirati plocu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Hmm... A da probaš kod nekoga ako ima vremena uzeti kutiju, pa lagano spajati njegove komponente na tvoju matičnu, da bar izbaciš matičnu kao sumnjivca ako tamo radi... MSI matične, nisu bog zna kaj, pa mi ona smrdi najviše... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|